Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nygma, kételkedem: köszönöm, sajnos, innentől már túlmutat az én tudásomon, hogy mi okozza a sivítást.
Tildy: Neked is köszönöm.
Valamint Bubunak is, aki nem nyilvánosan, de komoly support-ot nyújtott.
Vénség: kiegészítem - jelenlegi tudásomon.
-
kételkedem
addikt
Ha ez nem valamelyik ventinek a hangja, akkor a tápban, vagy az alaplapon található kondik közül sípol valamelyik. A kondi nagyon magas frekin sípol, jól megkülönböztethető a többi zajtól. Megnézhetnéd, h nem púposodik-e valamelyik. Különös módon a tápnak hiba nélkül is lehet sípoló hangja, ami a terheléstől függően változó frekin szól.
Jóestét ON lakók
nygma 22 órakor végzel, vagy még 10 órát kell dolgoznod
Akkor az már csak 2 és fél óra
-
nygma
addikt
Szia!
Ha megengeded válaszolok...
Ami új, hogy hallható állandó sivítással megy a gép. Jelezheti ez a tápomnak valamilyen hibáját?
Lehet táp,de lehet valami más is...
Pl.: Videókártya,winchester is adhat sípoló hangot...
Esetleg egy cooler hangja...
Bub0rek: Celeb vagyok,ments ki innen ha jól tudom...
-
Tim82
félisten
Na, most vettem a fáradságot, szét- és összekaptam a gépemet. A biztonság kedvéért levettem a memóriák hűtőbordáit, ill. lehúztam a rack-et, amelyikben a második (csak film és zene) vinyó van. Most gond nélkül elindult, a ház előlapi LCD-jének sincsen semmi baja, kijelez annak rendje és módja szerint (az én esetemben óraként).
Úgy néz ki a ludas a rack (mert egy Vipower rack-kel tudtam megoldani legegyszerűbben a második vinyó beillesztését) és/vagy a vinyó volt, mert akár a rack-et visszadugva, akár a vinyót rack nélkül nem jutott túl a boot-olás az IDE/SATA eszközök keresésén. Azt hiszem, szerencsés vagyok, mert a rendszervinyónak semmi baja, csak az adatvinyónak, ahol a filmek/zenék vannak, amik egy-két kivétellel más adattárolókon megvannak.
A vinyóért kár, de szerencsére még több mint két év garancia van rá.
Ami új, hogy hallható állandó sivítással megy a gép. Jelezheti ez a tápomnak valamilyen hibáját?
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Szép estét szeretnék kívánni mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
Egyik kedvencem szól a rádióban ( Sláger ) - a munkahelyi stressz után ez kifejezetten gyógyír a lelkemnek
Semmisenem számít
-
Hujikolp
őstag
Csuda jót bicikliztem
Szórólapos cucc, de legalább a levegőn voltam, meg mozogtam, nem csak kockultam idebent :-))))
Megyek majd holnap is, ha jó lesz az isőő
Most pedig vacsi, és egy sakk party az "öreggel" :-P
-
Trak
addikt
válasz
venember83 #33074 üzenetére
A béka segge alatt... mindenhol megnéztem csak pont ott nem
-
dragonfx
veterán
no komment, egyből közelkedési miniszter meg máv vezetője hello maguktól..nem si egyértelmű hogy megint valamit elsporoltak..7 éve ugyanitt ugyanezért volt hasonló...
-
máyköl
veterán
Szerintem legyen MODERÁTOR lettem Topic!
-
Bub0rek
tag
Sziasztok
-
Bubu79
addikt
Ez az én dumám - majd megbeszéljük a jogdíjat
Hejcegnő: Megszokhattad volna már, hogy ez a bagázs érzéketlen a romantikára - csak az alvós macid fogékony rá, de ő nagyon
Tim: Ha most azt írom, hogy megejtő a hasonlóság, az nagyon tapló beszólás lenne az felhasználókkal szemben?
-
Tim82
félisten
Mai képes viccünk:
(félreértések elkerülése végett, szerintem egyszerűen csak vicces, no Mac flame)
-
1010
őstag
brumm brumm
-
Irigylem a problémáitokat (
)
Na lassan, de biztosan letelik a mai napi work.
yetike: köszi, már itt se voltam
Mindenkinek szépeket, jókat
-
Tim82
félisten
Ebben a mesében az a szép, hogy itt van vége, nem tudhatjuk, ezek után a lány nem gondolta-e meg magát.
Egyébként meg, ha realisták akarunk lenni, akkor szivárványhártya-átültetés, nem? Vizuális típusként elképzeltem a horror-verziót, hogy a fiúnak tényleg nem maradtak meg a szemei...
A másik meg, hogy ahogyan ez le van írva, nem egyértelmű, hogy valóban a fiú szemeit kapta-e meg, nem csak a fiú akarja-e ezt elhitetni.
Tudom, gonosz vagyok meg elrontom a romantikus történetet.
mod: Nabazz, ezt már írta Yetike.
-
Ramius
őstag
Azt írja a szöveg: pár nap múlva kapott egy levelet. Na ennyi idő alatt kizárt, hogy megtanul olvasni
-
7
addikt
válasz
Ramius #33043 üzenetére
A lany akkor mar latott, a fiu szemeit kapta meg.
De egyebkent nem irta senki, hogy el tudta egyaltalan olvasni a levelet. Meg azt sem, hogy nem olvashatta fel neki masvalaki.A fiu pedig irathatta massal is a levelet, vagy mar megtanult vakon gepelni, es szamitogeppel irta meg. De ez csak ket alternativa a sok kozul.
Nekem az a gondom, hogy nem tudom, ez az allegoria mit is akar megtestesiteni.
-
Trak
addikt
Tanmese, az igaz szerelemről....
Volt egyszer egy lány, aki születésétől fogva vak volt,
ezért utálta az egész világot és mindenkit benne, kivéve
a barátját. Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta.
Míg egy nap végre találtak donort, aki felajánlotta a szemeit.
A lány nagyon örült neki. Ekkor a barátja megkérdezte tőle, ha látni fog,
hozzá megy-e feleségül?A lány igent mondott. Az operáció sikerült,
és mikor a lány először kinyitotta szemeit, a barátját látta, de ő is
vak volt. A fiú megkérdezte, hogy most már akkor hozzá megy-e?A lány elutasította. Pár napon belül a lány kapott egy levelet,
amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot,
és a levél végén állt egy mondat:VIGYÁZZ KÉRLEK A SZEMEIMRE...
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #33033 üzenetére
Ping-pongozni vegyek be gyogyiszert?
-
nike_
addikt
Jó nyapot mindenkinek.
Nemsokára megyek edzésre, utána pedig CS 1.6 felrakás
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem saját, Moldova:
"1952-ben kerültem be a Színház és Filmművészeti Főiskolára - nem színésznek jelentkeztem, volt otthon tükör, hanem dramaturgnak. Már az első nap bementem a könyvtárba, hátha itt megtalálom azokat a könyveket, melyeket a kiszuperált villamoson hiába kerestem. Egy színésznövendék állt előttem a sorban. - Elvtársnő - mondja a könyvtárosnőnek -, megvan maguknak az "Egymillió pici Krisztus"? - Egymillió pici Krisztus?! Ki írta? - Lenin. Úgy hallottam, nagyon érdekes. Eltartott vagy negyedórát, amíg rájöttek, hogy a jövendő nagy jellemszínésze az Empiriokriticizmus-ra gondol, hóna alá fogta a vaskos kötetet, és elégedetten távozott."Ebben a könyvben olvasható.
-
válasz
philoxenia #33027 üzenetére
Ajjjajj, a hülyeség lassan de terjed
-
7
addikt
válasz
philoxenia #33020 üzenetére
Akkor az empiriokriticizmus a fel fogukra sem eleg?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #33020 üzenetére
Nagyon
Kételkedem: Én mindig figyelek. Még akkor is, amikor nem. Olyan vagyok, mint a nagytezsvír
-
válasz
kételkedem #33019 üzenetére
Jó étvágyat, de inkább egyél valami rendes kaját.
philo: A zöldsapkás
MOD: Popcorn mint rágcsálnivaló
-
Verus
senior tag
De összefolynak már a betűk....
És már csak 2 maradt a 30ból
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #33008 üzenetére
felébredtem már, visszaértem és elmentem ebédelni, segített. most pedig kávé, így kihúzom éjfélig.
-
kételkedem
addikt
kem: vigyázz mert addikt leszel, és mehetsz az addiktológiára!
fero02: szeretek leltározni, itt egy hete volt. Számoljatok meg mindent, a leltáríveket szkenneld be, küld át nekem. Én összeadok, mindent mindennel, majd vissza küldöm.
venember83: nem irígylem, nem szokott vidám lenni a szakítás!
NoLF: ébredj! Vagy aludj valahol egy órácskát.
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #32913 üzenetére
Köszönöm, javítom.
-
Ramius
őstag
mindjárt kész a kávé
-
NoLF
veterán
na. elaludtam az autópályán vezetés közben, nem lesz ez így jó... centiken múlott a céges autó, valamint az én épségem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest