Hirdetés
Aktív témák
-
ß3NC33
tag
-
kételkedem
addikt
válasz
wikings2 #15494 üzenetére
A társaságban Algieba a telefonguru, ngabor2 linkelte a megfelelő helyeket, ahol érdemes nézelődnöd. ádyz elmondta, hogy nem zenére való, arra ott vannak a walkman mobilok. NoLF finom kaját csinált, minőségi italt ivott hozzá. Én pedig jó éjszakát kívánok mindenkinek. KrenAtesz, téged kerüljön el a hallucináció, gyógyúlj meg hamar!
ps:
szia rarri! -
rarri
senior tag
Sziasztok !
Vót valami ? / szex drog, szaftos pletyka, stb ?
/
Látom, telefontéma volt .
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #15491 üzenetére
Hmhm. Most önmagam ellen beszélek, és szegény E66 ellen, de ha már van 40e-d telefonra, már ennyiért kapsz nagyon jó mobilokat.
65e sok egy telefonért. Bár mobilőrült vagyok, de soha nem mentem 30e fölé, bármennyire mardosott a mániám.
Pedig rendesen meg tud bolondítani. -
wikings2
őstag
szerintetek zenére alkalmas a sony ericsson k630i?
ki mennyire talapsztalt a telefon terén? -
NoLF
veterán
melyik film volt az, amiben egy nyanya mindig otthon nézte a vetélkedőket a tévében, és közben gyógyszerezte magát és egyre jobban bebutult, meg volt valami drogos fia is?
-
NoLF
veterán
válasz
Algieba #15489 üzenetére
pontosan ez volt a kezemben amit itt lefotóztál. azonnal ahogy kezembe vettem, máris recsegett. elkezdtem nyomogatni, kicsúsztatni becsúsztatni, és olyan mértékű igénytelen lötyögést és recsegést produkált hogy azonnal visszaadtam a főnökömnek, s mondtam: gratulálok...
persze lehet hogy csak ez az egy volt ilyen de zsír új, tegnap vette ki a dobozból. -
NoLF
veterán
azt hiszem, soha életemben nem sikerült még ilyen iszonyatosan finom paradicsomos spagettit gyártanom. (meg is volt a visszhangja
)
ez a hilltop premium chardonnay meg... hát nem találok szavakat!
-
ádyz
addikt
carstyílingról hogy lehet törölni magam?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15477 üzenetére
ejj no, fiatalok... az on topikban szakmai dolgokról beszélgetni
ahelyett, hogy mennétek pl. a milyen mobiltelefont vegyek topikba, ahol többet ér egy hsz
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Végre elkészült a fekete 6310i. Már azt hittem, sosem valósul meg az igéretem, de itt van és szép és jó.
Sáliláb.
Jó kedvem van. Vacsorára összeütöttem egy kis kolbászos rántottát. Ha gyorsan jól akarok lakni, a rántotta a legjobb étel.
Várom a tavaszt!
Közben az U6 "plázacicát" lecseréltem egy SE W200-ra. Ideális lesz a kerti munka idején, zene és rádió, és ha hívnak, csak megnyomom a fülesen a gombot. Mégsem vihetem a kertbe, ahol munka közben repked köröttem a föld pora, a féltett okostelefonomat.
A mobilmánia jó. Fejleszti a képességeimet.
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun #15470 üzenetére
3 napja romlik, éjjel 2kor felébredve már azt "haluztam", hogy dől a ház.. Szabályszerűen féltem, remegett a lábam, lámpát kellett kapcsolnom, h ne féljek.. Enyhén durva
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
ngabor2 #15468 üzenetére
...hát igen...
...az a fránya ó betű...nah, és persze a duma...csak nem Bordoi mesélte?
...álltalában telefonnál szokott jelentkezni a gond...
...
...Bon3ss: oksa...
...várom türelmesen...
...
...Winner_hun: tegnap szereztél nekem egy kellemes délutánt a "találd ki topikban...
...sírva röhögtem kb 20 percig, de még most is mosolygok, ha eszembe jut...
..."Rézeres"...
...
...KrenAtesz: mihamarabbi jobbulást...
...
-
KrAt
veterán
'estét
Kegyetlen beteg vagyok, egyre jobban
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15460 üzenetére
no nézzük akkor a rovat második részét (de csak akkor, ha megígéred, hogy az ó betűt egy darabig csak nagyon ritkán fogod használni, mert rendszeresen ott használod, ahol nem kellene...)
szóval imre: szeret nagyon sokat jószándékúan, de nem a tárgyhoz kapcsolódóan beszélni. hogy nők is legyenek: enikő: nagyon határozott jellem, és ami a legszörnyűbb, általában igaza van. az erzsébetek az anyák megtestesülése, mindenkiről gondoskodni akarnak, de nem mindig jön össze. a máriáktársaság előtt kedvesek, konstruktívnak látszanak, jó ötleteik vannak, viszont négyszemközt szertik a másikat hátba támadni. a zoltánok és a gabriellák mindent nagyon a lelkükre vesznek, nagyon nem akarnak hibázni, ha mégis becsúszik egy-egy tőlük független hiba, akkor hajlamosak személyes kudarcként megélni. a ferencek jó elméleti szakemberek, de eléggé "fogjuk meg, és vigyétek" típusúak. tiborék tűzön-vizen át is végrehajtják, amit kigondoltak, csak apró részletekben hajlandóak eltérni tőle, akkor is, ha alapvetően hibás az egész elképzelés. alapvetően vidám beállítottságúak, és minden hülyeségre rávehetők a zsoltok. a csabák csendesek, de néha sunyik, szeretnek információt szelektíven megosztani.
kis nem-reprezentatív keresztnév-felmérés című rovatunk második részét olvashatták. a reklám után visszajövünk
más is folytathatja, szerintem jó poén
ps: akinek nem inge, ne vegye magára, különösen, ha nem jó tulajdonságot írtam. ha viszont magára veszi... akkor érdemes elgondolkodni rajta.
-
Str8 sk8r
őstag
...igazából téged kereslek, mert te tudod is miről van szó...vagyis ha elmondom, érteni fogod...megkért krammerka az eredménytáblázatos, hogy ha van időm, és kedvem, csináljam má' meg az X2-eseknek a táblázatot...nos időm-kedvem lenne, de 1XŰ-N huje vok hottá...
...
...Ádyz:nemtom...
...
...nike_:segíthettek...
...
...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15457 üzenetére
úgy ismered te a pétereket, hogy van egy kis szabadidejük? ahány pétert én ismerek, azoknak nincs. csakúgy, mint az andrások, akik állandó időzavarban élnek, de azért, mert aminek nekikezdenek, azt meg akarják csinálni rendesen. a józsiknak hellyel közzel, a lacikat meg meg lehet győzni, hogy legyen szabad idejük. a gáboroknak meg akkor van, amikor ők akarják
kis nem-reprezentatív keresztnév-felmérés című rovatunkat olvasták.
-
Str8 sk8r
őstag
...üdv mindenki...Péter !
van egy kis szabadidőd?
...
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #15447 üzenetére
Nem telefonáltam
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #15444 üzenetére
Ha valakinek így néz ki a névjegykártyája, akkor 1. felvágós, 2. elfoglalt, 3. sok pénze van, 4. nincs ideje semmire. Vagy külön-külön, vagy mind együtt
De igazából 5. semmilyen fontos feladatot nem lát el
Ez olyan mint anno a Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának Menetdalverseny-elbíráló Bizottsági Tagja
Vagy a Fővárosi Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató Vállalat Zuglói Tüzeléstechnikai Bázisának Energetikai karbantartási csoportvezető-helyetteseTehát nekiszegezni a kérdést: Jójó, de mi a frászt csinálsz te tulajdonképp
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #15447 üzenetére
Nagyítót is mellékelnek hozzá a gyengén látók kedvéért.
Már én is gondolkoztam, milyen lenne a névjegykártyám, ha eljutok odáig, hogy sikerült munkát találni.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
kételkedem: és mindez szabványos névjegykártyán (méretre gondolok)?
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #15444 üzenetére
Nem
-
kételkedem
addikt
Telefonálsz?
Ha valakinek így néz ki a névjegykártyája, akkor az illető polihisztor?
Ola*** Péter
Európai Parlamenti képviselő
Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Bizottság tagja
Költségvetési Bizottság póttagja
Globális Éghajlatváltozással foglalkozó Bizottság tagja
Fenntartható Fejlődés Munkacsoport alelnöke
Postacím: 1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.
Iroda: Országgyűlés Irodaháza VI. em. 677. -
nike_
addikt
Halló!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #15439 üzenetére
akkor egy kórboncnokkal kell tárgyalnom hamarosan...
tudom, morbid
-
NoLF
veterán
tudna valaki kölcsönadni erre az évre két fejet, 4 kezet, 4 lábat és egy pár telefont? de egy teleport is megteszi...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #15424 üzenetére
Sajnos nem, kerestem, de nem találtam.
-
BlacKSouL
addikt
Inkább írtam egy logoutot hsz helyett..
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #15432 üzenetére
Ja, hogy ebben éli ki az önmegvalósítást...
14-15 éves korban ?tim82: az már majdnem olyan lenne mint a lottóötös.
-
kételkedem
addikt
kb ez a felállás, évente egy csemete, kezdés 14-15 éves korban.
Nem a lyukas gumi tehet róla. Vannak olyan emberek, akik kompenzációként "csinálnak" gyereket. Nincs munkája, nincs jövőképe, az egyetlen amit jól tud megcsinálni az a gyerek. Egy kisgyerekes szülővel kedvesek az emberek, gratulálnak neki, dícsérik a gyereket. A szülők így sikerélményhez, szeretethez jutnak, nem hiábavaló az életük.
-
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #15424 üzenetére
Izé, és az asszonyka milyen széles? Vagy lehet, hogy ez durva kérdés? De akkor is, 12 gyerek... ennek meg kell rajta látszania.
Én konkrétan meg fogok elégedni negyed-harmadannyi gyerekkel is.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #15418 üzenetére
12 ?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #15418 üzenetére
az szép. nem csoda, hogy több gyermek születik manapság, mint amennyi halálozás van.
-
kételkedem
addikt
Most volt bent az egyik ügyfél, mindenórás a felesége. Nagyon várják már a kicsit, aki talán ma megszületik. Csecsemő gondozásban van aki segítsen nekik, otthon 12 testvér fogja lesni a pici minden mozdulatát.
-
BlacKSouL
addikt
Én itt ettem ilyesmiket, most már másodszor, de biztos nem utoljára. (Kár hogy nincs honlapjuk)
Szóval olyan mintha valami óriás lédús karalábé lenne, vagy retek, kb az állaga is hasonló, amiből kb ujj hosszúságú és vastagságú hasábokat vágnak, és alapvetően majdnem teljesen ízetlen, ezért kell hozzá az édes szójababkenőcsA bab egyben van.
Na majd megkérdezem a főnököt hogy tudjuk -
BlacKSouL
addikt
Á, teljesen jogos.
A tempurát is azért nem rendelném magamtól, mert az is csak amolyan rántott zöldség. Az meg simán megoldható itthon is. Viszont annak nem emlékszem a nevére, ami valami növény, fehér, lédús, hasábokra van szeletelve, és édes szójabab-krémmel kell enni. Az tegnap volt először nekem.
-
BlacKSouL
addikt
Én sem azt rendelném magamtól, de a partnerünk akivel Szlovákiában tárgyaltunk ment tovább Miskolcra, és Pesten megálltunk együtt egy vacsorára, aztán mivel még nem kóstolt japán konyhát, mondtuk hogy itt az ideje. A főnök meg rendelt olyat is. Így jutott belőle.
De én is jobban szeretem a lazacost, meg a tonhalast.
Basszus, nem vagyok normális, most összenyáladzom a fontos dokumentumokat..
És csak 9-kor reggelizhetünk..
-
BlacKSouL
addikt
Na, megjövés...Myjava környékén térdig érő hó van derékig érővé feltorlaszolva az utak mentén, meg a házak között. Akinek idén nem volt elég a hó, mehet megnézni. A két sávos másodrendű út a falvak között 1 sávon van letakarítva, kétoldalt visszapillantótükör magasság fölött a két hófal, és mikor a busz szembejön, akkor nehéz pillanatok jönnek. Szép vidék, kétségtelenül, csak a tél nagyobbat üt ott. Kárpátok.
De nem volt gond. És tegnap még jutott idő egy kis tekka-makira, meg kappa-makira is, sőt mindenki kedvence a katsu-toji is asztalra került, valamint a yaki-soba és a yasai-tempura is fincsi.
Na mentem melózni... -
ngabor2
nagyúr
kipihent jó reggelt mindenkinek. ma nekem sikerült, igaz, "heccből" kb. 7-kor lefeküdtem. ma már később fogok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #15402 üzenetére
Olyan szép magasröptű gondolatot olvastam a kedvenc blogomban, hogy ezt be kell, hogy idézzem ide :
2009. 02. 15.
A csendes éjszaka idilljét csúnyán szét tudja törni, ha az ember a sötétben nem lát rendesen és túl közel áll a tujákhoz és pont amikor elégedetten nekiáll slanyálni, támad egy kis szél és a tuja a havas-hideg levelével óvatosan megsimítja a makkot. Még jó, hogy oda van nőve, sokáig kellene keresni a sötétben. -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #15402 üzenetére
áh, hagyjuk a törpe minoritásokat...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun #15400 üzenetére
Áhh kösz, ezekszerint nincs jelentősége, ha már írtam hogy írok akkor kész is van, jöhetnek majd a vélemények: [link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #15398 üzenetére
csalódtam benned...
akkor már inkább a sör...kit érdekel a bajor foci?
Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- KIndle 10. gen. 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, Amazonon regisztrálható :
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest