Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
7
addikt
@kingi: Lehet, bar nem szimbiotizmus szintjen, meg ha esetunkben az "o" es "en" szinonimaja volna egymasnak. Egyszeruen csak elmelkedtunk mar rajta azzal a masik emberrel, hogy tulsagosan hasonlit a gondolatvilagunk, igy esetleg az o kivetulese lehetek, mert ilyen ember, mint en, egyszeruen nem letezik. Legalabbis igy leegyszerusitve. De az, hogy nekem meg mindazonaltal egy teljesen kulonallo eletem van, felvet egyeb kerdeseket is ezzel kapcsolatban. Peldaul kerdes, hogy biszexualis-e az, akinek a lelki kivetulese vagyok, ugyanis mar lassan egy eve van nekem Agim is (meg elotte is volt 2 holgyemeny - persze nem egyszerre), ami elso gondolatra azt jelentene, hogy ha egyek vagyunk, o is szereti Agit. De mivel megallapodtunk, hogy kisebb az eselye annak, hogy en letezzek, es ebbol fakadoan o lehetne a szuloelmem, ezert elkepzelheto, hogy gyakorlatilag ez csak egyfajta menedzseles-szintu megengedes arra nezve, hogy kialakithatok erzelmi kapcsolatokat nokkel, es ennek kovetkezmenye tobbek kozott az Agival valo kapcsolatom.
Gyakorlatilag jol el lehet ezzel jatszogatni viccelodes szintjen, de elsosorban nem ezen gondolkodom.@venseg: En sem igazan tudom. Nagyhatalmu?
@LLkedem: En is ebben remenykedem.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #1597 üzenetére
Így van. 10 perces kerülő a városban nem számított, de legalább szebb lett az ünnepe.
(Ha már megtaláltam, nyilván nem fogom ott hagyni.)
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Sikerült felkelnem...
-
7
addikt
@kekszarvas: Az bizony. De neha jol tud jonni, megkonnyebbulest okoz.
@LLkedem: Szombat ota folyamatosan gondolkodom egyazon gondolatcsokron. Nevezhetjuk annak is.
@kingi: Minden bizonnyal. Bar elkepzelheto, hogy egy masik embernek vagyok a lelki kivetulese, es igy valojaban en csak azert gondolkodom, mert a "gazdam" gondolkodik, illetve akarja, hogy gondolkodjam. Nehez helyzet. -
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #1588 üzenetére
Most nem!
Bean: hálás volt-e?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #1587 üzenetére
Kételkedsz? ..
Szép napot Mindenkinek!
-
7
addikt
Gondolkodom, gondolkodom.
-
válasz
kételkedem #1582 üzenetére
Akkor kérek úgy 2m3-nyit, úgyis bolond fizeti.
Bon3ss:
1. Vettél egy jegyet a vonatra, de nem mentél el végül, és a jegyet se váltottad vissza.
2. Nem any@ztad le a főnöködet, mikor meglátad a fizetési papírodat.
3. egyéb.yetike: tehát leszel, tehát leszel (gondolkodom, tehát vagyok)
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Karácsonyi jó cselekedet is letudva.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #1581 üzenetére
Hamarosan megyek ebédelni, neked is rendelek egy palack vizet! 100 dollárt kérnek egy üveg Fillico ásványvízért.
-
FehérHolló
veterán
Megtörtént.
Azt hiszem, most kicsit hátradőlök a székemben és átadom magam az önfeledt gyermekes szórakozás örömeinek. Magyarul: játszok egy kicsit ezen a nyamvadt masinán.
#1575: Én csak a 9600-at és a kettővel való közös többszöröseit ismerem az ilyen nagy számok körében.
-
válasz
FehérHolló #1576 üzenetére
Akkor ígyál
-et
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #1576 üzenetére
pénteken céges buli, szerintem kb ilyen mennyiséggel fogjuk szembe találni magunkat... ajjaj. ezzel a bokával meg méginkább ajjaj.
-
BlacKSouL
addikt
..Szép selymes loadingom..
-
ngabor2
nagyúr
9000
-
tildy
nagyúr
Amúgy Budapest kész depresszió.
Feljöttem Bács megyéből, ment is a hiszti, hogy vissza akarok menni
Azt hiszem húzunk el innét de jó gyorsan. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #1565 üzenetére
numerókettő.
@tildy: igen, ha többet gyakorolná az anált, tuti ment volna...
-
ngabor2
nagyúr
no, frissítettem a firefoxot... el is romlott a betűtípus
keresgélhetem, hogy mi volt, ami tetszett.
-
tildy
nagyúr
No gondoltam benézek már.
Ámi házim karó, csinálhatom újra, esm meg elbukta az anált. (Most ha azt mondom, mert nem járt be rendszeresen azért, akkor az magas labda?)
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #1564 üzenetére
1; szabin vagy otthon
2; szabin vagy de bent a munkahelyeden
3; nem vagy szabin de otthon
4; nem vagy szabin ezért a munkahelyeden vagyEgyéb variáció most nem jut eszembe
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes szép nagyot kívánok mindegykineK!
-
zolynet
veterán
-
-
-
kételkedem
addikt
Vidám napot mindenkinek!
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #1553 üzenetére
dugómentes reggelt mindenkinek
-
1010
őstag
jo reg...forum
-
rarri
senior tag
Jó reggelt !
Szépet mindenkinek !
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #1550 üzenetére
keziccsókolom, barack van?
régen volt egy olyan intézkedés, hogy csak reggel 8-kor nyithatnak ki a kocsmák.
Akkoriban volt sláger az a kabaré, amelyben a három részeg (Csákányi, Kazal és még valaki) álla kocsma előtt, és várja a kocsmárost. ("add már uram, hogy reggel nyolc óra legyen...")
aztán jön a kocsmáros (Agárdi Gábor) és kinyit.
a szivacsok meg isznak.Ui. Hofinak erről az volt a véleménye, hogy "az a melós, akinek nincs otthon annyi pálinkája, amivel kibírja nyolcig, az száradjon ki!"
asszem menni kéne már aludni. 3000 szavas házidogát kéne szófosnom, és még csak 1400-nál járok... nem gondoltam én ezt komolyan, hogy újra beülök az iskolapadba...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #1550 üzenetére
nem azt mondtad, hogy vezetsz?
úgy meg nem lehet. neked is napsütésest. megyek visszafexem.
-
Winner_hun
félisten
Pálinkásat
-
Algieba
őstag
Szép estét mindenkinek!
Elmentem tanulni. -
neduddki
nagyúr
válasz
SystemRoot #1547 üzenetére
HI!
a kulon virnyo az bisztos az mar kezdetektol korrktul erezheto volt / eyszer probaltam pata kulon agon is, de arra ma regen nem emlexem, mar ameg ugysin jelntosege/
fix meret meg csak jo:- )udv
neduddki
-
SystemRoot
őstag
válasz
neduddki #1544 üzenetére
Jah én is hallottam már minden félét. Nyilván külön vinyón gyorsabb lehetne. De nálam ez nem biztos hogy így van, mert a rendszer vinyóm az egy Scsi winyó, ami elég gyors, a többi vinyó meg csak hétköznapi Sata.
Lehet rakok mind2re a biztonság kevéért, hely az van úgyis bőven, amióta bővítettem a szerveremet.
Sztem berakom 4gbra fixre, mer mintha egyszer azt halottam volna hogy jobb ha fix.Most egyelőre próbálom legyilkolni az idióta roaming profileomat, az itthoni hálózaton, aztán ráállok a tuningra, kiváncsi vagyok mit megy ez a kis proc.
Üdv.
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #1545 üzenetére
Én is ha vennék 8850-et, akkor kopottasat vennék, ami a saját eredeti házában van, amiben kijött még anno a gyárból.
Csak ne legyen térerő bajos és jó legyen a flipje.
De irracionális árban vannak. Ha tényleg lenne szabad 30e-m, akkor félretenném, eladnám az E60-ast, gyűjtenék még a pénzemhez és vennék egy E71-est.Bármennyire szeretem az old telefonokat, többet nem kockáztatok. A 8310-essel kifogtam egy jó 8xxx szériásat és elégedett vagyok vele.
Értelek. Volt a kezemben 8910-es és 8810-es is. Tudom, miért vonzóak.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Algieba #1543 üzenetére
Hát, ha egyszer még visszajut hozzám, akkor tuti fogom használni a 8910-est.
Szeretnék egy szép állapotút, a Vaterán nézegetem, itt mind írják, hogy gyári alkatrészekből újíttatták fel, és 15-20 ezer forint körüli árakon árulják a 8850-et, a 8910-et, meg 25-30 körül. Elég érdekes, mivel egy gyári ház önmagában legalább 40-50 ezer forintba kerül, mondta a szerelő barátom, hogy ilyeneknek ne dőljek be.Pedig olyan, de olyan jó lenne....
-
neduddki
nagyúr
válasz
SystemRoot #1541 üzenetére
HI!
nalam xp alatt irodai izekban 1G es nem nagyon foglalkozmvele /1-2g ramnal mai virnyomereteknel nem mind1?:- )/ ki kee probalbi hoy reagal reaja /aszt tom, hogy w2k-hoz adott az ms vmi performace bokk-ot vagy mi a franc vot a neve es ott erossen ajnalottak hogy kulon virnyira rakd/ es ami oenyeges hogy ne legyen toredezett /szoval frissen fromazott virnyira elsonek a swap, meg az mft se/ ha kiprobaltad tajekoztas! koszi
udv
neduddki
p.s. ram drivera swap???:- )))
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #1540 üzenetére
A 6131 is gombnyomásra nyílik.
De az old Nokiákról elmélkedünk, és bizony drágák, pláne, hogy az árukért már elég komoly telefonokat vehetek. Nem. Polcra többet mobilt nem teszek, ha már kiadok valamiért pénzt, használni is akarom, és ha felújított, de bugos, akkor mit kezdjek vele?? Megpukkadnék mérgemben.
Maradok a 8310-nél és nem álmodozok a 8850-ről. Láttam élőben egy arany példányt. ÁÁÁH, egyből kiszúrtam! -
fokukac
nagyúr
nekem még mindig egy 6310i-m van még mindig, a legjobb telefon, amit valaha is csináltak.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Algieba #1539 üzenetére
Én nem használom már ki az N80 tudását.
Kicsit akarok 8910-ezni, az enyém sem tökéletes sajna.
A slideot rendberaktuk, de az új hátlapot karcolja, lassan nyíilik vele, a régi meg nem túl szép sajnos, illetve kicsit lötyög az alsó rész, ha sms-t írok és kopog.
A külseje nem vészes, néhol látszik, hogy ejtették már le.
De gondolkozom azon, hogy veszek egy fasza 8910-et, vagy nekem a 8810 is nagyon tetszik, de az a krómozás még sérülékenyebb és nagyon könnyen karcolódik. Meg a 8850 sem rossz, de abból is egy szép, eredeti példány 30 ezer forint környékéről indul.
A 8910 meg csak egyszerűen király, ahogy gombnyomásra nyílik.De inkább egy ilyen, mint egy újrafújt, amiről 1 hónap alatt lekopik a festék, ha zsebben hordom.
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #1536 üzenetére
A 8xxx széria old fémházas csapata nagy becsben van tartva, csak már nehéz kifogni tényleg hibátlan példányt. Nem is a külső esetleges kopottsága a gond, hanem a mozgó részek baja.
Ezért örülök a 8310-nek. Ugyan kissé vásári a külseje a műanyag házikói miatt, de tábla kialakítású lévén, semmi el nem romolhat rajta.Ő gond nélkül üzemel mind a mai napig. Beszoktam kapcsolni, mert rádiót hallgatok vele.
Szeretem az old mobilokat, csak kevés funkció kínálatuk miatt, állandóan telefonálásra csábítanak. A multimédiás E60 a sokféle alkalmazással eltereli a figyelmemet a csevegési kényszerről.
-
-
SystemRoot
őstag
válasz
neduddki #1534 üzenetére
Nah megvan a gép, mostmá megin magyar billen vagyok.
áh, én nagyon utálom ezeket a wininstallokat. Talán már csak a Debian installokat utálom jobban, mert ahhoz meg nem értek.
Amúgy van most egy jókis E5200-as olcsó prockóm, kiváncsi vagyok mennyit visz, ma este sztem nekiesek és nem kímélem amig el nem füstöl.
-
Algieba
őstag
Elkelt a retro csapatom. De maradt nálam azért old mobil: Motorola 3688, Nokia 6150, 8310, és egy Sony Ericsson T100.
Hogy fognak-e hiányozni az old mobiljaim? Igen, de megnyugtat, hogy ami nálam csak állt és várt, másnál új életre kel.És most oldalra nézve láthatom egymás mellett az E60-at és az E50-et.
Az E50 nem az enyém, csak tesztelésre hoztam el egyik ismerősömtől. -
neduddki
nagyúr
HI!
Bodi Lacika /Cipo/ me enekel Fegyaval Mennyasszonytancbol??? csak nem beszall???
udv
neduddki
mod: SystemRoot: a ketto megvotl ma nekm sis egy 6930p es 6735b volt az aldozat, de tartok toel lesz ojjan napop a heten mikor 4 lesz ill. lenni kene, de hat evzaro nuli koztt mikor????:- )))
-
SystemRoot
őstag
Ma a masodik winxp telepitesen vagyok tul. Megegyel engem mar meg lehetne olni asszem.
-
Tomics
addikt
Nagggyon lassú a ph
-
Winner_hun
félisten
-
venember83
nagyúr
Még 7 mondat s aludhatok...
-
rarri
senior tag
Jó éjszakát kívánok mindenkinek !
-
BlacKSouL
addikt
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #1523 üzenetére
A 12 bejgliből hatot elvisz az egyik húgom. Kettő pedig ajándék, marad a családnak négy, amiből egyet én magam tüntetek el.
A pogácsa és hókifli vendégváró süti. Két nap alatt elfogynak.
A szilvás hókiflikre én jelentem a legnagyobb veszélyt.Imádom.
-
Algieba
őstag
A fene, elkapott a nátha, vagy valamelyik téli légúti fertőzés.
Remélem, hétfőig kiöli az immunrendszerem, mert csöpögő orral süteményt készíteni...3 féle bejglit sütök 12 darabot. Diós, mákos, gesztenyés.
Aztán kedd este begyúrom a hókifli tésztáját és másnap sütöm ki a szilvalekváros, diós, túrós kifliket.
Aztán még begyúrok egy kiló lisztből és egy kiló tejkészítményből (juhtúró, kétféle sajt, tejföl) egy nagyszerű pogácsát. Kb. 180 darab van ekkora tészta adagból.Majd átrágom magamat az ünnep három napján.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #1517 üzenetére
nem fognak megbüntetni, hogy nincs rajta rendszám?
no, jóccak népek.
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #1517 üzenetére
Jaaa, en azt hittem, hogy ilyennel:
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #1515 üzenetére
Akkor eleg lesz.
De el vagyok tevedve: Most melyik autoval fogod nyomni?
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #1513 üzenetére
Az ut eleg hosszu?
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #1510 üzenetére
Majd ird le a teszteredmenyeket a hegymenetrol.
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #1508 üzenetére
Rajtam nem múlik h megigyuk a pertut.
-
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #1505 üzenetére
Az tok jo atlagfogyasztas.
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #1504 üzenetére
néztem is hogy mivan .... mondom nem voltál Te mindig ilyen
a séta legyen veled , és jobbúlást -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #1498 üzenetére
ja... az elmúlik hamar, csak ne ülj sokat
fuss pár kört, az segít
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #1498 üzenetére
Teljesen jó átlag, ha magába foglalja a zuk 7 órás pakolását
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #1497 üzenetére
Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest