Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poczabence
tag

"Egy fájlt töltöttem éppen Operával a tabra, aztán megfagyott és kikapcsoltam. Azóta, ha bekapcsolom, akkor csak fekete képernyő van, droidboot nem működik, viszont a phone flash tool felismeri... "
Tehát még egyszer picit részletesebben: Háttérben nyitva a youtube app + opera (asszem 4 tabbal) és elkezdtem letölteni egy közel 400 megás (tömörített) fájlt, már majdnem a végén járt, amikor át akartam váltani a youtube-ra. Itt fogta magát és lefagyott. Picit vártam, mert a telón is van olyan, hogy megfagy néha, aztán akkor megkérdezi, hogy bezárom az alkalmazást, vagy várok. Mivel ilyen nem volt, ezért kikapcsoltam. Azóta, ha bekapcsolom (nem tudom, hogy mikor van bekapcsolva, mivel hangot nem ad, illetve nem is rezeg), akkor sincs semmi. Ha a sz.gépre dugom, akkor hallom, hogy lecsatlakozik, ha 10 mp-ig nyomom a bekapcsoló gombot, tehát gondolom ilyenkor kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest