Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #197 üzenetére
Bakker, 5, sznte 6 óra után azt hiszem ideje leülni kicsit. Úgy jobban esik az étel. Finom kínai kaja.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #194 üzenetére
p*nci szőr tekeredett rá
vagy nem -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #197 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #194 üzenetére
Nem tudom mi baja lehet, már így ébredt.
-
csapos2
addikt
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #182 üzenetére
Hugi péntek 13-án született , meg is vagyok vele áldva rendesen
Uhh bitboys: nagyon rikít az avatarod, meg nem ártott volna még rajzosítnai. mi van rajta?
bolond nem gonoszkod !
-
Esmein
nagyúr
4 lyukas óra, egy olyan városban ahol nem tudsz aludni, olyan órára várva, amire tényleg csak azért mész mert muszáj. Holnap szintén.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #185 üzenetére
na sikerült, természetesen nem abba a kórházba mentünk ahova kellett volna... átküldtek egy másikba, mert ott van baleseti sebészet kedden. megvizsgálat, röntgen, aztán igazándiból nem közöltek semmit, vagy csak nem hallottam, de kaptam egy légpárnás bokavédőt, 2 hét éjjel-nappali, 2 hét nappali viseletre, aztán kontroll. nagyon fáj... vettem feketenadály kenőcsöt, 555 ft volt, 50 millis. már kenem is
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #166 üzenetére
Gázosítást nem, hasi fura érzéseket viszont igen. Grr.
-
Helyesen teszed, ezzel nem szabad kísérletezni.
Zolynet: Magam is csak akkor veszek be gyógyszert, ha nagyon muszáj.
Kételkedem: A rendszergazdánk szerencsére ismeri a pendrive szót, sőt, látott is már olyat, így a gép a nap végén oda ment. Na de az OEP... Pedig az a röhej, hogy már minden patikában ott van az a kapcsolat, amelyen keresztül ez simán megoldható lenne. (GPRS)
Amúgy meg jó kis KMK*-s nap ez a mai is.
KMK: Kergemarha kór
Hayha: Neked is szép napot!
-
|*HayHa*|
aktív tag
jó napot mindenkinek!
-
7
addikt
válasz
bolondember #182 üzenetére
Ha ez felvidit, megboldogult nagyapam 1930.12.13-an szuletett
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #180 üzenetére
Izé, de akkor is csak tudod, hogy hetero élettársadnak
mikor van a születésnapja (tuti, hogy mostanában
).
Ja, közben Yetike válaszolt. Szegény Lafael. Balszelencsés nap.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #173 üzenetére
Szikrázóan fehér a köd hajnal óta
Most kezd nagyon lassan vékonyodni, de eddig tejföl volt 50 méteres látótávval. Most már látom a szomszéd épületet. Lassan a kacsák is jönnek, mint állandó látogatók. A patak itt folyik mellettünk, és mostanában csapatostól betotyognak a kerítésen, körbemennek, kotorásznak a betonon meg a fűben, körbemennek az épületen, aztán kitotyognak
Hogy milyen kegyetlen vicces egy sietős kacsa hátulról
A legjobban a kimenőáru-raktár előtti lejtő tetszik nekik, meg a céges belső parkolóÉs a Tourant is mindig körbejárják.
-
brownus
veterán
válasz
bolondember #172 üzenetére
szeva viszlát
nekem még szükségem van egy kávéra...
szép napot polgártárs -
BITBOYS
addikt
Sziasztok!
Szia philo!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép napot! -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #172 üzenetére
Szikrázóan süt a nap, mindenki vidám és mosolygós!
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes jó reggelt, mizu errefelé?
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #155 üzenetére
Úgy érted, az egész eddigi tananyagból - minden tantárgyat beleértve - szinte semmi nem tetszik?
Egyébként, ha már életmentés, figyi:
Pont biofizika kapcsán Pécsen volt olyan, hogy az egyik gyakorlaton, mikor EKG felvételt is csináltak egymáson, egyik hallgatót helyből küldték át a Szívcentrumba (szomszédos épület)...társai, akik mérték, látták, hogy eltér, gyakvezér ellenőrizte, nyomta is a kezébe, hogy mehet mutatni a dokiknak...Egyébként szvsz nem egyedi eset, van, hogy így derül ki valakinek a baja...
Namindegy, bezzeg én azon gondolkodtam nemrég, ha újrakezdhetném, orvosira mennék...
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #169 üzenetére
Hát
Nincs itthon fekete retek -
kételkedem
addikt
válasz
Ha a gázosodásra gondolsz, akkor igen
Fekete retekkel lehet turbózni a hatást.
-
Neró
őstag
Elmegyek egy időre és már be is telt az ON.
Csacsogós népség -
brownus
veterán
válasz
okoz
-
Winner_hun
félisten
No lássuk a vöröshagyma okoz-e olyan tüneteket mint a fokhagyma.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #162 üzenetére
Mi is floppyra mentünk nap végén
Az informatikusunknak tudnék újdonságokat mondani. Jó volt a dos időkben az arj program és a floppy, de ma már lehetne a háttérben hálózaton keresztül folyamatosasn menteni.Persze ettől még az OEP monnyon le!
NoLF: olvasom, hogy szétkosaraztad a bokád. Jobbulást!
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #160 üzenetére
10es jó lesz, de inkább reggeli + tea azt majd lesz vmi
-
válasz
kételkedem #161 üzenetére
Neked is!
Az OEP meg mondjon le! XXI. század, 2008 vége, de nekik még mindig csak floppy-n lehet beküldeni az adatokat...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #160 üzenetére
Vidám napot mindenkinek!
-
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #158 üzenetére
Jóreggelt Mindenkinek!
PHatikából lehet kérek egy saridont a tegnapi sörözés miheztartása végett, ma nem leszek 100%os ... bár eddig sem voltam.
-
Szép jó reggelt mindenkinek!
(A PHatika kinyit
)
Ngabor2: Az a lakáshitel-szerződés húzós... Csak megvan valahol... OEM XP CD-t könnyebb szerezni, mint azt pótolni... (Lefogadom, hogy a hitelnyújtó bank kéri valamiért, pedig nekik is van belőle...)
Hmmm... Úgy látom, páran megint kaptak a képükre (arcképosztás), előbb láttam BitBoys kollégát, majdnem lecsaptam a monitort...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek.
tegnap este eltűnős napom volt... nem találtam az oem win xp cd-met, pedig újra kell ma telepítenem egy gépet. ahoz az egy géphez van külön cd, a többihez csak helyreállító cucc... erre pont az nincs meg. szomorú.
valamint a lakáshitel-szerződésemet se találtam, az tán kicsit fontosabb lenne. ahol emlékeztem, hogy van, ott nincs
-
(Kolombusz)
veterán
No, hát akkor szép jó reggelt mindenkinek!
Nem tudom, hogy szép-e, sötét van kint.
Annyival vagyok előrébb bifizből, hogy nagyjából tudom mit kell csinálni. -
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #153 üzenetére
hmmm...a DOTE I. féléves menetrendje tökmás, mint PTE...(majdnem fordított a 2 félév.)
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #151 üzenetére
...a jó kis biofizika! Izé, viszkoziméter, vagy valami? Felületi fesz., Cf, elfo? Refraktometria?
-
(Kolombusz)
veterán
No, felkeltem már, hogy készüljek a reggel esedékes biofizika gyakorlati vizsgámra.
Max. 3 pontot lehet szerezni, nekem 1 pont elég, hogy átmenjek.Talán meglesz.
-
pohár
félisten
Sziasztok
Benézek már ide is, az Éjszakai Műszakban pang az élet -
A PHatika mára bezár, jó éjt mindenkinek!
Holnap újra nyitva leszünk...
-
Egy internetes patika ára szerint 1247 Ft, de valószínű, hogy a mellettetek lévő kicsit olcsóbban adja. Nagyságrendnek jó az összeg...
Jó éjt!
Tildy: Az az időszak már elmúlt... Viszont nem hátrány, ha tudod, mit kérj a patikában. Kisebb az esély, hogy olyan csodaszert is rád sózzanak, amire nincs is szükséged. Sajnos, van ilyen is... Ez ellen meg még Zolynet hangulatjavító ötlete sem sokat segít (Frontin), max. a nyugalmadat őrzöd meg könnyebben, ha rájössz az átverésre...
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #143 üzenetére
mennyi egy ilyen feka nadálytő? holnap beruházok egybe, itt van mellettünk a patika.
na újabb borogatás fent van, iccakát mindenkinek.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #143 üzenetére
Nem akarsz elmenni patikusmanagernek? Tiszta jól házalsz
-
zolynet
veterán
azbeztmegba, ennyivel lekéstem az új topikot .... egyszer megyek el sörözni (kilkenny
) rögtön a hét első napján ahogy illik
de Ti mi a b. csináltok
-
Végül is nem az én bokám...
Ha tudsz holnap járni, vegyél rá fekete nadálytő krémet, vagy ha van valamilyen más gyulladáscsökkentő kenőcsöd (Flector, Diclac, Dolobene, Activon, Fastum), akkor azzal azért kenegesd rendszeresen.
Ami azt illeti, tudok én is úgy lépni, hogy mások csak azt látják, hogy kifordult a bokám. Meg elképedve azt is, hogy megyek tovább, mint ha mi sem történt volna...
-
FehérHolló
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #140 üzenetére
na igen, de ficam és ficam közt is van különbség. túra közben jó esetben félrelépsz, vagy hasadékba, és kibicsaklik, ahhoz bizony hozzá lehet szokni/alkalmazkodik a szervezet. sport közben meg általában kitámasztáskor/földet éréskor (mint most nekem) történik a dolog, amikor is ezerszer nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az ízületek. ezért szokott általában a kosarasoknak komoly bokasérülésük lenni, nem csak borogatós cucc. én azért még reménykedem, hogy ennek elég lesz annyi is...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #137 üzenetére
Mi anno nagyon sokat kirándultunk (napi 25-35km 4000m le-fel szintkülönbség a nyári 2 hónapon keresztül) és rendszeresen megrándult/kiment a bokám (körülbelül óránként). Először baromi szar volt, de egy idő után már olyan izom alakult ki körülötte, hogy csak az éreztem, hogy rosszul léptem, de utána a következő lépés már rendben volt és nem éreztem már semmit, mintha nem is történt volna semmi. Érdekes, hogy az emberi szervezet mikhez tud alkalmazkodni.
-
NoLF
veterán
válasz
hát a másik bokámon már volt szakadás, tudom, hogy milyen volt. ezen a bokámon csontrepedés és szalagnyúlás volt olyan 10 éve kb, az is jobban fájt ennél. csak az elején ijedtem meg most, mert 20 másodperc alatt akkorára dagadt hogy a többiek már mentőt akartak hívni. lehűtöttem csap alatt, aztán próbáltam ráállni, és sikerült. mozgatni is tudom minden irányban, a másik két esetben ekkor már majd beszartam, úgy ordítottam. ez most csak egy komolyabb ficam lesz, borogatás, pihenés, fásli.
aztán ha egy két nap és nagyon gáz, akkor el kell mennem. -
Racecam
nagyúr
válasz
Azt azért nem hiszem, de 3 lányom is van, úgyhogy figyeltem eléggé.
-
Akkor én már nem tudok semmi újat mondani...
Race: Viszont nálam még nincs trónörökös, így az én tudásom a betegségek kezelésében elméleti. Mert hiába mondom bárkinek, hogy ez meg az, még nem volt a karjaimban a saját kisfiam vagy kislányom ilyen problémával. Biztos vagyok benne, hogy az teljesen más helyzet, másképpen éli meg az ember - de azt hiszem, neked ezt nem kell magyarázzam...
NoLF: Ne halogasd az orvost! Azt nem tudod eldönteni, hogy nincs szakadás! (Lehet részleges is.) A borogatás mellett fekete nadálytő krém is mehet rá, ha van kéznél. Ha reggelre nem javul, vagy rosszabbodik, irány a doki!
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #134 üzenetére
ez most a fizikai fájdalmam kifejezésére szolgált elsősorban hisz más bajom nincs csak most kosáredzésen úgy kiment a bokám, hogy 3szor akkora mint eredeti állapotában. nagyon gondolkodtam rajta hogy elmenjek kórházba, de halogatom kicsit, hátha holnapra jobb lesz egy kis borogatás után. végülis rá tudok állni, mozgatni is tudom, úgyhogy eltörve/elszakadva biztos nincs. ha pár nap múlva sokkal szarabb, majd elmegyek.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #131 üzenetére
Éppen most oktattam nyákoldó használatából valakit.
(ACC, de estére ne!! Volt tapasztalatom belőle elég.
)
Viszont én nem élek ilyen szerekkel.Blackie: A kis virgoncok nemsokára kapnak egy 39°C-os áztatást, kb félnaposat.
-
NoLF
veterán
áááááá
-
BlacKSouL
addikt
Gyógyhatású készítmény a tömény fokhagyma kétpofára, a mézes kamillatea 4 liter/nap adagolásban, és láz ellen megelőzésképp 2 liter forralt bor inhalálva és belsőleg, közben meleg (de nem forró) fürdő (hogy a kis virgoncak szépen fejlődjenek) majd hagymahéjtea köptető helyett(négyszázadannyiba kerül) és ugyan még mindig köhögök már egy hete, meg taknyolódok(lehet mondani
) de semmim nem fájt, és nem voltam lázas. Max az igyekezetem
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #129 üzenetére
Jaja, köszi!
Már felszakad és tudok köhögni végre. Láz elmúlt, takonykór (ha már lehet mondani.
)
Pedig semmilyen gyógyszet és gyógyhatású készítményt nem használtam, kivéve az algopyrint láz ellen. -
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap csináltam salsa-szószt, csípőst, tüzest mexikóit. Vettem hozzá Tortilla-chipset, jól elmártogattam, jól esett. Forró latin hangulatot teremtett. Ma meg kevertem egy Bloody Maryt, nem sajnáltam a Tabasco-t, most meg még a taknyom is kifolyik a csípőstől. De nem baj, ami nem öl meg, az erősít
És finom, és jólesik. Yeehaa.
[link]
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #124 üzenetére
Szia!
Én is ettől tartok... De most megyek, holnapi nap nem lesz egyszerű.
-
-
bnss
veterán
Sziasztok, szép késő estét!
Másodszor ugyanazt elkövetni már nem véletlen, vagy igen?
-
válasz
Winner_hun #121 üzenetére
Láttalak a múltkor tankolni
[link]
-
válasz
Winner_hun #119 üzenetére
Persze, ezzel itt: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #116 üzenetére
Szerezzetek be birkákat, azok többet pottyantanak.
-
Winner_hun
félisten
Pföhhh
4-re emlékeztem, gondoltam beírom, hogy én vezetek 6 lapáttal. Hát, többet kell lustulni hogy lenyomjam
[KLIKK] -
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
|*HayHa*| #111 üzenetére
...én értem, de ha a lelkismereted tiszta, itt is lehet beszélni...
...
...Ledzep: strway to heven...lehet hogy elírtam, de magáért beszél...1000 okom lenne sírni, de nevetni szeretnék...
-
ádyz
addikt
Szép estét.
Lelkihurkám van.
-
Winner_hun
félisten
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #105 üzenetére
a nőgyógyász is ezt mondja...
-
Na most indulás haza, de még benézek!
Bub0rek:
-
Ramius
őstag
válasz
kételkedem #98 üzenetére
-
Bub0rek
tag
válasz
Winner_hun #97 üzenetére
Oan depi vok, mingyá ongyi leszek
Pisztillus: egyre gondoltunk.lol.
-
válasz
Winner_hun #97 üzenetére
Olyan depi vagyok, mingyárt öngyi leszek!
Kételkedem: Valami van, de nem az igazi...
Először azt hittem a UPC szívat, de ezek szerint nem...
Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest