- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz venember83 #12669 üzenetére
Lol, trigger happy moderátorok.
Hogy On-abb is legyek: voltam ma az Elte-n, hogy ott mennyi jó nőt láttam.
-
adalbert1
veterán
Ahhh, ez elég kemény...
Str8 sk8r : hát ahhoz képest amilyen volt mondjuk pár hónapja már szinte csak te, pohár, nyúl, hayha és bubi + pár néha betérő arc beszélgettetek így átpörgetve az utóbbi pár oldalt... + a modik fedték hayhát mielőtt sokadjára is bannolták volna...
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Ezzel a lightos zenével kívánok jó éjszakát mindenkinek, én lépek aludni így se tudom hogy fogok reggel 6-kor felkelni... Laza alap, jó hangú énekesnő, kell ennél több?
-
adalbert1
veterán
válasz SystemRoot #12888 üzenetére
Egyik volt barátnőm dolgozott kb. 3 évet hajón. Arra jó volt hogy megalapozzon egy összeget a felsőoktatásban eltöltött tanulmányai idejére, szóval könnyen lehet hogy attól még fel fogja virágoztatni az országot.
-
adalbert1
veterán
Ha már avatar téma, én szerintem a Thrawn-ét láttam valamelyik konzol javítós honlapon...
Szerencsére Mr. Burns olyan ronda hogy senkinek nem tetszik meg rajtam kívül... -
adalbert1
veterán
Ehhh, most nézem hogy bezárt a szégyenfal topic is...
Azért gáz hogy pár oda nem illő hozzászólás ill. fórumozó hogy csődbe tud vinni topicokat...Na léphetek takarítani a lakást, a szomszédok biztos örülnek annak hogy a 4 CD-s Slayer Best of-ot bömböltetem közben.
-
-
adalbert1
veterán
Én főleg azért szerettem mert volt pár olyan eset ami inkább viccrovatba illett volna, ill. mindig képes voltam elképedni hogy az emberi hülyeség mennyire határtalan...
Szerintem meg már menekülőre fogták a dolgot, mert tényleg azt hiszik hogy itt a világvége.
philoxenia : nem hiszem, legalábbis eddig egyik lakó se nézett ki úgy... Habár mint tudjuk nem a ruha teszi az embert. Mondjuk ha belegondolok lehet hogy épp vadul headbangelnek alattam.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #16203 üzenetére
Szerencsére ennyire elvetemült emberekkel még nem futottam össze a lépcsőházban...
-
adalbert1
veterán
válasz ngabor2 #16301 üzenetére
Hát ha elfog az az érzés hogy nincs elég hely és beszabadulok a HD filmek könyvtárba ennyi könnyen összejön.
Amúgy tegnap egész jól bírták a Slayeres kiképzést a szomszédok, igaz csak a második cd végéig jutottam mivel jött egy gyerekkori haverom inni és kaját csinálni... Gondolkoztam hogy nyugtatónak berakok valami trance-et vagy komoly zenét, de inkább nem akartam tovább kínozni őket.
-
adalbert1
veterán
Szép jónapot!
Kingston pedriveok sebességéről tud valaki valamit mondani? Amelyikek egy árkategóriába esnek közülük azokra mind csak standard sebességet írnak, ami valami elképesztően kevés lehet...
A szomszédok zenei ízlését éppen Vibrasphere-rel próbálom csiszolgatni.
-
adalbert1
veterán
válasz BITBOYS #16973 üzenetére
Hello!
A 8 Gigás Flash Voyager-em pont ma adta be a kulcsot, szóval jónak mondod...
A Kingston is tud elég gyorsat gyártani, csak nem az olcsó kategóriába.
Pont van 2 db 1 gigás Kingstone pendriveom, az egyik valami akkori über edition, nos az 18 MB/sec-cel olvas (több mint 2 éves) és 14 MB/sec-cel ír. A gagyi legolcsóbb edition olyan 2-3 MB/sec-cel ír, azt hogy mennyivel olvas majd kipróbálom mikor átment a 183 MB-os file amivel tesztelem.Bubu79 : nem gyenge párbeszéd, sőt az egyik beszélgetőpartner nem gyengén nincs otthon vagy az angolban, vagy a barkács márkákban... Na meg fúrás-faragás-kopácsolás jutott nekik elég kb. egész augusztusban...
Zenéből meg eddig kb. az Iron Maidennel, a Metallicával, a Slayerrel és 2 Pac-kel ismerkedtek meg behatóbban.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz BITBOYS #16980 üzenetére
Pont ezen agyalok, mert visszakértem a pénzt, ott az iponban meg hirtelen nem tudtam dönteni hogy mi legyen helyette, flash voyagert ezek után meg még 1-szer nem akartam.
Az a baj, hogy ami hasonló vagy nagyobb sebességű mind drágább, van ami majd a duplája...
Ilyen minivel van valakinek tapasztalata (ugyan ez is Corsair). Poénnak tűnik, viszont a csatlakozója aggodalomra ad okot + tesztet olvasva a 30 MB/sec megvan olvasásnál, viszont írásnál olyan 10 MB/sec körül van.
OCZ Rally 2 se tűnik rossznak, viszont az írás itt is csak olyan 10 MB/sec.Ez az árkategória felett meg kb. már dupla ennyiért vannak igazán gyors drive-ok, de annyit meg nem akarok rászánni...
-
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #16985 üzenetére
Köszönik szépen, igazán hasznos fájdalomcsillapítás volt...
Viszont a youtube-os kommenteken megint lehaltam, úgy tűnik hogy páran nem tudnak túllépni Rob Halford szexuális beállítottságán... Mondjuk az tény, hogy igen kevés meleg metál énekes létezik... -
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #16985 üzenetére
Köszönik szépen, igazán hasznos fájdalomcsillapítás volt...
Viszont a youtube-os kommenteken megint lehaltam, úgy tűnik hogy páran nem tudnak túllépni Rob Halford szexuális beállítottságán... Mondjuk az tény, hogy igen kevés meleg metál énekes létezik... -
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #16989 üzenetére
Hát lehet hogy a Kék Osztriga bárba is fel szokott lépni...
-
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #16993 üzenetére
Nem, én erre gondoltam.
-
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #17007 üzenetére
Hehe, a jó öreg Mr. Slave... " Uhhh, Jesus"
A szöveget figyeled alatta? Ez a legjobb karácsonyi nóta kb. a south parkból...A legjobb south park jelenet meg kb. ez szerintem.
-
adalbert1
veterán
válasz BITBOYS #17094 üzenetére
Ahhh, végül Corsair lett ez is , most úgy döntöttem, hogy megpróbálom a Voyager Minit.
Felfele másolásnál ugyan kicsit lassú (6-8 MB), de szerencsére olvasásnál elég gyors (30 MB).
Közben úgy döntöttem, hogy ma Beethoventől a IX. Szimfóniát kapják a szomszédok, most hadd legyen egy kis nyugtuk.NoLF : No Fear-t mióta nem lehet itthon kapni? Mondjuk furcsa is volt, hogy utoljára vagy 10 éve láttam egyik középiskolai osztálytársamon.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Akkor tényleg strapabíró cuccok lehetnek... Habár ha belegondolok az egyik Adidas melegítő alsóm + egy oldschool 3 csíkos felső már 97-98 óta bírja a kiképzést.
Volt osztálytársamnak viszont baromi jól nézett ki a No Fear nadrágja... Tiszta fekete bő szárú gatyó volt.
BITBOYS : közben rájöttem hogy láma vagyok, ugyanis az előbb nem Hi-Speed usb porton volt a Corsair mini (legalábbis az xp erre figyelmeztetett). Átrakva már megy az írás is olyan 10-11 MB/sec-kel, így már nem is olyan rossz.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Fúúúú, érdekes volt reggel 6-kor egyik munkatársamnál arra ébredni reggel 6-kor hogy mindhármuknak az volt a legjobb pörgésük hogy alkoholos filccel összefirkáljanak...
-
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #17427 üzenetére
A női munkatársak már hamarabb leléptek...
Szerencsére csak az arcom és a karom pingálták ki... -
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #17429 üzenetére
Ehhheee....
Hát senki nem rajzolt rá egy szívecskét...zolynet : hát ha valakinek úgy van beállva a bioritmusa akkor nagyon is hasznos lehet a délutáni alvás...
Pl.: apám reggel 5 körül felkel, meló, dél fele haza, kaja után alvás olyan 2-3-ig, vissza melóba, este haza és csak olyan éjfél fele fekszik.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Hmmm, a pur egész jól lehozta a karomról az alkoholos filcet.
De kezdek egyre éhesebb lenni, főleg hogy itt is a kajáról megy a téma... -
adalbert1
veterán
Hmmm, a szomszédok most valami The Best Heavy Metal Album Ever válogatás albumot kapnak "ajándékba".
Mondjuk nem tudom ki válogathatta össze, de hogy a Queen olyan messze van a heavy metaltól mint én az országgyűlési képviselővé válástól az is biztos... -
adalbert1
veterán
Jó napot mindenkinek! (vagy inkább már délutánt )
Az is biztos, hogy jó páran nagyobb dolgokat vittek véghez 161 éve mint én ma... Habár a saját szemszögemből nézve a dolgokat az is hatalmas jelentőségű ha tiszta lesz a lakás.
-
adalbert1
veterán
Hát most cserélnék veled... Itt be van borulva...
ladybug : ez az allergia is érdekes dolog... Gyerekkoromban én is allergiás voltam pár növényre, hát a tavaszt akkor nagyon tudtam utálni... Állandóan zyrtec + orrspray + szemcsepp éveken keresztül. Utána egyik évről a másikra mintha mi sem történt volna elmúlt szerencsére az egész.
-
adalbert1
veterán
Jó estét!
A szomszédok ma ízelítőt kapnak az Iron Maiden korai munkáiból, miközben készítem a vacsorát.
-
adalbert1
veterán
válasz Str8 sk8r #17623 üzenetére
Ahhh, nem... Ha a Slayerre se tették ezt, akkor a Maidennel mi bajuk lenne? A Slayerhez képest kb. altatódal.
A rendőr is ugyanolyan foglalkozás, mint a többi... Ott is vannak teljesen normális, korrekt emberek, meg a másik véglet is sajnos...
Traxx : ez a kép baromi jó! Nincs meg véletlen nagyobba?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Jó estét mindenkinek!
A szomszédok zenei "hallókörének" tágítása a rock, metál és klasszikus zene után ma DMX szerzeményeivel folytatódik...
Kezdem azt hinni hogy tényleg elég vastagok a falak, ugyanis még mindig nem reklamált senki...szerk.:
Valaki nem tudja hogy lehet grillezett zöldségeket készíteni tepsiben? A főzőcskés topic elég halott...
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Na mivel senki nem válaszolt a főzőcske topicban, így megpróbálom magamtól a grillezett zöldségeket elkészíteni sütőben...
Remélem azért ehetőre fog sikerülni...És végre megvan flac-ben pár DMX album , igaz eddig még csak az It's dark and hell is hot -ot hallgattam meg belőle (igaz már tegnap óta az megy), de ezerszer jobban szól mint 128-as mp3-ban.
Ami még borulás, hogy az intro is külön teljes értékű track, és iszonyat pörgős!
Habár gondolom ilyen zenét nem igazán hallgat senki a topiclakók közül...[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Hmmm, nem is lett rossz ez a grillezett zöldségek tepsiben elkészítve. Persze grillen biztos ezerszer jobbat lehet alkotni, de annak hiányán vagyok...
Ha már az ital a téma, egy Jack and Coke már legurult, lehet hogy iszok még egy sört is lefekvés előtt. -
adalbert1
veterán
válasz runner 125 #17904 üzenetére
Hát max. az egyenlet két oldalát hozod egyenlőre...
-
adalbert1
veterán
válasz bolondember #17944 üzenetére
Látom kb. egyre gondoltunk... Egy ideális világban is hatalmas karriert futnának be a fent említett emberek, már ha a segédmunkást annak lehet nevezni.
Mondjuk szomorú hogy a sok prolinak csak erre van igénye...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest