Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #5233 üzenetére
Rubbi kozben megvalaszolta helyettem miert nem igazan fontos hasznalni az Iso 100 nekem ugyvan bealitva auto iso hogy 160 ig engedi le de csak kizarolag akkor hasznalja ezt ha nemfer bele a zaridobe.
Pl E-620 meg az osszes 12 es pen is ilyen 200 az alap, megha beis lehet alitani 100-at.
En ugygondolom beljebb vagyok ha azt a+100k uvegre koltom, persze ha a penz nemszamit fasza masina a D7000.
Szolgaltatasokba a D90 kb E-520 szint a D7000 meg kb E-620 es E-30 kozti lehet, a kepminoseg rawbol persze a nikon fele billen.
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #5218 üzenetére
Kiterjesztve a D90 is Iso100-6400 ig megy bar sok ertelme nincs az iso 100 nak, dinamikaba a 16 os szenzor csak iso 100 on jobb, 200 on nemhoz tobbet, fokuszpontok szamat enis letojom, zarszerkezet elettartam szinten nemerdekel tisztaban vagyok vele tok mind1 mit irnak kibukhat 30k exponal is de elkattoghat 300k ig is.
Vakuszinkron kit erdekel super FP-s vakuval 1/4000 en is jo, sorozat a D90 be max4,5fps ez ennyi,
96% kereso meg azert nem hasznalhatatlan, semmi nem marad le
Szerintem nem er 100k val tobbet a D7000.
-
Freddy76
addikt
válasz -Shadow- #5194 üzenetére
Atttyavilág. Két éves? Ember, tudod te, hogy miről beszélsz? Költői kérdés volt, tudom, hogy nem...
Az olympus om-d em-5 most jelent meg, és feleakkorában alázza d7000 képminőségét. Az oly az m4/3 rendszer igen rövid fennállása alatt kijött három e-pl és három ep vázzal, és most az om-d-vel. Panának van vagy nyolc váza, és akkor még szó sem volt arról, hogy a Nikon és a pentax is szeretne betörni erre a piacra. A Samsung és a Sony sem kis cég (mindkettőnek van olyan háttere, mint a Canikonnak), mégis csak az m/3 vonalon fejlesztenek (nex, nx vázak). És mindezt egy alig néhány éves rendszer.
Ja, és igen sokan meg akarnak válni a canontól és a nikontól, hidd el.
Az oly jpg-itől pedig konkrétan lef.stam a bokámat, Canikonnak ilyen nincs...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #5188 üzenetére
Hidd el tapasztalat sokkal gyatrabb a canikon hasznaltpiac, gyakorlatilag 98% olyan objektivek amik senkinek se kellenek hameg van ertelmes uveg eladosorba az 1,8% brutalissan tulvan arazva... a maradek 0,2% ra meg 5000 erdeklodo van, 2 havonta 1 termek, en annyit meg meg soha 1 zuikora se vartam mint 1-2 nikon uvegre.
Ha beakarsz lepni a nikon vilagba van 1 kitem elado
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #4948 üzenetére
Nemazt irtam hogy a kepet szarra kell egetni, hanemhogy par pixel kieg az nemgaz,amit a fenykepezo kivillog hogy bebukott vagy kiegett az nem azt jelenti hogy ott mar semmi reszlet nincs, nyilvan nem kell ropogosra egetni mert akkor marcsak max szurke foltra lehet visszahuzni.
De az esetek 90%-ra teljessen jo a matrix fenymeres(sajat tapasztalat E510,E400,Nikon D40, D90,E520)
Csak egy pelda visszahuzott kep, ugyanezt muttata a fenykepezo is a helyszinen.
[ Szerkesztve ]
-
Caryota
csendes tag
válasz -Shadow- #4659 üzenetére
Igen, addig nem akarom eladni, míg meg nem győződök arról, hogy váltani kell mégis, mert azért meglehetősen jó gép az E-3. Egyelőre várom az árajánlatot a kipróbálásra váró cuccokra, aztán majd meglátom, mire futja.
De az 50-200 kipróbálásában tudnál segíteni@Nesa: Valóban sokat gondolkodtam azon is, hiszen a 18-200-as obi mindenképpen visszalépés lenne. A két cucc árának (Oly el, Nikon be) különbözetéből egy része összejönne egy jobb objektívnek, és talán a képek eladásából is csurranna, cseppenne valami 1-2 év alatt. De még tényleg nem tudom, mi az igazán jó megoldás. A D7000 39 fókuszpontos 3D követőrendszere igazán csábító számomra. A pet-portrait funkcióról nem is beszélve
-
Mr.Csizmás
titán
-
madgie
titán
válasz -Shadow- #4401 üzenetére
A két Szipált nehéz lenne nem (el)ismerni, mindketten ezt az elvet vallják (mint minden normális, tehetséges profi), anno az öreg is egy sima Sony R1-gyel hadonászott a kezében a kertévében, nem 5D mark II + 85/1.2L-lel... fény, elképzelés, kompozíció, nem olyan bonyolult ez
[ Szerkesztve ]
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz -Shadow- #4199 üzenetére
Engem se hozott lázba a videó, egészen addig, amíg a nex-el meg nem kaptam a funkciót és aztóa élvezem a hd videók minőségét. Nem kell sok órás felvételt csinálni, de baromi jó egy egy kirándulásról vagy nyaralásról a képek mellé videót is felvenni, amiből utána olyan jó pörgős zenés klippeket lehet rittyenteni, hogy az ismerősök zabálják a végterméket.
Visszanézni is poén nagy tv-n egy 6-7 perces nyaralási videót. Ma már hiányozna ha nem lenne.Hogy rendszerrel kapcsolatban is megemlítsem, az e5 + 7-14 videó felvétel nagyon durva látószög. Zárt térben király! Csak a fenéért nem tud az e5 videó közben rendes autófókuszt. Ennél a nagylátónál mondjuk nem téma, de mással már nem használható ilyen jól.
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #4242 üzenetére
Ahh kozben megtalaltam hanyan voltatok, es milyen cuccok voltak meg?
-
zolka78
senior tag
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #4185 üzenetére
Lehet csak egyedi eset volt a te vazadat nembirta, ilyen sajnos van, a masik forumon is irtak ilyet hogy hibatlan a vaz meg az obi is es a ketto megse kedveli egymast... gondolom enis ugyanazt probaltam ki anno ami a te kezedbe volt, akkor az E510 en jol ment, de igazabol a 150/f2 kellet volna kiprobalnod.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz -Shadow- #4099 üzenetére
Egy kicsit irigykedek erre az obira! Ha nem ment volna el a cucc még pár napig, akkor maradt volna, csak a 70-300 helyet ilyenem lenne!
Egy kérdés: véletlenül nem Zsófinak hívják a modellt?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #4026 üzenetére
Kicsit OFF de ezt lattatok,pentax milc!
Ez parades masina lehet plane ha csinalnak hozza atalakitot ezen mar 200mm is brutalis ekv 1000mm feletti gyutavot ad.standard obival 45-50k er lehet vennek is belole
Persze kizarolag a tesztek utan ha megfelelo a minosege, 5,5 szorzo nagykiralysag
De 800dodo nevetseges.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest