Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ennél [link] nem zavar a 920 ezres ár? Vajon mennyibe kerülhetett a talpa? Belekerült vagy 500 forintba, ahogy nézem.
#87905Tikakukac Én ugyan nem vettem külön töltőt. Amik vannak, azokat kaptam úgy 5-6 éve valamelyik telefonomhoz. De van még itthon vagy 5 db töltő a korábbi telefonjaim maradékaként. Mi a francért akarnék még egy töltőt? Soha egy töltőm sem romlott el. Amíg élek, nem kell már töltő, mert minek? És igen, szerintem tudják a gyártók is, hogy mivel kb. 10 éve nem változott a töltő szabvány, így több milliárd töltő lehet az embereknél világszerte. De ugye a magyarnak az a lényeg, hogy legyen minden szar az új telefonjához, mert a régi töltő snassz egy 400 ezres új mobil mellé. Nem úgy megy át rajta az áram, mint egy újon...
Kábelt is kb.5 éve vettem utoljára az Ikeában. Kicsit már kopott, kicsit laza, de működik, tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vírusirtó topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kábelt is kb.5 éve vettem utoljára az Ikeában. Kicsit már kopott, kicsit laza, de működik, tölt.
Vhiktor