Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Kérdezd meg majd légy szíves a szerelőtől, hogy milyen sűrűn találkozik beégéssel, pixelhibával. Illetve +3 év MM, Edigital kiterjesztett garanciával is foglalkoznak? Biztosító szerződhet velük is. Ne tudom, hogy az LG-nek egy szervize van csak nálunk vagy rengeteg partnerrel dolgoznak. Gondolom a biztosító is szakszervizekkel szerződik. Jó lenne ilyen nem gyári, +3 éves tapasztalat is.
Ezeket a pixelhibákat milyen távról lehet látni, mekkora a TV?
LG-nél azt mondták, ami az ő oldalukon regisztrációhoz van kötve, az gyári 5év. Nem tudják, hogy lesz-e még idén. Talán lesz még 2019-ben is. Többször volt novemberben, mint nem.
-
rendon
tag
válasz
renatto
üzenetére
Hamarosan okosabb leszek, mert ma érkezett meg (hozzák ki) az új panelem
, miután pixelhibás lett a régi.
Így az is ki fog derülni mi lesz a +3 év garanciámmal... Kb 1 hete jeleztem LG-nek, gyáriszámot kellett bediktálnom telefonon, mikor és hol vettem, meg elküldenem pár képet email-ben a helyi szerviznek.Akkor majd kérdezz rá, hogy a 2 év gyári gari után, aki 5 év gondoskodással vette az oldet, mire számíthat hiba, illetve beégés esetén.
daneel_hu
Igazad van, mert ez egy tv, és úgy is kell használni. Én is tv adást nézek rajta, meg játszok is, és filmezek rajta. De remélem nem egy elhúzott mézes madzag ez az 5 év gondoskodás.
De majd renatto fórum társ megkérdezi, mire számíthatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, miután pixelhibás lett a régi.
Így az is ki fog derülni mi lesz a +3 év garanciámmal... Kb 1 hete jeleztem LG-nek, gyáriszámot kellett bediktálnom telefonon, mikor és hol vettem, meg elküldenem pár képet email-ben a helyi szerviznek.
Vhiktor