-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Hát nem annyira. Nem mindenki tud pikk-pakk roamingolni, ha fel akar hívni egy EU-s tagállamban lévő előfizetőt. Így az igen jelentős többségnek marad a 70 Ft környéki percdíj.
Itt ugye arról van szó, hogy az EU már jó régóta megrendszabályozta az EU roamingot, aminek egyik kitétele, hogy EU roamingban hazai hálózaton kívüli percdíjjal kell lehetővé tenni az összes normál díjas EU-s szám hívását. Szabály az szabály, ezt a szolgáltatók betartják. Csak éppen haza érve ezen hívószámok felhívása rögtön 70 Ft fölé kerül percenként. Ez nem csoda, hogy sokaknál kiveri a biztosítékot. -
MODERÁTOR
-
evbalazs
csendes tag
Én 2024. márciusában váltottam Digiről Flotta Prémium 5GB-ra, azóta ott volt ez a vodás appban is, most is ott van, szóval akár bug, akár más, ez még a régi appból jött tovább.
Jódolgoknál nekem is ígért 500MB mobilnetet, de azóta sem kaptam meg és szintén eltűnt a lehetősége is, hogy Jódolgot aktiváljak.
Valaki írta valamikor, hogy megújultak a flottás tarifák. Szerintetek van esélye, hogy márciusban (vagy akár már előtte) úgy újítsak tarifát, hogy nem a mostani csomagommal megy tovább, hanem valami olyannal, amiben több net van? Leginkább korlátlan net kéne jelenleg, nagyjából olyan cserkészes áron.
-
csaszi75
senior tag
Nem volt átvétel.. legalábbis a mobil előfizetők tekintetében, csakis a Vodafone Magyarország Zrt-t átnevezték One Magyarország Zrt-re..
Tehát jogilag most csakis egy cégátnevezés történt..https://www.portfolio.hu/uzlet/20241106/megvan-a-datum-januartol-megszunik-magyarorszagon-a-vodafone-indul-a-one-721295
"Mint ismert, a Vodafone Magyarország Zrt. 2025. január 1-jétől One Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét. Ezzel párhuzamosan a 4iG Csoporthoz tartozó távközlési vállalatok lakossági és kisvállalati szolgáltatásait (DIGI) One márkanéven, míg a Vodafone Business, az Antenna Hungária és az Invitech üzleti szolgáltatásait almárkaként, One Solutions név alatt lehet majd elérni. Ezek a cégek 2025 második felében jogilag is beolvadnak a One Magyarország Zrt.-be, derül ki a cég közleményéből." -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Marcsello31
őstag
Jah, de legalább az XXL mobilnet megmaradt és használható alatta a standardnet, "legalábbis nekünk régi előfizetőknek".
valahol örülök hogy egyenlőre nem változtatták át az apneket, és maradt a vodafone.hu név.
Nálam sincs vowifi redmi note11 alatt, viszont yettel alatt meg van, ugyan abban a telóban.
Láttam már ilyen átállást máshol, még plusz 3 hónap kellett a teljes átálláshoz, úgy hogy a név is megváltozzon.
Megnéztem mit művel a natolt net apn, ha filmet akarok nézni tévén, kodi alatt,
akkor ott is tömörítve küldi az adatot, ez látszott a kép minőségén is,
míg standardnettel nincs tömörítés, hdben tolja ugyan azt a filmet.
csak felületet változtattak, remélem a bankártyás fizetés is menni fog 5nap múlva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest