Hirdetés
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Esmein #49948 üzenetére
Pontosan. Én is voltam már pár melóhelyen, és bármi is történt, rengeteget tanultam belőle. Ha mást nem, akkor csak annyit, hogy milyen dolgokat ne kövessek el akkor, amikor döntési helyzetbe kerülök.
Bon: Sebaj, majd a következőben te leszel az első!
(Mármint a hozzászólások száma alapján...
)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Esmein #49944 üzenetére
nem a kék propellernél voltál?! :S
-
pohár
félisten
-
bnss
veterán
válasz
Esmein #49574 üzenetére
"és ezt főleg azért sérelmezem mert mindenkihez nyíltan és segítőkészen állok, és rosszul tűrőm ha ezzel visszaélnek."
Pontosan így vagyok ezzel én is, illetve voltam. Egy ideje már jól megnézem, hogy kinek segítek, köszönhetően egy "barátnak", aki visszaélt a segítőkészségemmel.
Pisztillus: tömegverekedés a patikában?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Esmein #49574 üzenetére
Egyetértek. Sajnos a patikában nap mint nap találkozunk ilyenekkel. Csak azért nem csavarodtunk még be, mert azért szép számmal vannak az ellentéteik is, és kellő pozitív energiával töltenek fel.
Sőt, volt már olyan eset is, amikor egy-két ilyen renitenst a többi beteg tett helyre, de olyan gyorsan és hatékonyan, hogy közbelépni sem volt időnk! -
tildy
nagyúr
válasz
Esmein #48903 üzenetére
Van még citromos gösser a hűtőben
Amúgy mit mondhatttál te, te pannonosok gyöngyszeme, akineka stílusa mindig oylan, hogy nem érheti szó a ház elejét, hogy egy moderátor moderált, te exmoderátorNorbi updatere: nem tudom , vannak íztelen vackok, de mióta olyan kaját ebédelek 3-4 kiló lecsusszant rólam...
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Esmein #48623 üzenetére
Azért meglehetne találni olyan embereket, akik nem azért híresek mert ők egy valóság show-ban voltak vagy ugribugri sztárocskák,hanem valamit letettek az asztalra.Az más kérdés hogy nem fogja magát éget -2iq-val rendelkező emberek között... (mondjuk Bereczki Zoltán szerepelt vacsoracsatában őt nem tartom kutyaütőnek)
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Esmein #47922 üzenetére
Na hogy el ne und magad, el is vihetnéd a szegény kis a60t a camera kfthez.
(különben nyista loooook leeeeeeeeeeeft fotó)
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Esmein #47424 üzenetére
Bizony, Chani meg ugye Paul ágyasa (kicsivel később) és gyermekeinek anyja , mert hivatalosan a felesége Irulan - ugyebár a hatalom ... Mivel Irulan Padisah Császár lánya...
Bammeg el kéne olvasnom a a könyvet, a filmet legalább 4-5szöt láttam, ami nem kis teljesítmény, hiszen összesen van vagy 6 órás.... -
kételkedem
addikt
válasz
Esmein #46456 üzenetére
Én mostanában szivesen időzök a barna szalonban.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hyundai, Kia topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest