Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem a Karácsony mindig csoda volt kiskoromban, más este mint a többi, más illatok, más szobaelrendezés(fa miatt) más ételek, más zenék, más hangulat, szóval összességében egy álomszerű este. A Karácsony 3 napja mindig más, és jobb volt mint a többi. Gyerekként a fa hatalmas volt, az ajándékok csodálatosak, és hihetetlenek, a hó hófehér, ....
Nekem gyerekként az ilyen mindig csoda volt.
És tudom hogy sokan vannak akiknek nem lehet sajnos.Véncsont: jöhetne a fa alá ajándéknak
-
máyköl
veterán
m1-en beugró megy!
-
máyköl
veterán
Ki NEM várja a karácsonyt?
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Használ valaki iGoogle-t?
Mától már alapból van a keresőben suggestions feature. Nagyot néztem -
bnss
veterán
válasz
venember83 #887 üzenetére
Kvázi végtelen ciklus érhető csak el általában.
-
BlacKSouL
addikt
Na, ma van a mexikói est.
Tequila(sóval citrommal európai változatban hogy több citrom jusson be), tortilla chips salsa mártással, kukoricasör citrommal.
Azt kell mondjam nem hülyék ezek a mexikóiak. -
PazsitZ
addikt
Ez egy igazán jó nap!
(#875) máyköl : Egy kedves hölggyel vacsoráztam együtt.
btw.: valaki nem tudja várható karácsonyra valami hav? -
Algieba
őstag
Tuti, hogy nem a múltra való visszaemlékezés, mert akkor a múlt képe villanna fel. Nem, az érzés alapján azt látom az adott pillanatban, amit egyszer előre megálmodtam, csak nem tudtam hová tenni magamban és el is felejtettem. Ki emlékszik az összes álomképére?
A tanulás egy vészes lemaradás pótlása. Végre megembereltem magamat és le fogok érettségizni. Jobb később, mint soha alapon.
-
Algieba
őstag
Ma nagy utánérzésem volt. Ülök az iskolában, egy táblázatot nézek, és akkor bumm, berobbant, hogy láttam már valamikor pont ezt, pont így.
Néha az az érzésem, hogy előre megálmodom életem apró jeleneteit és később az álmokra emlékszem vissza. -
máyköl
veterán
Nekem is szokott hiányérzetem lenni. De azt is megérezem, hogy mekkora dolog nincs nálam. Egyszer jövök a suliból és érzem, hogy hiányérzetem van és azt is éreztem, hogy valami nagyobb dolog nincs nálam. Rengeteget gondolkodtam, de nem jöttem rá. Felszálltam a buszra. Félúton jöttem rá, hogy nincs nálam a gitárom.
És azt is megérzem ha csak a kulcstartóm nincs nálam.
-
ngabor2
nagyúr
iszonyú hiányérzetem van
valamit elfelejtettem... és nem bírok rájönni, hogy mit.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #857 üzenetére
Mi nem légkondícionálókat gyártunk autóba , hanem fékrendszer kábelét. / Veszprém /
Fogalmam sincs, hogy titkos-e. -
venember83
nagyúr
Ezt nem értem.
Delphi autóipari beszállító. Kinek gyártjátok a kábeleket? Vagy ennyire titkos?
-
bnss
veterán
Szép estét kívánok mindenkinek!
Mai műszaknak is vége lett, végre.
-
máyköl
veterán
Alszik a topik?
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #851 üzenetére
Belgium, Frankfurt .
máyköl : Gyógyulj meg.
-
máyköl
veterán
Sziaszok! Fejfájásom már elmúlt, hasfájásom még nem.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #839 üzenetére
szoktam, de nem azt, amit itthon kapsz, hanem a szlovákiában kaphatót, hisz az ittenit sajnos 10% extrakttartalommal licenc alapján a dreher gyárban gyárttják nem túl finom és összetett sört eredményezve.
ma is vettem egyébként egy zöld premium kozelt a különleges sörök boltjában, 13as extrakt, nagyon fini! meg barna bernard, bernard szőke 13as, meg anyuméknak karácsonyra vörös zlaty bazant karácsonyi búzát
meg az elmaradhatatlan barna zlaty.
és most tanulás...
-
rarri
senior tag
Igen , reggel 6-kor végeztem, és este 10-re megyek .
kételkedem: Tudom, de sajnos nincs időm sokat itt lenni. Majd nemsokára, ha leáll a munka év végére, akkor többet leszek itt. / dec.19-től. /
Bettike még köhög, de már szerencsére sokkal jobb. Az allergiája is elmúlt , a mosószertől volt, és most hogy visszatértünk újra az arielhez, elmúlt neki.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #835 üzenetére
Különös, most valami ilyen hangulatom van, pont passzol a zene
NoLF szoktál Kozelt inni? Sült csirke, hasábburgonya kombó volt a vacsi, megittam rá egy Kozelt, de valahogy olyan semmilyen volt. Se íz, se zamat, se szín, se hab. Tisztára mint valami 80Ft-os "sör" -
ádyz
addikt
válasz
venember83 #835 üzenetére
Legjobb szam.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #826 üzenetére
Ja értem.De akkor izgalmasabb a verseny ha 4-5 induló is van
-
Bub0rek
tag
Sziasztok!
Szerintem valami virus van a levegőben. A családunkba ,nálunk is volt ilyen. Hasmenés,de nem fályt a hasa, csak szegényke állandoan a klotyon ült.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #810 üzenetére
Dehogynem szedek béres cseppet, még írtam is, hogy vettem.
A tanácsodat meg megfogadom -
máyköl
veterán
válasz
kételkedem #810 üzenetére
Azt teszem!
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest