Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha van egy 500 lóerős autód és állandóan padlógázon közlekedsz vele, szerinted nem fog idő előtt tönkrmenni egy-két dolog benne? De!
Fékbetétek félévente, féktárcsa évente, féltengely évente, hengerfej kétévente, kuplung kétévente, komplett motorfelújítás bőven 100e előtt és ez csak a jéghegy csúcsa. De igazad van, a gépek vanak értünk.
Én pl. azt szeretem, ha van valami kütyüm, az nézzen ki újnak amíg nálam van, mert gyűlölök ösze@aszott holmikat birtokolni. Ha valami törik/sérül, az vagy szerviz, vagy "kuka"... nálam. Oledet sem azért vettem, mert már közelítenek a mai led tv-k fényerejéhez, hanem mert csak az oled tud natívan végtelen kontrasztot. Természetesen nem csak azért, de már ez is elegendő indok lenne, hogy oledet nézzek.
Ha megkérdezhetem, te miért nem vettél lcd-t (ledet), ha neked a fényerő ennyire prioritást élvező paraméter? Csak mert az oled még mindig nem tud olyan fényes lenni, mint egy led tv és be tud égni ma is. Nyilván semmi közöm hozzá, hogy miért vettél oledet, de azt gondolom, rosszul választottál.
-
Pro Koryak
addikt
Nem tudom a kezelési mit ír, de ha valóban "azért annál mélyebben beleástam már magam a tévékbe", akkor tudnod kellene, hogy az olednek nem tesz jót az állandóan magas fényerő.
Persze, a teknika van érted, csak ha beég, akkor meg jön az anyázás + deszarazoled."De azért én nem feltételezem, hogy olyan funkciót (100% fényerő) építenek bele egy tévébe, amit ha használsz tönkremegy a tévéd"
A gyártó pont lesz.rja, kifizetted, hazavitted, innentől neki haszna van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendszergazda topic
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl. azt szeretem, ha van valami kütyüm, az nézzen ki újnak amíg nálam van, mert gyűlölök ösze@aszott holmikat birtokolni. Ha valami törik/sérül, az vagy szerviz, vagy "kuka"... nálam. Oledet sem azért vettem, mert már közelítenek a mai led tv-k fényerejéhez, hanem mert csak az oled tud natívan végtelen kontrasztot. Természetesen nem csak azért, de már ez is elegendő indok lenne, hogy oledet nézzek.
Vhiktor