Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Digitális fényképeim (kiemelt téma)

(#32701) Peethy válasza nesa (#32699) üzenetére

Peethy
(kvázi-tag)

Oooh, mekkora balga vagyok.. kiszedtem belőle a hibákat, hát persze, hogy a nyerset rakom fel.. :(((

Hogy ne csak sírjak, van kevésbé ferde is, csak sajnos CA-s csöppet, viszont maradt még pár darab, amit nem néztem át, de azokat majd holnap.

"Mindenki a földre, senki nem mozdul, különben lelövöm magam, aztán őt!!"

(#32702) skiny83 válasza Peethy (#32701) üzenetére

skiny83
(tag)

tényleg jó a második, és nekem a fókás is bejön. ha jól látom kiszúrtak és készülnek dobbantani! :)

forceberg: durva gép! belelépett a srác vagy eleve így akartad?

..nem értek a gyémántokhoz.. ..Antwerpenben terem? http://www.flickr.com/photos/vanzan/

(#32703) *Ropi*

*Ropi*
(PH! addikt)

Aki még nem látta:

Nikon D90 és Canon 550D amortizációs teszt - szigorúan csak erős idegzetűeknek! ;]

Változó korban vagyok: eddig utána felejtettem begombolni a sliccemet, mostanság meg előtte kigombolni. :)

(#32704) Zozzant válasza *Ropi* (#32703) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

400D és D70 de ez legyen a legnagyobb hiba:)

http://www.flickr.com/photos/zozzant - Petike vigyázz kullancs! - Vigyázok de hogy kell kullantani?

(#32705) biker válasza *Ropi* (#32703) üzenetére

biker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az ilyen embereket levegőt venni hagyni súlyos bűn.

Mac Mini 1.42GHz, 1GB DDR, 160GB+1000GB HDD, Superdrive, Mac OSX 10.5.8. Leopard magyar verzió --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu

(#32706) Zozzant válasza biker (#32705) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem hobbiból teszi, hanem "munka" (az más kérdés hogy látszik rajta, tetszik neki:)).

http://www.flickr.com/photos/zozzant - Petike vigyázz kullancs! - Vigyázok de hogy kell kullantani?

(#32707) biker válasza Zozzant (#32706) üzenetére

biker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tele van ilyennel a youtube, lásd Blendit, macpro lezúzós dobálós móka, első nap sorbanállós ipadért majd kamera előtt összetörős seggfejek.
Ezeknek csak van rá pénzük, és élvezik.
na az ilyennel más élvezeteket elkövetni mért bűn? :U

Mac Mini 1.42GHz, 1GB DDR, 160GB+1000GB HDD, Superdrive, Mac OSX 10.5.8. Leopard magyar verzió --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu

(#32708) Peethy válasza biker (#32707) üzenetére

Peethy
(kvázi-tag)

Én ilyenkor mindig azt kérdezem, hogy miért nem lehetne egy elméleti tesztet írni és utána a tesztalanyokat elküldeni nekem.. :U

(#32709) x123456 válasza Chapel (#32694) üzenetére

x123456
(tag)

Nem akarok kötekedni, de elnézve az albumát... én inkább elrettentő példaként említeném. ;)

(#32710) Peethy válasza skiny83 (#32702) üzenetére

Peethy
(kvázi-tag)

Köszönöm :)

A fókás vicces volt, egy csávó kivitt minket hajókázni a tengerre, és mondta, hogy van egy meglepetése, erre elvitt minket egy sziklához, és mutatott felé, utána meg észrevettük, hogy "jéé, fókák." Elég gagyi a teleobjektívem, meg nincs benne VR sem, szóval kicsit nehéz volt a hullámzó tengeren 300mm-en lekapni bármit is. Nem is azért közöltem, mert olyna művészi, de nem túl gyakori alkalom, hogy valaki ilyennel találkozik (szerény hazánkban legalábbis nem). :)

(#32711) D4rkm4n válasza Sada88 (#32700) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Ebben a bulb záridős dologban van valami. A vakuszinkron már problémásnak tűnik. :U

(#32712) Chapel válasza x123456 (#32709) üzenetére

Chapel
(senior tag)

De te pontosan azt akarsz ;)

De itt hagyuk is mert nyílvánvalóan értelmetlen vita lenne!

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/ Eladó 1972 5 puttonyos aszú, hibátlan állapotban!

(#32713) D4rkm4n válasza *Ropi* (#32703) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor leöntötte teával, már zokogott a lelkem.

Igazából a teszt néhány része teljesen értelmetlen, mint pl. amikor a kenőkéssel esik neki a váznak. Azzal igazából csak esztétikai hibát tud ejteni rajta az ember, ha esetleg véletlenül ráejti.

A liftes résznél már ki kellett mennem kicsit levegőzni... :(

A szegelés már tényleg hülyeség. Szívesebben láttam volna valamilyen leejtés-tesztet például.

[ Szerkesztve ]

(#32714) biker válasza D4rkm4n (#32713) üzenetére

biker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

uff, én a teás résznél bezártam, mert itt úgy éreztem, megütöm, ha itt lenne mellettem, de hogy ilyenek voltak utána.....

(#32715) kricsi81 válasza biker (#32714) üzenetére

kricsi81
(senior tag)

A csávónak fontosabb a YouTube channelje és látogatottsága, mint a két régi fényképezőgépe... (hacsak nem valami szponzoros a dolog, vagy ez a munkája, vagy valami...)

FOTÓésBLOG: www.rfoto.host56.com 

(#32716) johnjohn válasza D4rkm4n (#32713) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Lehet, hogy nem is ferdeszemű, hanem valami mongoloid idióta, vagy együtt a kettő ? Az megmagyarázná a viselkedését. ;]

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#32717) hemaka válasza *Ropi* (#32703) üzenetére

hemaka
(PH! addikt)

Nem rossz, egész jól bírták. :D

■ hemaka.org ■

(#32718) sztyui2 válasza *Ropi* (#32703) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Nemtom mit kell ezen kiakadni, ez a munkája, és manapság már szinte "semmit" sem érnek ezek a gépek. Kb 50-60 ezer(vagy még kevesebb) egy használt Nikon D70, vagy egy Canon 400D. Namost egy ilyen tesztelőnek(vagy akár egy buszsofőrnek, vagy akárkinek), külföldön azért jóval több a fizetése mint itthon az átlagnak, és 60ezer ft nem a felét vagy az egyharmadát teszi ki a fizetésének, hanem egytizedét vagy még kevesebbet, ezért ők nem annyira esnek kétségbe attól hogy valaki (ráadásul tesztként, viszonylag értelmesen, nem úgy mint az iPadtörők) két darab 50ezres gépet összetör. Sőt nem tartom kizártnak hogy a Canon vagy a Nikon ennek a DigitalRev nevű cégnek a szponzora, vagy valami beszállítóval kapcsolatban állnak,mert ahogy nézem elég sok ilyen fotós tesztjük és írásuk van. Ez valami olyasmi mint itt a PH-n is volt a Fototrend. Itt is volt egy kapcsolat, aki szerezte a gépeket, csak éppen ez az oldal picit nagyobban gondolkozik, nem kiskompaktokban.
De például a Mobilarena-n is láttunk már olyat, hogy a mittomén XXLGSM, vagy bármelyik másik hasonló cég adott telefonokat a Mobilarena-nak tesztelni. És már itt is volt strapabíró telefonteszt, amikor a kedves Mobilarena szerkesztők dobálták és áztatták, stb. a telefonokat.
Ez is ugyanolyan, csak épp fényképezőgépekkel, mert én például kíváncsi vagyok hogy mennyire bírják az ilyen gépek, sőt még betennék melléjük egy újabbat is, akár az 550D-t, ami már egy mostanában megjelent fényképezőgép, mert tegyük hozzá, hogy azért ezeket a régi Canon/Nikonokat még lehet jobban összerakták, mint a mostani kisebb gépeket(pl D3000), ugyanis az ő korukban például a D70 még simán egy középkategóriás gépnek számított, bőven 200-250ezer feletti árral.
Nameg betennék még egy 50D-t és egy 7D-t is, és nézzük meg hogy tényleg melyik bírja tovább. 1D-t már lehet sajnálnám, de ha lenne rá pénzük, akkor azt is betehetnék, hogy tényleg lássuk, hogy miért fizetünk annyi pénzt, amikor azt mondják a gyártók, hogy "még strapabíróbb lett a váz" meg hasonlók :)

Amúgy én konkrétan ismerek olyan embert, akinek majdnem ilyen állapotban van a 350D-je, mint a videóban lévő 400D, pedig ő csak használja, nem veti alá ilyen durva teszteknek, de hagy ne kezdjem el mesélni milyen überbrutál az a kis 350D, amiről a Dél-Alföldi Fotósok már legendákat zengenek :)
Meg ismerek olyat is, aki például békákat fotózta éppen a tó közepén(úgy hogy ő is benne állt a tóban), nagy 180-as sigma makróobival, ami már elég nagy ahhoz, hogy ne a váznál fogd a fényképezőgépet, hanem az objektívnél, és a váz csak lóg végülis az obin :) Szóval már meg is volt a kép, elkezdett pakolni, és ahogy megfordult, szépen belemártotta a tóba a Canon eos 30D-t...AKksi kivesz, mire hazaért már semmi baja se volt a gépnek. Szal jó hogy bírják ezek a gépek, és nem árt ha valaki néha le is teszteli ezeket, és készít róla egy videót. Mert lehet hogy a gyárban csomó tesztnek vetik alá a gépeket, de mi ezt nem látjuk.A videó pedig sokmindent elárul :)

----------------->www.flickr.com/sztyui<-------------------------- Canon EOS 30D+battery grip+canon 50mm f1.8 II+canon 85mm f1.8 USM+Canon 18-55mm f3.5-5.6 IS+Canon 430 EX+Yongnuo yn-460+PT-04 Rádiós kioldó+Soligor Model CL Maxi 1+Lowepro Flipside 400 AW+Velbon tripod+Mikrosat villanj körte

(#32719) Sada88 válasza sztyui2 (#32718) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

te sztyui te félrebeszélsz? itt nem 550D-t zúznak le éppenséggel ? :D

amúgy meg ez show ennyi fizetnek érte , filmeknél meg van,hogy tizen millás autókat zúznak le ...

ja 350Dből volt ami pár ezer méteres zuhanást bírt ki :D bár az nem direkt teszt volt :)

Sada www.flickr.com/photos/sada1988/

(#32720) jorden06 válasza sztyui2 (#32718) üzenetére

jorden06
(senior tag)

az addig okes, hogy szponzoraljak/sok penze van es megteheti, vagy egy tenyleges torestesztet csinal (magasbol valo leejtes, kv frocskoles, egyeb kulso hatas) de annak nem sok ertelme van, hogy a frontlencsevel szoget ut be a faba, vagy labra ragasztott vazzal setal :) de persze aki raer, megteheti az csinalni

HP EliteBook 8530P

(#32721) kiskornel válasza jorden06 (#32720) üzenetére

kiskornel
(senior tag)

A második részt is megnézte mindenki. Az tök poénos, mikor a szervízbe beszélget...
Mikor meg kijön, megáll egy plakát előtt, amin még mindig az 1ds mIII-at reklámozzák. Szerintem az túl lett árazva. Nem túl nagy money addon és egy középformátumut lehet venni rajt, ami azért már mégiscsak 24bit/csatornás...

http://kiskornel2.fw.hu/blog/ ; http://www.freeweb.hu/forditasaim/

(#32722) sztyui2 válasza Sada88 (#32719) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Nem-nem :)
Nézd meg a videót először, aztán kommentelj :) :)
Nikon D70 vs Canon 400D ;)

kiskornel:Igen, én megnéztem a második videót is :) Szerintem inkább az az érdekes, hogy milyen jó képeket készítenek még szarrá karcolt objektívvel és szétvert vázzal is ezek a kis gépek :)

----------------->www.flickr.com/sztyui<-------------------------- Canon EOS 30D+battery grip+canon 50mm f1.8 II+canon 85mm f1.8 USM+Canon 18-55mm f3.5-5.6 IS+Canon 430 EX+Yongnuo yn-460+PT-04 Rádiós kioldó+Soligor Model CL Maxi 1+Lowepro Flipside 400 AW+Velbon tripod+Mikrosat villanj körte

(#32723) D4rkm4n válasza sztyui2 (#32718) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Amennyiben egy cég megbízásából készít valaki töréstesztet, azt hiszem nem ilyen színvonaltalan akcióba kezdene. Én nem adnám a nevem, se az arcom egy ilyen "filmhez".
Nézd csak meg a Mobilarénás törésteszteket, vagy bármely külföldi internetes portál töréstesztjét. Minden ilyen filmben reális baleseteket igyekeznek imitálni, nem pedig szöget vernek be a markolattal és a frontlencsével.

Amit ez a srác csinál, az minden, csak nem egy teszt. Ha az volna, akkor a vázak megjelenésekor vette volna górcső alá a gépeket, nem pedig akkor, amikor már kifutottak.

Arról pedig teljesen megfeledkezel, hogy bár külföldön nagyobb az átlag reálkereset, de a hétköznapi fogyasztási cikkek is sokkal drágábbak mint minálunk! Ilyen téren apellátát nem fogadok el, több rokonom is külföldön él jelenleg és tudják tanúsítani.

Hogyha pedig annyira gazdasági szemszögből nézzük a dolgokat, akkor pedig bátran kijelenthetjük, hogy amit a srác csinál, az nem más, mint erőforrás pazarlás. Ezek a gépek nem azért készültek (ellenben a mobilarénán strapatelefonokat próbáltak ki!), hogy rajtuk járjunk vagy szöget verjünk be velük, netán többször is odacsukjuk őket a liftajtóval. Hülyeség az egész "teszt" ahogy van!

[ Szerkesztve ]

(#32724) Sada88 válasza sztyui2 (#32722) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

belenéztem de már láttam ilyet annyira nem hatott meg ,hogy még egy gép kínzást végnézzek.:D
de itt 550D vs D90 címmel lett linkelve csak azért .

jóhogy jót készít a zár meg a ojjektív túléli addig megy : P volt régebben ahol canon kitobit furkáltak meg ilyenek.

(#32725) Sada88 válasza D4rkm4n (#32723) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

aham de a technika külföldön épp ,hogy olcsóbb csak ebbe a "jó" kis országba kerül minden a csillagos ég árszintbe...

pl 580EXII
USA ~ 95ezer
JP ~ 80-90 ezer
HUN- 120-125ezer ... :Y

reális USD, YEN váltóval ami nem a mostanit jelenti :) szeressük az EU-t annyira jó a magyar forint meg olyan "erős" mint még soha... szóval a bérekhez tegyük hozzá ,hogy a pénzünk a külföldi valutákhoz képest még kaotikusan ugrál is . :R
flém on
ha meg átlagos cikkekre gondolsz külföldön a dohány meg az alkohol van nagyon felnyomva de itthon is benyomnám ,hogy 2k legyen a doboz cigi meg ezer a sör inkább ezek mint,hogy 350 a benzin ... flém off.

[ Szerkesztve ]

(#32726) Zozzant válasza Sada88 (#32724) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Utána meg be is írtam, hogy másik típusok, tehát se videót nem nézel se kommenteket nem olvasol:)

[ Szerkesztve ]

(#32727) Sada88 válasza Zozzant (#32704) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

áhá :) csak ontopic fölös volt

(#32728) D4rkm4n válasza Sada88 (#32725) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Számold rá a vámot, hiszen sem az USA, sem pedig Japán nem EU tagállam! :U

[ Szerkesztve ]

(#32729) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én még akkor is több értelmét látom ennek a videónak, mint pl a Will it blend? hülyeségeknek, ahol minden új dolgot fognak és összeradálnak. Na annak tényleg semmi haszna nincs, azt kéne pofánzúzni.

A Digitalreves pali sztem annyira nem gáz, jó a szögeléses módszere hagy némi kívánnivalót de, a lényeg megvan. A végén pedig mind a 2 gép elképesztően jó fotókat csinál, annak ellenére is, hogy miken mentek keresztül. Én úgy vagyok vele, hogy kell ilyen videó is, hogy legalább lássuk mik azok a szélsőségek amiket még ezek a dSLR-ek elbírnak.

Bár a címadást még mindig nem értem. Miért van D90 és 550D a címben amikor régebbi modelleket gyak a videóban? Ezek ellenére én még mindig bírom a palit, csinál annyi ökörséget :DDD Emellett viszont vannak nagyon jó posztjai is. Véleményét pedig mindig "objektív" szemszögből alkotja. Azért néha érezni, hogy jobban húzódik a Nikonhoz. :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#32730) MC Pite

MC Pite
(senior tag)

Üdv!

Idág másik fotós oldalon ténferegtem, de mostanra gyakorlatilag teljesen kihalt...
Kritikáért, ötletekért így ide csapódnék hozzátok :R
2006ban kezdtem szórakozni a fényképezővel, most épp Fuji S100fs-el kattingatok.

Az utolsó feltöltött kép vele:

Szender a műszak végén...

Használt beállítások: ISO200, f/8, 1/1500s 400mm

szerk:
Látom van itt ilyen, akkor a saját avatarnak készített szelfsot: :)

[ Szerkesztve ]

[Fuji S100fs][WL500W@Tomato1.27USB][N79][Asus eee 900+BT] Ezer oka van annak,h miért legyek normális.Csak éppen nem jut eszembe 1sem!

(#32731) MC Pite

MC Pite
(senior tag)

sztyui2:
A vakus tetszik (címét nem találtam), jó ötlet. Esetleg az állványokat tűntettem volna el, vagy legalább szintekkel rejteném kicsit jobban el. Grat!

A szemüveges képen az arc jobb fele utómunka vagy világítás?

x123456, Cayman :
Szerintem meg a HDR mértéke témától függ, van ahol annyira használom hogy az legyen a képen amit láttam, van ahol durván, abszolút nem vita tárgya hogy melyik 'jó'. :R

[Fuji S100fs][WL500W@Tomato1.27USB][N79][Asus eee 900+BT] Ezer oka van annak,h miért legyek normális.Csak éppen nem jut eszembe 1sem!

(#32732) sztyui2 válasza MC Pite (#32731) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Világítás.

(#32733) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kérhetnék véleményt erről?

(#32734) nesa válasza DroneZ (#32733) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Nekem nem mond semmit :(

[ Szerkesztve ]

Elado a "Les Paul" gitarom http://href.hu/x/d3nq

(#32735) biker válasza DroneZ (#32733) üzenetére

biker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem értem a képet... az oké, hogy a ferde valamire lett lőve a sík, ezaz egy jó gondolat látszik, de a fókusz a semmi közepén, a virágon, a tunnel, mint a cím, olyan jelentéktelen, hogy keresni kell a képen :(

(#32736) zH.

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Elég rosszul sikerült ,de azért belinkelem.

LINK
LINK2

majd később megpróbálok sokkal többet kihozni belőle ,sokkal több idő alatt. ez pár perc alatt készült.

http://www.youtube.com/watch?v=CCgLGo-mM_I | "Ha nem tudod, hogyan kell hazudni, azt sem tudod, hogy mikor hazudnak neked." | "My scars remind me that the past is real!" Flickr: http://www.flickr.com/photos/dragoneyed/

(#32737) sztyui2 válasza zH. (#32736) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Jó, hogy a színes képet fekete-fehérbe konvertáltad, legalább felismerted, hogy nagyon csúnyák a színek, és érdemes megválni tőlük. A kis mélységélesség jó lenne, de azért legye valahol élesség. Nem jó ez így, hogy tiszta homály az egész kép.
Gondolom nem direkt "out of focus" :)

(#32738) zH. válasza sztyui2 (#32737) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

nem ,alap mark3 mattüveg és ezt a képet azthiszem pont manual fókusszal csináltam. :W
a színek / a lila / nekem sem tetszik annyira ,máskor inkább nem állítom a színhőmérsékletet /ilyenre/
ez csak egy gyors kis fotó volt. legközelebb megpróbálok mindent kihozni a colásüvegből. :) + folytatom a heineken fotózását. :D
sajnos nemtudom a jelszavam ,pedig az első poharas képeket törölném. meg talán a chipset is. bár érdekes ,hogy akkor csak kipróbáltam a 400d-t és "ilyen lett" :D

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=CCgLGo-mM_I | "Ha nem tudod, hogyan kell hazudni, azt sem tudod, hogy mikor hazudnak neked." | "My scars remind me that the past is real!" Flickr: http://www.flickr.com/photos/dragoneyed/

(#32739) DroneZ válasza nesa (#32734) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Értem, kösz.

(#32740) DroneZ válasza sztyui2 (#32737) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyébként szerintem nem rossz így homályosan sem. Az alak kivehető, a perspektíva jó, a színek kicsi vadak de még az is elmegy. Nem mindig kell minden képnek tűélesnek lennie. Ez az én véleményem. Oliver Möst képei speciel nekem nagyon tetszenek, pedig azok aztán cseppet sem mondhatók élesnek.

(#32741) MC Pite

MC Pite
(senior tag)

A mai sétánál ki akartam használni a szelet (és persze a napot), és mint emlékkép remek, fotós szemmel nem sikerült teljesen az amit szerettem volna. A hajat úgy elkapni mint az elsőn, kb úgy exponálva mint a másodikon, olyan spontán és rakoncátlanul (haj) mint a harmadikon... Vagy ti máshogy látjátok? :R
[link1]
[link2]
[link3] [link3 v2]

[ Szerkesztve ]

(#32742) sztyui2 válasza DroneZ (#32740) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Azért valahogy így szerintem sokkal jobb lenne...

(#32743) Fejo válasza zH. (#32736) üzenetére

Fejo
(őstag)

"Elég rosszul sikerült ,de azért belinkelem."

Minek? :F Ha már Te is így gondolod, akkor ne belinkeld, hanem töröld... :U

Canon EOS 40D • Canon 24-105/4L IS • Canon 70-200/4L • Canon 10-22/3.5-4.5 • Canon 50/1.4 • Sigma 180/3.5 Macro EX • Sigma 2xTC EX • Hoya HMC NDx400 • Hoya HMC CP • Hoya HMC ND8 • Lowepro CompuTrekker AW

(#32744) DroneZ válasza sztyui2 (#32742) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ennek a képnek pl jobban áll egy fix éles pont. Ám ez más szögből is lett készítve. Az előbbi fotónak személyem szerint jobban áll a teljes életlenség. Bár az is lehet, hogy az én ízlésemmel és hozzá nem értésemmel van gond, nem vitatom. :)

(#32745) zH. válasza Fejo (#32743) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert kiváncsi voltam azért a véleményekre , kaptam is kettőt. :R
Törölni pedig csak azt törlöm ,ami teljesen rossz lett - elfér. :)
Egyébként énis csináltam egy olyat ,aminek csak a szája éles ,du belinkelem.
+ megpróbálok pár igazán jó képet csinálni.

(#32746) Kazimír válasza MC Pite (#32741) üzenetére

Kazimír
(őstag)

Az első, még jobban visszahúzva, hogy csak a sziluett maradjon és a szálló hajtincsek..

"100 km?!! Jézusom! Kisfiam nehogy kifárasztd magad!"

(#32747) MC Pite válasza Kazimír (#32746) üzenetére

MC Pite
(senior tag)

:K
[link1 v2]

[ Szerkesztve ]

(#32748) Chapel válasza zH. (#32745) üzenetére

Chapel
(senior tag)

Egyetértek Fejóval, sok embernek a "legjobb" képe sem üti meg a szintet, ezért kéne figyelni h legalább a jókat rakjuk...de így h előre közlöd h szar.... :U
Le lett ez már irva 1000000x SZELEKTÁLNI!!!
Nincs azzal baj h kezdőként sok kuka képet gyárt az ember, ez természetes. A gond az h amikor már szerinted sem üti meg a szintet akkor mi miért nézzük?
Nem lecseszés, inkább jó tanács!

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/ Eladó 1972 5 puttonyos aszú, hibátlan állapotban!

(#32749) MC Pite

MC Pite
(senior tag)

Blurr...

Csak egy technikai kép, de nekem azért tetszik... Westendben kaptam le.

(#32750) Kazimír válasza MC Pite (#32747) üzenetére

Kazimír
(őstag)

A színeket és a horizontot belőve remek kis kép lesz :K

"100 km?!! Jézusom! Kisfiam nehogy kifárasztd magad!"

(#32751) bubi92

bubi92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Na csak nem sikerült egybe raknom a linket és a kis képet:S Szóval itt van külön

Nagyban

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/bubi92/ || bubikort@hotmail.com -> a leggyorsabb megoldás

(#32752) Chapel válasza bubi92 (#32751) üzenetére

Chapel
(senior tag)

Lehet hogy csak itt a melóban szar a monitorom,de nagyon sötét, a kezeket alig látni...illetve a téma sem egyértelmű így nekem :(

(#32753) aginor válasza Peethy (#32695) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az első tetszik, nagyon hangulatos lett. A szenzorod tényleg poros, vidd be tisztíttatni. ;)

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#32754) zH.

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemtudom mennyire számít OFF-nak ,de csináltam egy Flickr-t. Innentől ide tolom majd fel a képeket. Esetleg aki szeretne bejelölhet "ismerősnek".
Egyénlőre csak pár balatoni és otthoni képeim vannak.

Üdv

(#32755) máyköl

máyköl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

#32730 MC Pite:
Nekem tetszik ez a szenderes kép, szép a háttérben a naplemente fénye, meg jó-hogy az egész sziluett.
Az önképed kár, hogy nincs nagy méretben.

#32733 DroneZ
Nekem alapvetően tetszene a kép, jó az FF, jó a ferdeség, nagyon szépen kezdődik a kép a virágokkal, de a vége nagyon csúnya a képnek, az a kőhordó, meg a gerenda ott... :(

#32736 zH.:
Nem igazán értem én sem, hogy minek linkeled be a képet, ha nem tetszik. Olyan képet rakj be, ami neked nagyon tetszik, úgy gondolod, hogy nincs benne orbitális hiba, és meg vagy vele elégedve.
De-hogy véleményt is mondjak, ahogy neked sem, nekem sem tetszenek sajnos. :(

#32747 MC Pite:
Ez a sziluettes a legjobb. :K

#32749 MC Pite:
Ez nekem nagyon nem... :(
Nem látok semmi érdekeset egy kávézó tábláján... :(

#32751 bubi92:
Tetszik, ötletes, kreatív, nekem nincs vele bajom! :N

#32754 zH.:
Miért mindig a Heinekenes üvegek? :F Keress valami más témát is... Próbáld ki 1x-2x, de ne mindig azt...
Egyébként ez tetszik, csak elég zajos...

Máyköl :)

[ Szerkesztve ]

fotóim: http://www.flickr.com/photos/maykol77

(#32756) bubi92 válasza Chapel (#32752) üzenetére

bubi92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

lehetséges, hogy túl sötét.(notebook átka) néha én is meglepődök mikor barátnőmnél megnézek egy képet, hogy milyen más. a téma számomra se egyértelmű, lőttem egy képet facebookra és nekem ez jut eszembe a testartásról, lehet, más címmel más értelmet kapna, ami jobban hozzá való.

http://www.flickr.com/photos/bubi92/ || bubikort@hotmail.com -> a leggyorsabb megoldás

(#32757) zH. válasza máyköl (#32755) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Azok régi képek és 1x-re csináltam az egészet. Egyébként azért azt raktam fel elsőnek ,mert mást még nem fotóztam ( kivéve nyaralás. )
Kb. 3hét alatt alig fotóztam. Felraktam a nyaralási képeket ,más már nincs is.
Nemrég kezdtem el ,kb 1hónapja.

[ Szerkesztve ]

(#32758) sztyui2

sztyui2
(őstag)

Én is szeretnék 1x-re csinálni képeket, csak kicsit nehéz bekerülni :) :) ;]

(#32759) bubi92 válasza sztyui2 (#32758) üzenetére

bubi92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

facepalm :C

(#32760) Sada88 válasza D4rkm4n (#32728) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

muhaha most hagy nevessek :) szánalmas a magyar gazdaság amikor USAból jött legálisan csomagom levámolta a postaköltséget na azóta max pofán röhögni tudom őket :D amúgy meg repülőn ember azt hoz amit akar . USAból most hoztak 3 ipadot saját felhasználás innentől vámmentes.

(#32761) MC Pite válasza máyköl (#32755) üzenetére

MC Pite
(senior tag)

Köszi!

Van nagyobb is az 'önportréból' a másik gépen, holnap felrakhatom.

A kávézó tábláján az expo közbeni zoom a 'poén', más nincs rajta. Tudom, technikai kép...

A lányos szelesnél gondolom még a megcsillanó dolgokat illene leszedni (ezen filóztam, engem nem zavar, de vonzhatja a szemet).

(#32762) MC Pite

MC Pite
(senior tag)

Szavazás után:

Lány a szélben...

:R

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Digitális fényképeim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.