Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Blu-ray lejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
daneel_hu #36981 üzenetére
Kicsit most többet akarsz ebbe látni, mint ami van benne.
Sok helyen előjött, hogy a B szeriában rosszabb a "mozgásmegjelenítés", mint az erősebb procisokban. Ennek így önmagában nincs sok értelme, így én elsősorban csak TM-re tudok gondolni. Ezekkel a jelenetekkel gondoltam le lehetne ezt tesztelni. Illetve más gyártók megoldásait is valamennyire, tekintve, hogy itt a panel már tökmindegy.
Alapvetően teljesen TM ellenes vagyok én is film esetén. Azonban ez egy természetfilm, itt teljesen jó a "szappanopera", azaz élőbb hatás. Akár szerintem maximumra is lehetne tolni hadd jöjjön csak minden képkocka. Azonban a saját tapasztalataim alapján ez nem igazán működik. 5-ös dejudder körül is még van kompromisszum minden irányba, de számomra talán ez a legjobb dokumentumfilmek esetén. A 10-es kifejezetten tesztelési célok miatt lett bekapcsolva, bár ha van rá lehetőség a TV-ben, akkor nem lenne baj, ha nem hibázna percenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest