Hirdetés
- Fujifilm X
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Esmein #45387 üzenetére
Nem t'om, én múlt vasárnap meg múlt szerdán hívtalak titeket, nem hiszem, hogy összetörtem volna a két ügyfélszolgálatos lelkét, akikkel beszéltem.
Igaz, ha bajom van, azt én nem csóri operátorokon vezetem le. Az visszaüt, amikor én veszem fel a headset-et.
Egyébként ATM-es feltöltésnél még megvan az 1000 Ft-os feltöltési lehetőség, nem? Legalábbis tegnapelőtt még megvolt. .)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Esmein #45383 üzenetére
hát én se tudtam hogy örüljek vagy sajnáljam mikor kivették alólunk a teleüszit, és elvitték Gödöllőre. A végén már kezdtem kissé türelmetlen lenni. Viszont megtanultam úgy telefonlni, hogy a túloldalon azt hiszik kedvesen mosolygok, miközben a frissen kihegyezett papírvágóval karcolom az asztalba hogy "tehülyeköcsögmitakarszmármegint"
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Esmein #45378 üzenetére
így közel a harminchoz megelégeltem a jókisfiús stílust, egyre inkább leszarok sokmindent, és ahogy más is telibekullantja a többi élőlényt, úgy én is ezt fogom tenni, és kész.
fél évig voltam ügyfélszolgálatos, 300 000 előfizetőre voltunk 12-en. akkor ott a baromarcútól a seggfejig mindenkivel találkoztam, elég is volt, meg pont jó is volt.
de hogy én még a velszi herceget se fogom drága uramozni, míg ki nem érdemli nálam, az tuti. -
Killing
addikt
válasz
Esmein #45242 üzenetére
Ez van. K550i produkálta egy panelban.
A adótorony meg kb.: 1 km-re van.
Na itt egy sztori amit nemérdemes kihagyni:
Bejött egy Amerikai lektor az órára, egyszer csak valahonnan előkerül a 'leader' szó. Kérdezi: 'Ki Magyarország miniszterelnöke?' A választ megmondtam, erre kíváncsi volt hogy hogy is van a 'prime minister' magyarul. Mondom neki hogy miniszterelnök, erre megpróbálta kiejteni: Hát elég fura lett a végeredmény...
-
-
parandroid
félisten
válasz
Esmein #12582 üzenetére
Most hogy mondod, tényleg hasonlít. De figyu mán, a jobboldali nem az Esmein?
Ja, amúgy én is felejtettem már bent fölösleges távtartót az alaplap mögött, nem értettem, hogy miért nincs hang, pedig minden más működött... Vissza is ment az eladóhoz, nála jó volt, úgyhogy elküldte megint, arra jutottunk, hogy biztos valami szoftveres probléma lesz, utána jöttem rá, égett is az arcom.
p
-
bnss
veterán
válasz
Esmein #12467 üzenetére
Még volt szerencsém elolvasni, egyetértek Veled, majdnem teljes mértékig.
Szia RoyalFlush!
<NewL>: ezt magyarázd el a többi júzernek, aki még mindig nem akarja megérteni a leírtakat. Nehéz dolgod lesz, sajnos - nem azért, mert kétségbe vonnám a képességeid, félreértés ne essék.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Esmein #10111 üzenetére
megvan ! Hétfőn 8:30-ra megyek vissza papírozni
felhívott a kisasszony és mondta, hogy innentől tegeződjünk, meg hogy gratulál, egyöntetűen megszavaztak
innentől 6 hetes tréning, minden hétfőn teszt amit 75%-ra kell betolni, de legalább csak rajtam múlikszerk.: Tildy ennek örömére bevezet a tenger gyümölcseinek világába, ha megpurcannék, minden az asszonyé
-
kételkedem
addikt
Légy kemény, ne menj!
ToBeY: nem használt a Redbull?
Str8 sk8r Huh az a zacskós porszívó ötlet az büntet
A Magyar Királyi Televízióban a híradó vége felé a tiszai jégzajlást hosszan taglaló riport elé éppen csak befért az a hír, hogy ma is kiraboltak egy bankot Budapesten. Ez annyira mindennapos, hogy csak a kis színes részbe fér be? A filmekben ilyenkor mindig személyleírás alapján körözik a rablót-rablókat.
-
kételkedem
addikt
Nem-nem tessék szépen kipattanni az ágyból!
A meghökkentő videós topicból lopva:
Feltétlen bizalom -
frame>24
addikt
NE felejtsük el azt a megfizethetetlen értéket, a látókör szélesedését,, amit azáltal nyer, hogy ezt a területet választja az egyetemi tanulmányok nagy választékán belül. Én, ha újra kezdhetném, orvosira mennék. Lehet itt beszélni, de azért az orvosi, igen nagy presztízs szakma. És valóban, külföldön pl. hülyére keresheti magát.
-
Pisztillus
senior tag
Jó is az, a fogorvosok előszeretettel írják. Gyulladt fognál kell is, mert a gyulladásos részbe nem, vagy csak kis mértékben tud bejutni az antibiotikum, ami mellé adják.
A mellékhatásokról annyit, hogy normál (az orvos által előírt adagban) használat mellett nem, vagy ritkán jönnek elő. Ilyen esetben a szervezet "javító részlege" lépést tud tartani a gyógyszer esetleges rombolásával, aminek az eredménye az, hogy a fájdalom elmúlik, és a gyomor is megmarad.Pohár: Az már szép mennyiség...
Vérkép, májfunkció rendben?
-
Pisztillus
senior tag
Szép estét!
Pontosan, a betegtájékoztató tartalmazza. Az összes NSAID (nem szteroid gyulladáscsökkentő) gyógyszerre igaz, hogy szeretik tönkrevágni a gyomrot. Ez leginkább a nagy klasszikusra, az acetilszalicilsavra igaz (ha most kellene törzskönyvezni, soha nem lenne belőle gyógyszer), de a többinek sincs szégyenkezni valója. Kivétel a paracetamol (ez a kategóriából is kilóg - nem gyulladáscsökkentő), de cserébe az a májat amortizálja le. Az aminofenazon (és származékai, pl. Algopyrin) meg emellett okozhat egy agranulocitózis nevű vérképzőrendszeri elváltozást is - nem véletlen, hogy vényköteles lett.
-
pohár
félisten
Húú...
Hát nemtom akkor...Majd egyszer egy őrült Passion-ös fősulis bulin ráiszok vagy fél liter vodkát ahogy szoktam
Ez mekkora játék
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest