Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #27697 üzenetére
Illetve szedj ki miinden felesleges dolgot, ami nem fontos (vinyó, dvd ... egyéb bővítókáryták), és negnézném az alaplapi elemet is.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #27697 üzenetére
vagy akár tápbaj is lehet, azt könnyebb letesztelni, mint egy alaplapot
-
Ha nem ad képet a gépes, akkor nagy valószínűséggel az alaplapra gyanakodhatok, ugye? HDD-t és ventiket meghajtja, de képet integrálttal, se VGA-val nem ad.
-
Mawyx
őstag
Légiparádé? Egy kanyi hangot nem hallottam, pedig a macskám óránként felkeltett valamiért, amikor aludtam se sikerült mélyen aludni. Mondjuk kimentem volna megnézni, ha hamarabb rájövök, hogy ez most volt
Máskor egész nap gyakoroltak, a lakásban is olyan hangzavar volt tőlük.Ezt a vendéget meg letegezve nagy szevasz, mi újság veleddel üdvözöltem, aztán közben összekevertem valakivel, pedig tökre hasonlított
Mondjuk amilyen pia szaga van szerintem még ő gondolja úgy, hogy bakker ki lehetek, égő hogy nem ismert fel
rosszabbik (jobbik?) esetben ő is felismert
-
fokukac
nagyúr
Egész éjjel alig aludtam, mert itt jött-ment egy bulihajó a dunán, még reggel 6-kor is.
Egész nap olyan vagyok, mint akit fejbevertek.De mindent lehet fokozni.
Lent, a parkolóban, egy kb. 6-7 éves gyerek motorozik, de egy igazi, belső égésű motor hajtotta gyerek-kismotorral, körbe-körbe, órák óta. Először azt hittem, füvet nyírnak, de nem. Körbe-körbe, felnőtt a környéken sincs, aki mondjuk vigyázna rá.
Imádom az embereket, annyira jófejek, hogy ilyet vesznek a gyereküknek.... Komolyan, ilyet még nem láttam...
Hadd hallgassa mindenki. -
Mawyx
őstag
Istenem, ez a film, annyira imádom, nagyon nagy, kár, hogy mindjárt vége.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #27685 üzenetére
zsír
-
-
Ramius
őstag
Belehallgattam a rádió1 adásába kb 5 percre. Akkor lett elegem mikor megszólalt Kállay Saunders András és örömmel felkonferálta a saját dalát, ami már tavaly nyáron lecsengett mindenhol. Nem hiszem el, hogy ezek azóta ezt nyomatják, már a hányás kerülget attól a zenétől.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #27679 üzenetére
Asszem, harmadik vagy negyedik HP nyomtatómat nyűvöm éppen. (Nem mintha az előzőnek baja lenne, csak épp egy wifis all-in-one-ra váltottam az alap tintasugarasról.)
Amikor feltettem a drivert a hozzáadott CD-ről, akkor fel akart tenni "HP élményfokozót", "HP online tintapatron vásárlási segédletet", "HP közvéleménykutatást segítő segédprogramot" és még vagy 6-8 szart, nekem meg kb. a nyomtatódriver és a szkennerhez használható segédprogram kellett. Nem győztem a "Nem" gombokra kattintgatni.
Amúgy viszont tök jó cucc, tudok telefonról és tabletről is nyomtatni, mert van Android-os segédprogram is, ami elérhető a Play-ről.
-
lujó55
addikt
reggelt.
tegnap este asszonykám belement egy kátyúba.
csak feltételezem, hogy ettől lapos a bal első
de nem hiányzott ez -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #27680 üzenetére
úgy tudom, nem.
nagyon nagy kavarás volt a munka törvénykönyve körül, de végül ezt se fogadták el. -
Dany007
veterán
válasz
fokukac #27675 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok de a HP az sajnos ilyen. Én is anyám gépén tapasztaltam ezt egy "karbantartás" kapcsán. A durva, hogy ezeket szabályosan uninstallálni több idő, mint egy komplett Win7-et Xp-t feltelepíteni driverekkel alap programokkal együtt! (persze a HP szoft telepítése is ennyi idő volt...) Katasztrófa.
-
fokukac
nagyúr
Bájdövéj, itt vagyok anyukáméknál, a gépnél, amit én raktam neki össze. Azt nézem, hogy a 60 gigás rendszerpartíción már csak 14 giga hely maradt.
Nézem, h ogy miket rakott fel, mi foglalja itt a helyet.
Aszongya, hogy HP nyomtató könyvtára: 4,3 Gb. Ez noooormális? Egy kib...tt nyomtatóhoz ennyi hely kell? Hát az agyam ledurran a helyéről, de tényleg. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #27673 üzenetére
Szerintem Pest fölött nincs különösebb gond a tisztaságával.
Vezér bácsi nyaral, majd folytatjuk, ha visszajön... elvileg.
Egyébként szinte tökmindegy, ha holnap felmodnanék, akkor is gyakorlatilag októberig kéne maradnom a mostani helyen (felmondási idő rulez) -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #27666 üzenetére
Tegnapelőtt még mi is belefagytunk szabályosan a Velencei-tóba, pedig már napok óta 27-28 Celsius volt az átlaghőmérséklet - a tónak viszont nem volt elég 4-5 nap a felmelegedéshez.
Mondjuk labdáztunk meg mozogtunk, szóval annyira nem volt vészes.
Agárdon amúgy mindenkinek ajánlom a Szomjas Horgász éttermet, közel a vasútállomáshoz; finom kajákat ettünk ott megfizethető áron. (Megkockáztatom, hogy kifejezetten olcsó volt.)
-
Winner_hun
félisten
PH csak úgy hasít, minden más oldal meg nagyon döglődik
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #27666 üzenetére
na, akkor küldjük a hókotrókat Nógrádba
Ui. én ma kajakoztam a Dunán. Egyedül, egy K-1-esben, feleveztem a Lupa-szigetig, azt hittem, sose érek oda. Kettesben nem szokott ennyire lefárasztani, de most páratlanul voltunk, nekem jutott az egyes kajak.. Minden porcikám fáj.
De csobbantam is a Dunában vagy ötször-hatszor, és hát kurvajó volt. Pedig a Duna nem a melegségéről híres. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #27620 üzenetére
meg lujónak is:
Csak nem gondoltátok, hogy mire nagynehezen megírtam ezt a helyzetjelentést, majd ránehezedtem a barackpálinkára és a sörre mielőtt kihozták a vacsorát, még válaszolok is
Vagy költői volt?
Amúgy teljességgel hihetetlen és elképzelhetetlen módon egy csepp eső nem esett. Kétszer volt felhős, de inkább estefelé. a hétre ígért felmelegedés egy hetet késik, így a szombati utolsó fürdésre is csak 22°C-ig melegedett fel a víz. Olyat tettem amit már nagyon rég: fáztam a vízben.
Szél volt. Egyik este mikor felhő jött úgy felkavarta a vizet, onnantól tiszta mocsokban gázolt mindenki a parttól vagy 50 méterig. Akkortájt másodfokú volt a viharjelzés, de alapból nemigen volt, mert nyugodt idő volt.
Érdekes módonitt(vagyis sajnos már hazaértem úgyhogy) ott is kavicsozzák az utakat, de ezt nem most, hanem szilveszterkor tapasztaltam.Egyébiránt: Kurvajó volt végre lazulni haverokkal, magyar földön, vízparton, jó időben, sok emberrel. Az éttermi kaják jók voltak, a strand még mindig kitűnő, a víz kicsit alacsony, majdnem délipart érzés. 60 méter után kezd zacskó fölé mélyülni. A COCOMO még mindig a mi helyünk. Gigi (nem az, hanem egy másik) még mindig bolond a keverő mögött, a belépés még mindig ingyenes, a zenék még mindig jók, a lányok még mindig szépek. A Tescoban még mindig spórolnak a pénztárosokkal, a feltöltés nem zökkenőmentes.
Füred még mindig Füred...6 napot bulikkal, itallal, élettel, étellel, éttermekkel, élvezettel, koktélokkal, stranddal, apartmannal, autóval, mindennel megúsztam 40k-ból. Pedig 359 napot dolgozom ezért az egy hétért, tehát nagyon nem is fogtam vissza magam, de nem is vertem a pénzt.
Na ennyit mára röviden.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #27661 üzenetére
Az mondd meg ezt honnan tudtad?
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #27661 üzenetére
Igen, o volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #27662 üzenetére
Hmm, mi nálunk is tegnap volt családi bográcsozás és tegnap jött előre rajtam. Az a gond, hogy én a "tüzesvízet" nem bírom, pedig az lenne a legjobb gyógyszer. Szerintem egy két centes egyből visszajönne, ahogy lenyelem.
Most meg ihatom a csapvizet meg ehetem a sós krumplit ropival és háztartási keksszel.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #27660 üzenetére
Ilyenkor a legjobb, nekem egész durván átrendezte a nyaramat pár nap kiesés. Akkor jött amikor leginkább nem kellett volna.
-
Bjørgersson
félisten
Na kinek van majdnem 40 fokos láza és fosik mint a gép ilyen melegben?
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #27657 üzenetére
Azt a kis vinnyogóm kapta, csak felet szoktam neki adni, de amikor a konyhában vagyok, mindig nyávog, pedig tudom, hogy nem éhes. Kihisztizte a másik felét, most meg is ette és lefeküdt, őrzi a házat
fáj a fejem
-
Mawyx
őstag
Jó munkát nekem [link]
(#27655) tildy: megvan még az az írás vagy törölte?
-
tildy
nagyúr
Na ki volt az a srac, aki itt agy boszen irt, hogy Kanadaba ment, es menekultkerelmet kert? Hat ugy nez ki megkapjak , ami jar
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #27652 üzenetére
Osszes ablak nyitva ejjel-nappal . De L alakban van a fal melletunk (delkeletre nez a hosszu szár, a mienk az L "talpa" ), pont hozzank veri be a hot, a fal 45 celsius fok volt, mikor utoljara neztem, most meg is bolondult ugy latom , mar nem is meri .
Egyebkent csak genetika. Fater 0-5 fokban szeldzseki , 10 fokban egy szal atleta es rovidnadrag, 20 felett meg nehezlegzes, es folyik rola a viz. Egyszeruen mas homersekletre vagyunk kalibralva.
Migrenre cataflamot szoktam, az hatasos. -
fokukac
nagyúr
kissé szenzitív vagy.
elküldenélek a szaharába egy tanulmányútra, hogy megtapasztald, mi az igazi "hőség" - elárulom, az nem 22 foknál kezdődik...
szerintem utána jobban bírnád ott a trópusi angliában isUi. ha a lakásban meleg van, éjjel szellőztess.
nálam nem szokott 29 fok lenni a panelban a tizediken, most is van vagy 24 fok, mert egész éjjel szellőztettem, reggel csuktam be az ablakot...Ui. fejfájásra pedig csodát tesz az algopyrin.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27650 üzenetére
-
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27647 üzenetére
igen, az rohadt szar tud lenni.
mire megszokja a seb, hogy ott van a cérna és már nem fáj, akkor jön a doki és kitépkedi, hadd vérezzen és hadd fájjon még egy ideig -
-
lujó55
addikt
jó reggelt!
jobbat, mint amilyen az éjszaka volt...
rohadtkurva macskák, olyan hangjuk van, mint a csecsemőknek. egy stressz volt az éjszaka. -
Gergosz2
veterán
válasz
lujó55 #27637 üzenetére
lényegében igen.
De nekem az volt a lényeg , hogy van egy olyan tartomány mint ahogy te is említetted, ahol nagyonidegennek tűnik nekünk.Szóval a játékoknál vangy megállnak egy bizonyoz szinten az ermberek rajzolásakor, vagy teljesen élethű figurákat készytenek. Szóval nincs átmenet.
-
lujó55
addikt
válasz
Gergosz2 #27636 üzenetére
itt nem arról van szó, hogy túl valósághű a robot akkor ilyesztő, hanem van egy bizonyos intervallum amin belül idegenkedünk a humanoid kinézettől. ez pont az a határ ahol a mimika nincs meg, de az arc olyan, mint egy viaszfigura (ilyen a halottak ábrázata is) és ez a génjeinkben van kódolva, hogy tartsuk magunkat távol tőlük.
nekem egy R2D2 droid kéne. jópofa, mert duci, nem lenne mellette kisebbség érzésem a palackom miatt, ráadásul egy guruló winchester. most meg amúgy is magasak a HDD árak -
Gergosz2
veterán
válasz
Pisztillus #27634 üzenetére
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
játékoknál , hogy hívják azt a jelenséget ha túl valósághű egy ember grafikája akkor az embrek számára az már ijesztő.
-
lujó55
addikt
ők fogják kitermelni az én nyugdíjamat?
jaj de szomorú világ vár ránk.
-
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27625 üzenetére
fogalmam sincs. vagyis birkapörkölt. tegnap mondták. legalábbis így emléxem
-
lujó55
addikt
dehogyis. valahogy nem bírom az életet már annyira. most toltam be egy pohár (!) házi főzött sört és alig tudtam betántorogni a szobába. ma már nem megyünk sehová, maradunk egy közös bográcsozásra.
jó idő van a nőstények vetkőznek, napozni indulnak, hímek megnézik a Harleyt a garázsban.
fú a kurva de szédülök... -
tildy
nagyúr
Mar egy hete tobb mint 22 fok van.
-
lujó55
addikt
egy óra múlva úton. és így fog telni az egész ünnep. rokontól rokonig, hogy ne legyen sértődés belőle
(#27611) Mawyx: a régi emlékek általában felejtődnek az idővel. ezek apróságok, lépj túl rajtuk. anno anyukám próbált nekem valami barátnőfélét fogadni. eléggé visszahúzódó voltam, nem nagyon ismerkedtem, mert nekem nem hiányzott az elutasítás. a szexuális felvilágosítást az ÖKM nevű osztrák lap végezte el. mindent tudtam a dugásról (elméletben) de nem volt kivel. aztán egyszer anyámmal elmentem vásárolni és ő meg viccből megjegyezte a boltos csajoknak, hogy nincs barátnőm. a sárgaföldig égtem, azok meg röhögtek. többet nem mentem abba a boltba. mára már túlléptem ezen és bánom, hogy akkor nem kérdeztem meg, hogy a legvidámabbak miért nem jönnek hátra az áruátvevőbe és csinálnak nekem egy laza pipát bő nyállal. (mondjuk akkor meg anyámhoz kellett volna mentőt hívni
)
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #27614 üzenetére
nem tudnak az ausztrálok alkoholt csinálni? nem ittál még rendes ausztrál sört, s a világbajnok ausztrál borokról sincs fogalmad, vagy valami elhatárolt területen vadásztál, ahol ilyesmikhez nem lehet hozzájutni esetleg?
más: azért az szögezzük le emberek, hogy az, hogy cider, még túl sok mindent nem jelent. mint ahogy az sem, hogy sör. ez olyan, mintha minden ember egyforma volna, vagy akár minden autó, vagy minden számítógép; pedig ugyebár nem így van. ciderből is van édes, félédes, félszáraz, száraz, ilyen-olyan összetevőkből álló, hozzáadott anyagokat igen/nem/kis részben tartalmazó, stb. a sörbe meg inkább bele se kezdek, reggelig gépelnék
ha esetleg vélemény kell, én képtelen vagyok meginni bármelyik cidert, nem nekem való.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #27614 üzenetére
Van mar strongbow pear is, nyami. Mi ez a hiszti maugy itt a topikban a ciderekrol? Somersby ciderek jok, bar noiesek. Strongbow almas nekem csuszik, barmikor megiszom, ellenben egy lagerrel, amibe bele sem kostolok.
A legjobb amugy a toffee apple brother cider , a jo kis kremturos izevel
-
bobsys
veterán
A ciderre itt szoktam ra, mert az ausztral sorok egyszeruen nagyon szarok. Draga ($50 egy karton) es szar. A cider nem rossz, sot kifejezetten izlik a Strongbow classic, az ausztral valtozata viszont ennek szinten eleg szar. Nemtudnak ezek rendes alkoholt csinalni, de legalabb alkoholistak.
-
-
BlacKSouL
addikt
B.Füred,Borcsa étterem.Nyár.Élet.Élvezet.Köszöntem a figyelmet.
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #27610 üzenetére
Nem hiszem, nem az a típus vagyok
Régen exem növelni akarta az önbizalmam, boltban fiatal srácok dolgoztak, mondta fejezzük be a vásárlást, mert itt kell maradni takarítani vagy itthagylak a srácoknak. Erre már csak illemből is lehetett volna szemöldököt húzogatva azt mondani, hogy hmm, az jó lenne, mivel nyilván úgyse marad ott az ember, de azt mondták van barátnőnk. Soha az életben nem fogom ezt elfelejteni. Amúgy sincs önbizalmam, de ezek a rosszul elsült dolgok egyszerűen belém égnek, pedig én se maradtam volna ott.Nem nyert
Találni kéne valakit, aki eljön velem, tök sötét lesz és sose voltam még Miskolcon.
-
válasz
FehérHolló #27604 üzenetére
De azt nehezebb is beszerezni mint a Strongbow-t.
-
Mawyx
őstag
válasz
Bjørgersson #27602 üzenetére
A Stella finom sör meg már jóideje csak ízesítettet iszok a Soproni-Borsodi-Gösser szentháromságból, citromos, narancsos és grapefruitos, ami bejön. Nemrég 99Ft volt a citromos San Miguel, na az a csúcs számomra
én tecsóba járok, az van közel
az almás nem jött be, a körtés se olyan rossz, de a fenti 3 jobb -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #27603 üzenetére
A félreértések elkerülése végett ittam már jó almabort. A Strongbow nem az, szerintem.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FehérHolló #27600 üzenetére
LOL.
Akkor hagyom is, maradok inkább a jól bevált sörnél.
Apropó, kinek melyik a kedvenc söre? Nekem Beck's vagy Stella.
(#27603) Tothgera30: 2-1, nem könnyítitek meg a helyzetem.
-
Mawyx
őstag
Van itt valaki Miskolcról, aki befogadna egy éjszakára? Megpróbálnék eljutni erre, mert nagy rajongója vagyok a találós kérdés kinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest