-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Na mondjuk én személy szerint kiléptem már minden One / Volt Voda csoportból. Nem lehet annyi agyamentet idegekkel bírni. "Hibák" 98% -a user error. Egyébként egyszerű a titok nyitja, nem szabad elengedni technikus amíg nem működik minden. Legtöbb galiba abból van ha nem fut le a adatszinkron a háttérben, akkor el kell újra indítani. Mert ha zárja munkalapot úgy hogy migráció meg nem történt meg, vagy nem teljesen. Na az gáz.
Beszélgettem közbe azzal aki itt volt.Bár soha nem értettem az olyanokat akik képesek úgy elengedni technikust bármely szolgáltatónál hogy nem működik a szolgáltatás, ők mit gondolnak, hogy szűzmária megáldja majd a kábelt és jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- HP EliteBook 640 G9 laptop (FHD14"/i5-1245U/16GB DDR4/256GB SSD) új aksi,és kijelző csak ma 05.04
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- HP szerverek áron alul
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest