Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln76
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
De, pontosan a Panasonic-ról volt szó, azt linkeltem be Ronam Fórumársnak, aki szintén megbánta, hogy megvette az SB95-öt. .
Közben végig olvastam a topikot, már ne is haragudj, ez egy szakmai topik és teljesen nyilvánvaló, hogy valótlanságokat állítasz, most már az isten tudja hány oldalon keresztül.Volt ilyen tévém, nem tetszett rajta semmi, tehát nem kell engem meggyőzni semmiről, valószínűleg inkább te akarod ezzel a sok valótlansággal meggyőzni magadat, de másokat, akik tv vásárlás előtt állnak, ezek mind fals infók. Ez a tv nem minőségi anyagokból épült, még talán az átlagos is túlzó rá, egy JZ1500 mellett.
A C2 is felette van építési minőségben és nem kicsit. Összerakva a tv valóban szép, de érezni mindehol, hogy minden műanyag, ami nem lenne gond, ha nem a legsilányabb műanyag lenne.
Ha neked ez az tv az Isten meg pazar, az oké, de valótlan dolgokat ne írjunk már egy szakmai topikba. Jössz itt a színekkel, meg a fénnyel, ez egy dolog, cska épp messze van ez a tv a természetestől, . A Panasonic jz1500 is max fénnyel már szinte vakít. Vártam ezt a tv-t mint a messiást, de csalódás minden szempontból. Amikor 400 ezerért meglehetett venni a samsung oldalán, hát ez a tv annyit sem ér nekem, nemhogy 700+ ezret.Szép napot

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor