- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
JohnyBlue #5505 üzenetére
Hm, hát ha lenne egyben 30-35 ezrem akkor inkább obit vennék, mert a mostani 14-42-es kitobi elég kevés, sokszor van olyan, hogy kár elővenni a gépet, mert amit fotóznék pillanat/táj/kép/akármi nem is látszódna jól a képen (értsd távol van), szóval egyelőre olcsóbb megoldást keresnék.
A Yongnuo-k közül innen melyiket érdemes/lehet ?
-
scream
veterán
válasz
JohnyBlue #5503 üzenetére
Hát nekem igazából az a fő szempont egyelőre (kezdő fotós lévén), hogy AF fény legyen rajta és ne a gép saját vakuját használja erre a célra, mert az nagyon zavaró mondjuk portrénál.
Az FL-36/36R-en van ugyanúgy AF fény ?
Ez az "extraolcsó manuális" dolog is érdekelhet, amennyiben használhat és nem túl bonyolult a működtetése és van rajta AF fény.
-
nesa
veterán
válasz
JohnyBlue #5448 üzenetére
Csak jo lenne ha nemcsak 500k er dobnanak ki vazat hanem erkezne valami E-520 helyett, meg E-30 helyett is mert az hogy 4 evente kidobnak egy vazat csillagaszati aron az nekem keves, 250korul egy e30 utod 14-54 el a megjobbra csiszolt 16 os lapkaval valami ilyesmi kell nekem, es legyen idojarasalo mert ebben a szegmensben is mar megjar.
Igazabol nemis ertem mi a tokomnek fizetik az SLR reszleg vezetoit, nyugottan bizhatnak a portasra vagy a biztonsagi orre, mindenki jobb jarna
Meg milyen duma mar az hogy nemaltunk le se az E-5 se az E-30 se az E-620 gyartasaval megha voltak is szunetek, hol a rakba lehet kapni ma E-30 vagy E-620 at?
Mire osszejott a lovem E-30 ra egyik naprol a masikra eltuntek a polcokrolVetem D90 et.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
JohnyBlue #5363 üzenetére
Az én türelmem idén márciusig tartott. Addig elvesztettem feladtam a várakozást és eladtam az egész ft felszerelésemet. Ha igazán akarnának valami folytatást az FT vonalnak, akkor az már megtörtént volna.
Elmondani is borzasztó, hogy milyen kár azokat a zseniális pro FT obikat így otthagyni. -
-
-
nesa
veterán
válasz
JohnyBlue #3798 üzenetére
Eleg lehet azis ha 2mp + 6-8mp-el elobb csapja fel a tukrot mert azis bebirja razni.
Olvastatok a pixinfon a D5100 tesztet behaltam micsoda elonyt talaltak nemkell elemelni a gepet a szemedtol ha beakarod kapcsolni az LV mert jo nagy a gomb, a lap kozepe fele
(#3799) Játékos
En biztos vagyok benne hogy valamivel gyorsabb.
Fw-t frissitetel rajta, lehet bebeszeltem magamnak de nekem mintha gyorsult volna,520 on amugy is jo ha tudja a kontrasztot.
-
-Shadow-
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest