Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
envagyok
üzenetére
#régemnindenjobbvót
Nincs gond a nosztalgiával, de a 4K attól még remek dolog (pl. a grafikai szoftvereknél, játékoknál, de még netezni is teljesen más 2160 soron), a számítástechnika hatalmasat fejlődött (pl. a monitorok, VGA-k, SSD-k), illetve bőven vannak kreatív, ötletes, történetközpontú játékok is (pl. Witcher, Hellblade, Divinity, Ori, Hollow Knight), tehát nem olyanok, mint amiket pozitív példaként felsoroltál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ne vedd ezt támadásnak, mert teljesen megértem ha azt írod, neked a régebbi hardverek megfelelnek, és a régebbi játékok kötnek le. Ezt magamon is látom már, természetes dolog szerintem. De fejlődés attól még van, nem is akármilyen.
Filmeknél engem sem érdekel különösebben a 4K, meg úgy a többivel is egyetértek nagyjából. A számítástechnikai részével viszont nagyon nem..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
A nagyrészével amúgy egyet értek... de a 4K-val egyáltalán nem. Ez csak egy természetes fejlődési irány. Csak egy plusz opció, amivel 1.8 méterről is tudod nézni úgy a kijelződ, pl monitorként, hogy nem látni a csirkehálót. Akinek erre van igénye, az vegyen 4K-t, nem kell szégyellnie, hogy "beszopta a marketinget parasztként"
Másrészt, meg azért sem kell szégyellni, mert egyszerűen nem lehet már szinte minőségi, új FHD eszközt venni. Főleg OLED-ből, nincs választék, de lassan LCD-t sem árulnak... 1-2 éve én is azt mondtam úri hóbort. Ma már más választás sincs. 720p-t sem tudsz már venni, pedig az igényeidnek az is megtenné... de ha lehetetlen eladni, drágább gyártani. Ahogy az FHD-t is hamarosan az lesz.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
"Én 3 és 6 méterről nézem a TV-t, 55 és 60 col a hálóban és nappaliban, plusz van egy tetőtéri szoba projektorral, ami kb. 100 colos képet vetít, és 7m-ről nézem."
Finoman szólva is k.rva messziről nézed mindegyiket. Így persze nincs értelme.

Pl. ~3,5-4m-ről nézem a 110"-t vetített képet, ami pont megfelel, nem kicsi, nem nagy, nem kell a fejemet jobbra-balra kapkodni. Kényelmesen átlátom az egész képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Haditechnika, harcászat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, a masik a HDR.

Vhiktor