Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Morph76 #3204 üzenetére
"A mozgásmegjelenítés egész szar ,de ez van."
Khmmm... Amikor ezt én itt megjegyeztem, le lettem hurrogva...
Bárhogy is... azóta vettem egy SONY 55W809C televíziót, és nagy örömmel konstatáltam, hogy az 55EG910-vel tapasztalt szaggatásnak, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáimon nyoma sincsen!
(Egyébként azt már kitapasztaltam, hogy az RTL+ és RTLII bizonyos reklámjai garantált szaggatást idéznek elő. Egy külön beszélgetés témája lehetne, hogy ennek mi az oka.)
Szerintem továbbra sem egyszerű a döntés, hogy "OLED-et venni, vagy nem venni", mert a képminőség, a színvilág, a kontraszt, no és persze a 3D megjelenítés minősége minden várakozást felülmúl. Vitán felül pazar, csodálatos.
Ám most, hogy a SONY-t nézem, attól tartok, hogy ha még az általam elvárt, és elfogadott árszintre csökken is az LG E6V, vagy C6V készülékek ára, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáim megtekintésekor a szaggatást nem fogom tudni megszokni.
És mindez még úgyis dilemma, hogy nekem a 3D volt az új készülék keresésekor a legfontosabb kritérium. Mert ha már 3D BD filmeket néz az ember, akkor azt tegye a legjobb minőségben. Ám, mégis ezek a tartalmak lesznek kisebbségben, hiszen a filmjeim zöme 2D-s, és viszonylag gyakran nézem a fent említett ismeretterjesztő csatornákat is. Nem is beszélve a labdarúgó mérkőzések és Forma1 futamok közvetítéseiről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest