Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #33797 üzenetére
És az alatti tesztet is elolvastad?
Két vélemény.
És én nem Macbook Air vs. X300-ról beszélek, hanem Macbook vs. Thinkpad T (mondjuk 250k körül).
1010: ha a Macbook-nak nem lenne elcseszve a műanyagburkolata, sokkal jobb gép volna. Nekem ennyi az össz komoly bajom vele - de ez annyira súlyos az én szememben, hogy ennyi elég is. Macbook Pro-ra meg nyilván az életben nem lesz pénzem, a TP meg többszörösen bizonyított nálam. Nem mindennapi gép az, amelyik lazán túlél egy másfél méteres zuhanást.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #33796 üzenetére
Üdv
Most mondd azt, hogy nem is tartunk számon
Mod: Helyes
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
Hívtatok, ám legyen, itt vagyok!
Nos, a Mydeton egy központi idegrendszeren át ható vázizomlazító. Szokásos napi adagja 3x1 tabletta, azaz kb. 8 órán át tart a hatása. Ettől függetlenül nem javaslom mellé sem az alkoholfogyasztást - hiszen Bubu rávilágított a lényegre - sem a Xanax-ot. Mindegyik szer a központi idegrendszerre hatva fejti ki hatását, és hiába mondják azt, hogy nem tesznek keresztbe egymásnak, valójában fogalmunk sincs arról, hogy milyen hatással vannak egymásra. Már csak azért sem, mert két, egymáshoz hasonló emberben ugyanazon gyógyszerek hatása teljesen másképp folyhat le, azaz az egyiken nem fog kijönni mellékhatás, míg a másikon igen.
Verus: Aztán csak csínján azzal a Xanax-al, mert könnyen rá lehet szokni!
AMD: Ha nem írt mellé a doki, akkor is célszerű valamilyen enyhébb fájdalomcsillapítót (pl. Algoflex) is szedni a Mydeton mellé - ezeket általában együtt adják.
Kedves nézőink, orvosi tanácsainkat hallhatták.
Bubu: Eszem ágában sincs ilyet mondanom! Sőt, jól esett, köszönöm.
Tény és való, hogy elfoglalt vagyok, de azért a szokásos topicokat figyelemmel tartom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #33790 üzenetére
Holnapra a modkerben kitörölteti, aztán már csak pénzért küldi priviben. Ez csak a reklám volt....
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #33790 üzenetére
Az majd kiderül - a papírforma csak papírforma, nem biztos, hogy elsőre be is jön
Jó éjt Neked
philoxenia: Ez most fájt - hát ilyen vagyok én? Ilyen haszonleső, álnok mocsok?
-
kételkedem
addikt
Jóéjt On lakók!
Kevés
üzenetet nektek!
Bubu holnap ezen leírás alapján játszi könnyedséggel fogom megtakarítani a távirányítót!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #33786 üzenetére
Csüggedésed alább ne hagyd
Két eset lehetséges távlökőnél:
1. Szétcsúsztatható az elő és hátlap ( ez a ritkább, hogy lassú tűzön pörkölje meg az ördög a gyártókat érte ), ez esetben csak a csavart kell kioldani az elemtaró rekeszbn és hasonlóan némely mobiltelóhoz szét tudod csúsztatni a távlökőt.
2. Fülecskék vannak, ezeket kéne szétpattintani. Nálad ez lehet a helyzet.
Ha csavarhúzóval esel neki, akkor szétbarmolhatod a burkolatot és után úgy néz ki, mintha a kutya rágta volna meg - én schnitzerrel szoktam finoman szétfeszíteni úgy, hogy előtte nyomkodással kiderítem melyik oldalon van peremezve a burkolat. A schnitzert bedugom egy jó darabon a két fél közé és szépen bejátszom a két egymásra lógó burkolatdarab közé - eközben hallani, ahogyan engednek a fülek ( időnként reccsen, de az sem menthetetlen ).Amikor már szétjött, a gumi tasztatúrát először szappanos vízzel lemosom, a NYÁK-ot pedig alkoholos fülpiszkálóval tisztítom meg a nyálkás szilikonos jellegű folyadéktól, amit lelkesen kinyomkodnak a gumiból fehéredő ujjacskákkal (
)
Szárítás után megnézem a tasztatúrát, hogy a gumi alsó felén lévő vezetőréteg milyen állapotban van és szükség esetén azokat is áttörlöm még alkoholos vattapálcikával.
Figyelem! A fekete vezetőréteg a NYÁK-on és a tasztatúrán is hajlamos az alkohol hatására átvándorolni a vattapálcikára, ésszel érdemes csinálni, finoman
Távlökő supportunkat hallották
-
1010
őstag
vigyazni kell mert barmilyen koszos alkatresszel nem hajlando am rendesen mukodni,
a macbook oskba vesznek midnefele ratyi memoriat,aztan csodalkoznak hogy lassu meg akad az osx.en ebayen szoktam kimondottan machez valo hasznalt ,vagy uj alktreszt venni ami 100%hogy jo hozza
-
Bub0rek
tag
válasz
kételkedem #33774 üzenetére
-
-
rarri
senior tag
Búcsúzom, mennem kell gályázni. Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #33767 üzenetére
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #33759 üzenetére
Tim:
-
rarri
senior tag
válasz
AMD Power #33741 üzenetére
Ebben nem tudok tanácsot adni. Én simán bevenném, de nem tudni, nálad mit okozna. 99% hogy semmit, de azért 1 % esély mégiscsak van, hogy esetleg baj lesz. A dokid tudna erre csak megfelelő választ adni. Szerintem kérdezd meg tőle hogy mit mire szedhetsz, ha kontrollra mész.
-
Tim82
félisten
Srácok, most nem a hölgy tulaj a lényeg, hanem a megkímélt állapotú eMac.
-
1010
őstag
ez a gogyszer a szivizmokat is lazitja,
az pedig hogy valaki a vese gogyszert is konyakkal veszi be mar nem tudok mit mondani,legjobb drog del srilankai mexikoma bekat felmelegiteni es megnyalni
tim:
itt a kepen alma ikon es about this mac[link]egyebkent megjegyeznem hogy a power pc processzorok gyorsabbak inteles tarsaiknal ugyanabban a hertz ben
-
Tim82
félisten
'stét.
Van egy kérdésem (főleg 1010-hez): egy kedves ismerősömnél jártam, onnan estem haza, az illetőnek egy régebbi eMac-ja van, MacOS 9-cel, hol tudom megnézni MacOS alatt, hogy milyen proci, mekkora vinyó, RAM stb. van benne?
Egyébként megkapóan szép, dizájnos kis gépecske, megkímélt állapotban, hölgy tulajjal...
-
AMD Power
titán
Tényleg azért kérdeztem mert sokszor nem tudok aludni és olyankor egy kicsi 0.25mg Xanaxot meg szoktam enni. Remélem ma este nem fog kelleni mert nem szívesen venném be erre a Mydetonra.
A nyakam illetve a csuklyám kicsit problémás és fáj tőle a fejem. Ezért kaptam a Mydetont.
-
bnss
veterán
-
AMD Power
titán
válasz
philoxenia #33735 üzenetére
Mostanában nincs nagyon használva szegény így ez most nem akkora probléma.
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia #33730 üzenetére
Szia philo!
-
rarri
senior tag
válasz
AMD Power #33713 üzenetére
Az asztmások amúgy is könnyen befulladnak, és el tudom képzelni, hogy két egymást ütő vegyület / gyógyszer, alkohol / aktivizálhatja, vagy fokozhatja ezt a betegséget. De ezt gondolom a cukorbetegekről,a magas vérnyomásosokról, a szívbetegekről. A lényeg, hogy aki alapból beteg, az ne terhelje le a szervezetét ilyennel, ha nem muszáj.
-
Bubu79
addikt
"AMD testalkatát látva"... - Csak tippeltem, hogy kinéztél a monitoron keresztül és...
Bon3ss: Neeem - dehogy
Inni nem szoktam - ha már egyszer, akkor egy üveg bor
De ma egy kortyot sem fogyasztottam
AMD: Kellemetlen, de ha ez van, akkor ezt kell szeretni - a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét
Hol van ilyenkor Pisztillus
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #33706 üzenetére
Na igen, attól még az alkohol befolyásolhatja a tabletta egy - egy hatását. De én ennyire nem értek ehhez, annyit tudok amennyit anyu mond el nekem.
Van aki a nyugtatóra is simán ráiszik és semmi baja, más meg "mérgezést" kap ugyanettől.
Szervezetfüggő a dolog, ki lehet tapasztalni a határokat,de azt nem ajánlom.AMD: Kevés gyógyszeren van rajta az hogy tilos ráinni. Én nem mondom hogy igyál rá, de anyum valószínűleg legyintene és azt mondaná szarjak rá
-
Bubu79
addikt
Tuti, hogy használna
Érdekes, hogy azt írják, a tabletta nem befolyásolja az alkohol idegrendszeri hatását - no de mi van a hatóanyaggal - az alkohol nem befolyásolja annak a hatását?
Sosem lehet tudni a papi mitől van jobban - a gyógyszertől, amibe Lumpy teszi bele a mellékhatást, vagy a pálesztől, mely abszolut természetes, mentes holmi aromától is?
AMD Power: Minek vetted be, ha inni szándékoztál?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest