Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Gondold át jobban.
1. Hogy ki akarná másképp állitani? Hát az, aki jobban otthon van a dolgokban és teszem azt nem elég neki 1 GB system, vagy sok neki 160 MB reserved, vagy akármi.
2. Amit hiányolsz, az sztem benne van a programban, tehán nem definiálhat 7 GB-os system particiót, mert azt a progi nem engedi meg neki.
3. A flash felhasználható mérete pedig bármekkora is, arról a kernel a particionálás kezdete előtt 'tud'. Az ezen progi által generált .tbl file pedig az általam, sőt, még korábban, Bence által leirtak értelmében a flash méretéhez expandálja a /data particiót.Az igaz, hogy a progi használatánál egy 16 GB-os flash esetén is x GB fog kiirni a táblázat aljára, és az x biztos nem lesz nagyobb ~6 GB-nál, de ez nem tesz semmit, az x+8 GB benne lesz a tabletben sikeres flash után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest