Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quadgame94

őstag

válasz ρσгτσ #95965 üzenetére

Akkor van gond az ADS-el, amikor a natív kontraszt jelenik meg. Egyébként miniLED esetében szerintem is elhanyagolható. FALD-nál azért nem mondanám. Mondjuk blooming az lesz bőven teljesen mind1 VA vagy IPS.

A TV csak egy eszköz. Ugye sokszor van az, hogy a tartalom alacsony minőségű és sokan érvelnek mellette, hogy azért nem látja a differenciát mert sima 1080p/720p SDR tartalmat néz. Az érv, hogy jajj te csak ilyen gagyi minőséget nézel, akkor ne csodálkozz, hogy nincs differencia. Van benne igazság, de szerintem nem teljesen igaz.

De én megfordítanám. Pont az a gond, hogy sok embernek elég az alacsony minőségű tartalom. Hogyan tudná, hogy a HDR neki kamu ha nem is néz ilyen tartalmat eleve... nem is tapasztalja meg. Sógoromat azzal győztem meg, hogy vegyen OLED-et, hogy nézettem vele sok sorozatot Netflixen, meg Disney pluson. A felirat miatt a régi tévéjén hatalmas blooming volt, a HDR-t egyből látta, hogy nem valami szép. Nálam viszont szép volt az OLED-en. Így lehet meggyőzni szerintem az embereket, hogy a jó minőségű tartalmat bebizonyítod, hogy az övén ronda lesz. Vagy legalább is nem annyira szép.i.

Na meg az is fontos ki min szocializálódik és egyszerűen van akit konkrétan nem érdekel - vagy nem hajlandó kiadni annyi pénzt tévére. Legjobb barátom pont ilyen. Nagyon durva mennyire igénytelen :D Sorozatbarát és társai megy nála a sima IPS LG tévéjén laptopról rádugva :D Ha neki ez jó... Ő dolga.

Új hozzászólás Aktív témák