Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Ebből is látszik, hogy nem lehet az ember elég elővigyázatos a netes vásárlásnál. Itt a PH!-n is sokszor elég ha még több képet kérsz a holmiról. Jön a kifogás, hogy elromlott a fényképező, nem tud képet felrakni stb. Nem állítom, hogy nem létezhet ilyen, de az esetek többségében kiderül, hogy sumákol az eladó. A másik az ár. Ha valami irreálisan olcsó, akkor a csaló az én kapzsiságomra játszik. Ki ne szeretne bármihez hozzájutni a rendes ár töredékéért?
Más:
ÁFÁs számlát tud adni vajon?Miért ne hagyjunk kimerült elemet a készülékben? Még márkásat se!
-
ádyz
addikt
Szép estét!
rarri-nak egy képecske:
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8796 üzenetére
Nem csak a Fehér Házban hagytak ekkora sz@rt maguk után, lásd államadósság.
-
(Kolombusz)
veterán
-
<NewL>
addikt
válasz
AMD Power #8785 üzenetére
A becsapott licitálók utólag fedezték fel, hogy a csalók áruházban fotózták le a termékeket, némelyik képen még az árcédula is látszik - Ez az alap ,hogy képet kér valaki ha valamit postai úton szeretne megkapni, nem? Elég lámák lehettek
Ettől függetlenül én is szoktam nagy értékű csomagokat feladni,átvenni,nem szeretném ha egyszer engem is így húznának be a csőbe.
Ja és a teszveszen is mehet ugyanez,csak itt nagyobb a forgalom,több juzert lehet átkúrni.
A pozitiv értékelésekről meg ennyit...bazzeg
-
(Kolombusz)
veterán
A történelem híres bazzegjei...
Bill Clinton:"Ez tövig bekapta, bazzeg."
Bill Gates:"Ez lefagyott, bazzeg."
Neil Armstrong:"Én oda ki nem megyek, bazzeg."
Teller Ede:"Ez kurva nagyot robbant, bazzeg."
Széchenyi:"Ez kurva nagy terv, bazzeg."
Bell:"Ez megszólalt, bazzeg."
Lehel:"Ez eltört, bazzeg."
Noé:"Ez kurvára esik, bazzeg."
Ádám:"Ez megeszi, bazzeg."
Galilei:"És mégis mozog, bazzeg."
Newton:"Hát nem pont a fejemre esett, bazzeg."
Zrínyi Miklós:"Vaddisznó? Szelíd ez, bazzeg."
Néró:"Na végre már nem fázom, bazzeg."
Julius Caesar:"Te is fiam, bazzeg."
Dózsa György:"Hé, ez forró, bazzeg."
Jimmy:"Fogadjunk, hogy vaktöltény, bazzeg."
József Attila:"Mosmá' sínen vagyok, bazzeg."
Gyurcsány:"Ezt elkúrtam, bazzeg."
T-online:"Apa kezdődik, bazzeg."
József Atilla:"Ne lekdössél bazzeg."
Amundsen:"Itt kurva hideg van, bazzeg."
Napoleon:"Fáj a hasam, bazzeg."
Mátyás király:"Ez az igazság, bazzeg."
Odüsszeusz:"Haza akarok menni, bazzeg."
Columbus:"Na ha ezt előre tudom, el sem indulok, bazzeg."
Bell:"Kurvára utálok levelet írni, bazzeg."
Hunor:"Hol ez a kurva agancsos, bazzeg."
Nixon:"Sose jönnek rá, bazzeg."
Róka a kis hercegnek:"Szelídítsé' má' meg, bazzeg." -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #8783 üzenetére
Nem vagyunk belőve...
-
1010
őstag
válasz
AMD Power #8787 üzenetére
nekem mind 2 notimat angliabol kuldtek dpd vel.
en is fostam kicsit hatha csalok,
emiatt paypal al fizettem,es tracszamot is koveteltem a csomaghoz,aminek hala napra pontosan ki tudtam szamolni mikor er ide(kb 450-500km tesz meg egyszerre a dpd vel) a csomi.es kivettem szabit aznapra.mondjuk aki tapasztalatlan azt konnyu atverni egy pl mediamarkos fenykeppel,mint ovashato,meg aztan az idotak gondlom bemnttek nyitottak egy bankszamlat,meg annyi eszuk se volt hogy egy csovesel nyitassak
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #8783 üzenetére
"Más: nem akadozik a PH!, belőtték volna az új szervert?"
Nem hiszem, mivel nincs semmi információ róla. A fürgeség oka, hogy csak ~2650 felhasználó online - szvsz.
-
AMD Power
titán
Francos Vatera....
Még jó ,hogy csak teszveszelek...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #8778 üzenetére
Tröss? Nem ismerek ilyen rövidítést.
Más: nem akadozik a PH!, belőtték volna az új szervert?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
RoyalFlush #8779 üzenetére
vateré, beáltunk a csöves másik ford mellé, aztán én jobbra, ő balra... ma meg ez fogadott, élőbe, majd tolok képet... tuti TK:S
Hozzáteszem hogy egy abszolute 0km-esként vásárolt autó volt, és én szerettem volna távenni, az ismert előélet meg etc miatt... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #8775 üzenetére
tröss, ugye tudod?!
-
TexT-BoY
addikt
kurva boldog vagyok: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #8770 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8770 üzenetére
-
tildy
nagyúr
Mekkora biztonséggal vihetünk át 1.5 kW névleges teljesítményt 2880 ford/min fordulatszámon, 1.7 dinamikus tényező mellett kúpos tengelykapcsolón , ha az érintkező felületek szélső átmérői 120 és 150 mm , a csonkakúp alkotójának hossza 30 mm , a megengedett felületi nyomás 0.2 n/mm2 és a súrlódási tényező 0.1?
MEkkroa erővel kell a kapcsolófeleket összeszorítani?
sin (alfa/2) =0.5(d2-d1)/l A=dk*pi*l
Aza poén a jegyzetben semmi nincs róla, órán nem adták le, vizsgán mégis kérdik.... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #8769 üzenetére
és még ugyanennyiszer MPG.
-
blokad
senior tag
Átkéne menjek a nőügyek topicba hmm
-
NoLF
veterán
Snapsz valaki ma este, 7 után vmikor?
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #8765 üzenetére
2K megért szerintem így is...
-
AMD Power
titán
Na ma belőtték nekem az influenza elleni védőoltás. Jobb később mint soha.
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #8714 üzenetére
Pfff..., mind igaz azok közül, amit a következő hozászólásodban írtál.
Mert az, hogy nem használod, rendben van, de, hogy soha nem hallottál róla...Egyébként, szerintem teljesen egyértelmű a kérdés. Hogy megy a sorod mostanában? Nem ma, nem most éppen, per pillanat, hanem úgy általában. Pesti körök mi?
-
1010
őstag
biztos jo akis 16eves picsknak ien fasza idobe a torna cipo a pipaszar labukra,nincs se se sar se viz se hideg,mi ebbe a jo,
vagy mar uszkosre fagyott a labuk decemberbe es mindegy.en se hordok bakancsot meg gleccser cipot de, az ert ez mar elmebetegseg
-
tildy
nagyúr
Naja , vagy ha elhajtanak a csába, akkor fizethetek még 40 ezret, de ja. Júniusban államvizsgázom.
Sok volt hirtelen ez a sok meló,sok suli , meg pasi témaEsmein: mindent aláírsz?
Milyen filmet is néztünk tegnap ?
Amúgy meg ne hisztizz, olcsón telefonálhatsz bárkinek. Engem meg ingyé hívsz. A pannon amúgyis korrekt cég.
bolondember: nincsenek szarvaim. Szal nem vok ördög.
Én látam már azt a céget kívűlről, belülről (kétszer is, összesen kb 3 évig) , és nyugodtan állíthatom : Magyarország egyik legjobb munkahelye. (Én ráadásul nagyon okos kollegákat fogtam ki, egy élmény volt velük dolgozni, imádtam ott lenni , nagyon megviselt, hogy a lev.tag. miatt el kellett jönnöm ) -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #8753 üzenetére
Akkor sem, ha egy nő kér rá? Esmi is így került oda.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8739 üzenetére
Leengedett tetővel is max akkor néz jól ki, ha két megfelelő méretekkel és szép arcberendezéssel megáldott női egyén ül benne. Szvsz.
-
zolynet
veterán
4ker-budars-4ker ~100p, jól lehetett haladni a lágymányosin is és a erzsébeten is ... meglepődve láttam egy villamost a szabadsághídon, hámondomnézzedmámeg ... bár már november óta kellene hogy közlekedjenek rajta, odaseneki
-
<NewL>
addikt
heló
Valakinek volt már olyan ,hogy az összes levele eltűnt a freemail-ból?
Nekem tegnap eltűnt kb 100 az egyik email címről, kaptam még este vagy 4et de most délutánra azok is törlődtek.
Mi van ezzel? Én semmit se állítottam el. Szerintem a kódomat sem tudja senki sem,nem szoktam bejelentkezve maradni sehol sem. -
(Kolombusz)
veterán
Seres Mária, meg a faszom.
Nem tudom honnan szerezte meg az emailcímem, leiratkoztam a hírleveléről, erre most egy másik email címről küldtek üzenetet, amiben közvéleménykutatás, vagy aláírásgyűjtéses dolgok voltak, seresmaria.hu linkre mutatva persze.Leiratkozási lehetőség nincs, úgyhogy küldtem nekik egy emailt, hogy jó lenne, ha békén hagynának, mert rohadtul nem vagyok kíváncsi a hülyeségeikre.
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #8742 üzenetére
én is mondtam neki, hogy bármit aláírok... erre bevitt egy pannonba és köttetett velem 2 előfizus szerződést, elém is toltak vagy 20 papírt, hogy írjam alá itt ott itt, meg a szerződő félnél alul felül. Óvatosan mit ajánlgatsz
-
tildy
nagyúr
Ez mekkora gyökérség:
Nem volt a neptunos számlámon pénz, és régebben lehetett utólag is fizetni pótdíjjat , így meg most nem tudok vizsgára jelentkezni, a főiskolán töltött éveim utsó vizsgájára... jó mi? Elvileg régebben 2 vizsgapótlás volt ingyenes, most ezen is variáltak, én már nem tudom követni. Régebben lehetett utólag is fizetni, manapság már nem tudja az emebr, hogy működik a rendszer, régen 2 iv volt uingyen a krediteseknek, msot tán 1 van....Úgyhogy most az van, befizettem az iv díjjat neptun számlára odaéért tán hétfőre, elkönyvelik tán szerdára, azt lesz ami lesz.
Bekaphassák..
Most szombaton meg bemegyek vizsgázni, és utólagos vizsgafelvételt kérek .Nem tudom megkapom -e.Jahm és a tanárnak is rá kéne bólintania, akinél vizsgázok.
Fuck.
Elegem avna suliból.
Ez az egy aláírás hiányzik már csak... -
NoLF
veterán
-
blokad
senior tag
CC Micrát láttatok már? Nekem ez új. Két megapixelre csökkentett méret. (eredeti: 3MPixel)
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #8734 üzenetére
Psszt ...! A mi szeretett télapónk most alszik, ne ébreszd fel ...
/ nekem viszont most mennem kell ..Sziasztok !
/
-
NoLF
veterán
Ma este a Kedvesemmel megyünk a Snapszba, ahol van csapolt Delirium Tremens, meg Floris Kriek, meg Krusovice és Budweiser, meg 8féle belga kisüveges, úgyhogy akinek van kedve, szóljon és együtt lehet, akár vízipipa szolgáltatás is van.
egyébként meg japánban kijöttek az új gépek!
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #8727 üzenetére
Igen .
Te pedig munkában ?
Képzeld, felénk teljesen olyan az idő, mintha tavaszodna !
/ ki is nyitottam az ablakot .
/
Esmein :
/ nekem ehhez még túl korán van
/
-
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8720 üzenetére
csikócsonttal jól kell bánni, és meghálálja
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac #8723 üzenetére
Nálunk Veszprémben most is szokták ezt így kérdezni.
Azok szokták egymástól kérdezni, akik rég találkoztak . Arra utal, hogy rég láttalak, és mondd el azt is, hogy hogy voltál,mi történt veled amíg nem találkoztunk./ tehát nem csak az aznapi jóllétéről érdeklődik a másik /
Nagyon szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek !
felébredtem..
-
(Kolombusz)
veterán
-
fokukac
nagyúr
Jóvanna, én ilyen pesti bunkó vagyok, szegedi, makói, zempléni és szabolcsi rokonokkal, anyanyelvi szinten tudok őőőzni, meg suk-sük-ülni, de ezt még a büdös életben nem hallottam.
De köszi a válaszokat!
a "mindig" nekem teljesen mást jelent, ez van.
amúgy az eksznejem tette fel az idézett kérdést.
majd megírom neki, hogy "mindig jól"
(pont.)
"azok a boldog szép napok, ég veled, te nem tudod, milyen jó nélküled...."
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #8720 üzenetére
levizsgáztá' má'? Mivan az anat-tal? Mindig az szokott lenni a nagy kihívás...
jah, már rémlik, a szerves kémiáról panaszkodtál...nos, az ~mindenkit megfingat.
(#8723) fokukac: elvált vagy?!
szerk2: MI A FRANC ez a bug: beszúrok 1, azaz EGY szmajlit, erre kapásból 2 v. 3 jelenik meg
(most is, csak backszpészeltem)
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, most fedeztem fel, hogy a pöcökegérrel lehet kattintani, igaz veszett nagyot kell ráütni.
Nem bírtam még megtanulni a használatát, nekem a touchpad sokkal kényelmesebb.
-
fokukac
nagyúr
közvéleménykutatás :
hallottatok már ilyen kifejezést, hogy
"Amúgy hogy vagy mindig?"Mi az, hogy mindig? ez valami tájszólás?
így pesti körökben ennek nem találom értelmét... -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8711 üzenetére
Az önbizalmaddal sem, ahogy látom.
Akkor a mai érpattintás elmarad? -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #8709 üzenetére
Különös módon egyszemű kobrát és/vagy bohócot hallottam még csak. Az egyszemű bohóc ezekből alakulhatott ki
Race:"Csak pipa! Mert hülye azért nem vagyok!"
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8702 üzenetére
Milyen kiválasztott hölgyek?
Milyen kérés nélkül?
Milyen szexuális kapcsolatot?Egy laza pipára gondolsz?
u.i.:
Úgy látom, ezt eltaláltam.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #8708 üzenetére
pedig mit nem adnék néha egy "szeretnéd ugye, h letérdeljek és tutujgassam az egyszemű bohócot?!" mondatért...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #8702 üzenetére
Kérés nélkül? Ne! Az én gondolataimat csak ne olvasgassa senki.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #8690 üzenetére
nálad is elment az internet, mint South Park-ban?
amúgy ez egy baromi jó rész, ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest