Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Apple MacBook
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Gaming notebook topik
 - iPad topik
 - Androidos fejegységek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek

- 

PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Piftuka
veterán
válasz

Morph76

üzenetére
						"A mozgásmegjelenítés egész szar ,de ez van."
Khmmm... Amikor ezt én itt megjegyeztem, le lettem hurrogva...

Bárhogy is... azóta vettem egy SONY 55W809C televíziót, és nagy örömmel konstatáltam, hogy az 55EG910-vel tapasztalt szaggatásnak, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáimon nyoma sincsen!

(Egyébként azt már kitapasztaltam, hogy az RTL+ és RTLII bizonyos reklámjai garantált szaggatást idéznek elő. Egy külön beszélgetés témája lehetne, hogy ennek mi az oka.)
Szerintem továbbra sem egyszerű a döntés, hogy "OLED-et venni, vagy nem venni", mert a képminőség, a színvilág, a kontraszt, no és persze a 3D megjelenítés minősége minden várakozást felülmúl. Vitán felül pazar, csodálatos.
Ám most, hogy a SONY-t nézem, attól tartok, hogy ha még az általam elvárt, és elfogadott árszintre csökken is az LG E6V, vagy C6V készülékek ára, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáim megtekintésekor a szaggatást nem fogom tudni megszokni.
És mindez még úgyis dilemma, hogy nekem a 3D volt az új készülék keresésekor a legfontosabb kritérium. Mert ha már 3D BD filmeket néz az ember, akkor azt tegye a legjobb minőségben. Ám, mégis ezek a tartalmak lesznek kisebbségben, hiszen a filmjeim zöme 2D-s, és viszonylag gyakran nézem a fent említett ismeretterjesztő csatornákat is. Nem is beszélve a labdarúgó mérkőzések és Forma1 futamok közvetítéseiről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Apple MacBook
 - Kuponkunyeráló
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - iPhone topik
 - Arc Raiders
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Sorozatok
 - További aktív témák...

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
 - Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Vhiktor