Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen házat vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Értékelném, ha rendesen elolvasnád amit írtam és valamivel kisebb arccal mondanád, hogy fingom sincs, miről beszélek. Idézem magam : "Perverz vagyok, úgyhogy a tükör nálam marad. Mindenképp valami olyanban, aminek van jövője, az Olympus 4/3 meg nem annak néz ki, sajnos."
Szóval egy büdös szóval sem említettem az m4/3 rendszert. Egyébként amit azzal kapcsolatban írtál még egyet is értek. De remélem azt eldönthetem, hogy mekkora fotós táskával szaladgálok, és nem kell kötelezően tükör nélküli rendszerben gondolkodnom.
Szóval ha kérhetem, akkor máskor kicsit kultúráltabban, ha lehet. Köszi!Egyébként meg E-3-mal fotózom, tudom, milyen jpg esik ki belőle. Tény, hogy a többi gyártónak közel sincs ilyen jó jpg feldolgozó algoritmusa. Nehezen, de megszoknám a hiányát, úgyis kezdek átszokni a raw-ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest