Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha van egy 500 lóerős autód és állandóan padlógázon közlekedsz vele, szerinted nem fog idő előtt tönkrmenni egy-két dolog benne? De!
Fékbetétek félévente, féktárcsa évente, féltengely évente, hengerfej kétévente, kuplung kétévente, komplett motorfelújítás bőven 100e előtt és ez csak a jéghegy csúcsa. De igazad van, a gépek vanak értünk.
Én pl. azt szeretem, ha van valami kütyüm, az nézzen ki újnak amíg nálam van, mert gyűlölök ösze@aszott holmikat birtokolni. Ha valami törik/sérül, az vagy szerviz, vagy "kuka"... nálam. Oledet sem azért vettem, mert már közelítenek a mai led tv-k fényerejéhez, hanem mert csak az oled tud natívan végtelen kontrasztot. Természetesen nem csak azért, de már ez is elegendő indok lenne, hogy oledet nézzek.
Ha megkérdezhetem, te miért nem vettél lcd-t (ledet), ha neked a fényerő ennyire prioritást élvező paraméter? Csak mert az oled még mindig nem tud olyan fényes lenni, mint egy led tv és be tud égni ma is. Nyilván semmi közöm hozzá, hogy miért vettél oledet, de azt gondolom, rosszul választottál.
-
Pro Koryak
addikt
Nem tudom a kezelési mit ír, de ha valóban "azért annál mélyebben beleástam már magam a tévékbe", akkor tudnod kellene, hogy az olednek nem tesz jót az állandóan magas fényerő.
Persze, a teknika van érted, csak ha beég, akkor meg jön az anyázás + deszarazoled."De azért én nem feltételezem, hogy olyan funkciót (100% fényerő) építenek bele egy tévébe, amit ha használsz tönkremegy a tévéd"
A gyártó pont lesz.rja, kifizetted, hazavitted, innentől neki haszna van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én pl. azt szeretem, ha van valami kütyüm, az nézzen ki újnak amíg nálam van, mert gyűlölök ösze@aszott holmikat birtokolni. Ha valami törik/sérül, az vagy szerviz, vagy "kuka"... nálam. Oledet sem azért vettem, mert már közelítenek a mai led tv-k fényerejéhez, hanem mert csak az oled tud natívan végtelen kontrasztot. Természetesen nem csak azért, de már ez is elegendő indok lenne, hogy oledet nézzek.
Vhiktor