Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Lefelé nyíllal "kikapcsolod", egyik TV-nkhez vettem egy MR-t és mindig így használjuk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Jakesz #47935 üzenetére
TV-nek a legjobb, okos TV-nek elmegy, de a minőségi szórakozáshoz dukál minimum egy médialejátzsó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz daneel_hu #48128 üzenetére
Addig amíg nem láttad egy Sony, Philips, Panasonic mozgásmegjelenítését addig nehéz elhinni, hogy van jobb/más az LG-hez képest. LG mindig hibázik, mindegy milyen beállítást használsz, valahogy még nem tudták megoldani, persze van aki észre sem veszi.
-
blakey
titán
válasz daneel_hu #48139 üzenetére
Jó beállításal nem simit semmit. Philips előtt LG volt, elég jól be állítottam, apró hibák voltak de élhető volt. Semmi szappanopera, megmaradt "mozis élmény", stb. Jött egy Philips és hatalmas a különbség, az LG-nél megjelent hibák itt nincsenek, szóval van különbség. A Sonyt is lehet úgy használni, hogy hibamentes legyen. Nagyon minimális interpolációt használók, mert egy bizonyos mértékig jó hatással tud lenni, még LG-nél is, pl. az is jó ha egyénire allítod és 0/0-n hagyod.
-
blakey
titán
válasz Archttila #48152 üzenetére
Leginkább arra vonatkozik a hsz-m, TV-t nem használom mint lejátszót, az számomra nem opció. Csakis külső lejátszókat használók.
-
blakey
titán
válasz Archttila #48154 üzenetére
Beleszól a SoC is illetve a szoftver is. Továbbra is tartom, hogy a TV-k belső lejátszója nem tud kadenciahelyes lejátszást csak 3:2 pulldown-al megy pl. a 24p és ehhez jó szoftver (is) kell.
-
blakey
titán
válasz Archttila #48164 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy egy Zidoo Z9X (ami amúgy is tervben volt) orvosolhatná a fájdalmam - egy CoreELEC képes eszköz is orvosolná a problémádat. A Z9X nagyon friss modell, én még várok egy-két új frissítést és utána kipróbálom. Valószínűleg már egész tűrhető lesz a szoftvere de egy megfelelő CE képes box nagyon frankó társ lehet a médialejátszásban.
(#48168) evilskati
Úgy látom, hogy a TV csak egy kis szelete a dolognak. - megjelenítőként funkcionál
DLNA-n keresztül történik a lejátszás? - nem, SMB/NFS, DLNA-n csak akkor ha TV-vel vagy Blu-ray lejátszóval szeretném elérni a NAS-t
Akkor van mellé egy DLNA képes NAS? - nekem van NAS de nem kötelező hozzá ilyesmi, egy számítógéppel is megoldható az SMB/NFS és DLNA is. Egyébként nálam a Plex szerver biztosítja a központi adatbázist és azon keresztül érem el Kodival, Infuse-al, MrMC-vel és egyéb lejátszókkal a szervert, így nincs probléma ha egyik készülékről a másikra költözök, minden ugyanott tart és onnan tudom folytatni ahol abbahagytam, de természetesen más módszerek is léteznek a központi adatbázis eléréséhez, Emby, vagy MySQL.
Gondolom itt figyelembe kell venni a hálózat sávszélességét és a NAS-ban található HDD-k olvasási sebességét is. - nem ár a min. CAT5e kábelezés, hogy problémamentes legyen a 4K HDR Atmos lejátszás
Talán külső SSD-ről etetitek? - én kizárólag hálózatról használom NAS-ról megy a lejátszás de mehet USB-ről is, van aki úgy használja.
Láttam említve az Nvidia Shield-et, mint lejátszót, erre közvetlenül van rákötve valami háttértár, vagy szintén NAS-ról van etetve? - itt is mehet NAS-ról a lejátszás de USB sem akadály.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz daneel_hu #48204 üzenetére
Nem feltétlenül és a felhasználók (megkockáztatom) 90%-a észre sem veszi, van 8% aki látja, tudja, és megfelelő beállítással elviselhetővé teszi és van 2% aki semmilyen szinten nem viseli el, én a 8%-ba tartozom, jó beállítással észrevehetetlenné tehető és egyáltalán nem zavarja a szórakozást. Ha tesztelésről, hibakeresésről van szó akkor a 2%-ba tartozom.
-
blakey
titán
válasz KTTech #48225 üzenetére
Sajnos igen, én is megemlítettem a megjelenéskor, illetve nekem hiányzik az is, hogy a saját lejátszóján kívül egyéb app-okkal is kadenciahelyes legyen a lejátszás, pl. Kodival, egy CE képes lejátszót jobbnak tartok, olyan élményt nyújt mint régen egy Dune, egyedül felskálázásban gyengébb.
-
blakey
titán
válasz Archttila #48228 üzenetére
TM Egyéni és 0/0 legyen az első próba utána egyesével állítsd a Blur-t és próbálgasd, hátha lesg olyan ami a B9 hibáit kompenzálja. Az LG-ken a Real Cinema nem valami jó, sőt csak az Egyéni az ami használható. Egy próbát megér.
-
blakey
titán
válasz kicsi kecske #48345 üzenetére
Elég csak a papírokat bevinni vagy hívd fel az üfsz-t és elmondják, hogy mi a teendő.
-
blakey
titán
Az A8 alatt gyenge a hardver, ez betesz a droidnak, korábban volt itt fórumtárs aki ilyet vett, LG-re cerélte.
Panasonic és Philips mozgásmegjelenítése is rendben vanELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz HUTCHDB #48459 üzenetére
Panasonic-okban nincs HBO Go, LG, Sony Android, Philips Android TV-ken érhető el.
-
blakey
titán
válasz HUTCHDB #48461 üzenetére
Külső lejátszókat használok, olyanokat amin elérhető.
(#48463) HUTCHDB
Akkor vehetsz LG-t vagy Androidos Sonyt, Philipset. Azért egy külső lejátszó lehet akár stick is, észre sem vennéd a jelenlétét.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Én olyat olvastam, hogy a Netflix app a TV app-hoz képest sz@r, blokkosodik, stb, ugyanazon a hálózaton a TV-ken meg jó. De nem csak a Shielden blokkosodott hanem másik lejátszó (dune Pro 4K II) Netflix appjával is hasonló volt illetve régebbi (2012-es) TV-ken futó NF app-al is. Minden lehetőséget kipróbált a srác, ugyanaz volt a helyzet. Sokmindent elhiszek, tudom, hogy sok a "user error", de nem hiszem, hogy itt is az lenne, de persze elképzelhető.
-
blakey
titán
CE alatt megy a Netflix csak 1080p-ben és szoftveres gyorsítással valamint így nincs HDR.
Barkácsolás azokkal a boxokkal van amit olcsón "innen-onnan" lehet beszerezni és utána meg össze kell hozni rajta a rendszert. Ha veszel pl. egy Khadas VIM3L HTPC editiont akkor alapból csak be kell állítanod és minden megy. Tehát valamit valamiért, 40$-ért ne várd, hogy minden előre legyen telepítve de 10 perc alatt minden megoldható, nekem már 5 perc alatt megvan a kártya kiírása, megfelelő fájlok bemásolása és rendszer bootolása. Onnantól már csak be kell állítani.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz djpundro #48559 üzenetére
Philipsnél a Kontraszt az OLED-fény, a Videó kontraszt meg a "hagyományos" kontraszt, előbbit érdemes 20-30 között használni, utóbbi maradhat 100-on. Ha fordítva használod akkor ne csodalkozz ha egy pillanatig ott marad valami a képernyőn.
-
blakey
titán
Hivatalosan ennyi:
Improvement
1) Fix out of sync audio
2) Fix the issue of re-running certain application or rebooting TVELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz sakal83 #48686 üzenetére
Nem minden esetben ad hivatalos garit, nem árt odafigyelni.
-
blakey
titán
edigi meg az emag az már egy és ugyanaz. - nem egészen, van egy befektető aki az ED tulajdonosa volt és megvette az eMag-ot, de két különálló cégként üzemelnek és bizpny oda kell figyelni, hogy a terméket ki forgalmazza, mert meglepetés is érhet amikor Romániába viszik szervizelni, mert nem hivatalos Mo-i forgalmazás. Vásárláskor nagyon meg kell nézni, hogy ki forgalmazza, mert egy picit eltérő üzletpolitikát folytatnak, van amikor mo-i forgalamzón keresztül értékesítik és van amikor teljesen máshonnan.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz ginola #48726 üzenetére
jack-RCA, ha ilyen van a TV-n akkor a csomag része a kábel is.
-
blakey
titán
válasz Pro Koryak #48772 üzenetére
Subpixel hiba szerintem az oledek 99%-án jelen van
Ennyire nem lennék ebben biztos. Túl merész kijelentéseket teszel, főleg azért , mert esetleg a Panádon tapasztaltad? Ahhoz, hogy 99%-ban ilyen legyen nagyon sok készüléket kellett volna látnod, de még Vincent sem látod túl sokat ahhoz, hogy ilyer írjon. Amikor megveszem a TV-imet kb. 2 napig mást sem csinálok csak átvizslatom 5-10 centiról és akár nagyítóval is. Ha találok valamit akkor megy is vissza, ha nincs akkor utána már nem keresem a hibát. Szóval simán elképzehető, hogy elég sok készüléken van 1-1 alpixel hiba de a 99%-ot erősen túlzásnak érzem.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Digital #48759 üzenetére
Része az LG TV-knek, ezt az áruházi módból indította, szerintem letölthető valahonnan, nem néztem utána.
-
blakey
titán
Szerintem csak saját magát vigasztalja, hogy ha nála a Panán van akkor a felhasználók 99%-ánál is van.
-
blakey
titán
a pana is csak tv-t gyárt, semmiben sem jobb, mint a másik, ha mozgásról van szó, sőt rosszabb jelen esetben egy cx-nél. - valami hasonlót írtam néhány hónappal korábban amikor mellette néztem egy Philips OLED-et. Szerintem sem jobb a Pana, de nem is nevezném sz@rnak,
-
blakey
titán
válasz rothfb #48855 üzenetére
Nem tudni mennyit adnak el, de ebben a topikban egymásnak feszült a Pana és az LG tábor és emiatt "hangosabbak" Valószínűleg sőt szinte biztos, hogy elég sok Sony és Philips is fogy, utóbbi ráadásul 2 különböző rendszerrel is kapható, tehát van droidos és Saphis rendszerrel ellátott OLED, ez a két "tábor" nem nagyon foglalkozik egymással és a többivel.
-
blakey
titán
válasz Jorgi Kormi #48899 üzenetére
Kovinak vannak" Oscar " díjas filmjei. - Kovi Ubi.
-
blakey
titán
Van Plex topik itt a ph-n illetve gyanítom, hogy nem Plex klienssel használod hanem DLNA-n keresztül. A fájl nevek ne legyenek extra hosszúak és normálisan legen beállítva a Plex szerver. Ha mindent jól csinálsz akkor tökéletesen látni fogja az összes fájlt.
Másik amit kipróbálhatsz az az Emby.(#48902) Clay
A Serviio egy DLNA szerver, kedvelni lehet, de nem ez volt a kérdés illetve nem jobb a Plexnél ami egy komplexebb adatbázis kezelő, szerver és lejátszó együttese ahogy az Emby is.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz FollowTheORI #49038 üzenetére
Azok után, hogy valakinek a HZ2000 se volt elég jó, én már nem mondok semmit. - Na igen, az egy érdekes szitu, lett helyette egy QLED
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz szabiii07 #49085 üzenetére
Az MM nem arról híres, hogy a bontottat vagy netán a rosszat eladná újként. Jelölik ha bontott és outletként adják el. Nem kell ennyire túlgondolni. Vedd meg máshol. Euronics képes a bontottat újként eladni és még a szemedbe is hazudnak.
-
blakey
titán
válasz alaves #49097 üzenetére
gyári OLED fénnyel (70-100) - számomra ez elképesztően sok, néha még a 25-ös fényerő is erős. Én hozzá vagyok szokva a 110-120 cd/m2-re, szóval az ilyen magas OLED-fény vagy LCD-nél a háttérfény nagyon zavaró.
-
blakey
titán
válasz alaves #49105 üzenetére
+1, szerintem is ez a "normális", nem véletlenül ez a referencia beállítás is, minden más az egyéni ízlésvilágot tükrözi és nem sok köze van a referenciához.
-
blakey
titán
Szerintem nem kellett volna 4 óránként kikapcsolni, úgyis végigmegy a ciklus. A lényeg az, hogy ne áramtalanítsd, készenléti állapotba kell helyezni (mások miatt írom). Az OLED már csak ilyen, szerencsére képes javulni.
-
blakey
titán
Nem, de ha pl. 5 órát megy és kikapcsolod akkor is lefut, ha 6-ot akkor is, nyilván 8 óránál már csak 1x, 4x1 óra használat után is lefut, összeadódnak az órák, mindig készenléti állapotban történik a kompenzáció.
-
blakey
titán
válasz hsrasus #49337 üzenetére
Minden addig tökéletes amíg el nem romlik.
Csak nyugodtan cserélgesd a kábeleket működés közben és akkor sűrűn fogod látogatni a szervizeket, többszörr, szinte minden topikban ahol a "HDMI jelen van", szó volt erről és sok a meghibásodás ebből kifolyólag, tehát lehet próbálkozni de legyen egy kis tartalékod is a szervizköltségekre.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Gigicuci #49485 üzenetére
A Phillips 754-nek van szerintetek olyan fényereje, hogy nappal is lehessen világos nappaliban tv-t nézni?
Miért ne lenne? Simán nézhető, nem tudom, hogy világosban ki akar kalibrációs képeket elemezeni, nyilván olyan is van, de általános szórakoztatásra bőven megfelel nappali körülmények között egy OLED is. Rásüt a nap és tökéletesen működik a szűrő, nem látsz zavaró napsugarat. Nem hittben kell élni hanem ki kell próbálni. Bemész egy boltba, "100000 lumen" mellett is látod, hogy mi megy az OLED-en, nem? Akkor otthon is látni fogod.
Aki azt állítja, hogy nappali körülmények között nem lehet az OLED-et nézni annak két oka lehet, sz@r OLED-el volt dolga (esetleg brutálisan sz@rul volt beállítva) vagy soha nem használt OLED-et.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz ztfolder #49494 üzenetére
Maradhat ahol van, nem lesu semmi baja. A leírtakat meg sajnos sokan rosszul értelmezik, ez is annak az eredménye. Ha neha nem lehetne áramtalanítani akkor hogyan tudnád megvenni egy dobozban? Néha1-1 áramszünet nem okoz gondot, a rendszeres, szándékos áramtalanítás már igen.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz alaves #49499 üzenetére
Pixeleltolás játék módban nincs.
-
blakey
titán
válasz Gigicuci #49503 üzenetére
A color banding most is idegesít - de ezt egyik márka esetében sem tudod elkerülni ha sz@r a forrás, a Philips meg az egyik legjobb procival rendelkezik, szóval ennél rosszabb is lehet más márka setében.
a pixeleltolást pedig valószínűleg észrevenném - ahhoz nagyon kell nézni és csak arra koncentrálni, normál használat mellett fel sem tűnik és nem véletlenül van benne az OLED-ekben.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Tibor691 #49551 üzenetére
Olyan Dolby Vision profil amit a TV lejátszója nem ismer. Sajnos a DV elég "elcseszett" a sok profillal.
-
blakey
titán
válasz Tibor691 #49553 üzenetére
Ezek szerint, ha androidos médiaboxon játszom le, akkor a film változatlan zöld marad? - nem, ilyet nem írtam, a DV több profilt használ és a TV-d pont azt nem ismeri, nem tudja rendesen megjeleníteni, ebből nem következik az, hogy egy másik eszköz nem lenne rá képes. Fordított eset is előfordulhat, tehát a TV-d szépen lejátsza míg egy másik eszköz képet sem ad, stb.
-
blakey
titán
válasz Tibor691 #49556 üzenetére
Nem, a Dolby Vision többféle profilt "tartalmazhat", ebből általában az adott anyag csak egyet tartalmaz és van olyan profil amit egyik lejátszó tud, másik nem. Ha egy külső lejátszó tudja az adott profilt akkor a TV megjeleníti még akkor is ha a saját lejátszója erre nem képes. Olvasgasd ezt a topikot, a lejátszók topikjait, rengeted szó esik a dolby Vision profilokról és arról is, hogy olyan lejátszó nagyon kevés van ami mindegyik DV profillal jól bánik.
Médiainfóval megnézed, hogy az adott fájl milyen DV profilt tartalmaz és megpróbálsz egy attól eltérő, ha az jó akkor olyat kell használni.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Tibor691 #49558 üzenetére
Este az X96max+ androidos médialejátszomat letesztelem a ezzel a filmmal, kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye. - Lehet, hogy kép sem lesz.
-
blakey
titán
Ha Infuse-hoz hasonlót szeretnél akkor nincs más, Plex vagy Emby. a helyedben inkább megtartanám az Apple TV-t.
Azt olvastam az alap Synology-k nem elég erősek ehhez - hülyeséget olvastál, elég erősek, nekem is azon fut a Plex és az emby szerver is, de Infuse-al is használom a Plex szervert.(#49564) hsrasus
Én úgy tudom, h helyi hálózaton nincs transcode, ugyanúgy DLNA-n keresztül játssza le a filmeket, mintha TV-ről indítanád, csak megvan hozzá az a felület, amit írtál.
Nem DLNA-n megy a lejásszás Plex/Emby app esetében. Plex app esetében az eszköztől függ illetve az app-tól is, hogy van transzkódolás vagy nincs. Kodi, MrMC, Infuse esetében nincs Plex szerverről, LG Plex app esetében már többször találkoztam transzkódolással, főleg feliratos anyagok esetében, most nem tudom mi a szitu.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bernina #49577 üzenetére
Mediainfo mit mutat?
-
blakey
titán
válasz Tibor691 #49597 üzenetére
dvhe.07.06_DL.mp4 - akkor ilyenekkel (dvhe.07.06) ne próbálkozz vagy úgy lesz HDR ahogy megcsináltad ezzel is.
dvhe.05.09.ts - ezzel se próbálkozz, persze átalakíthatod a dvhe04.06-ra
dvhe.04.06.ts - igen, ez általában megy minden DV-képes eszközön.
HDR10+.mkv - CoreELEC alatt ennek mennie kell, droid alatti Kodiban elképzelhető, hogy nem megy.
A DV fájlokat nem tudja HDR-ben lejátszani a jelenlegi Kodi
Az Android boxon való lejátszáskor, amennyiben a TV nem vált át HDR vagy Dolby Vision-re, akkor értelemszerűen csak SDR-ben látom a képet? - igen, CoreELEC-el jobb a helyzet vagy Android TV-s eszközön MrMC ahol még jobb, mert olyat is lejátszik amit a Kodi amúgy nem, pl. Mi Box S, Nvidia Shield.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Tibor691 #49603 üzenetére
dvhe.05.09.ts > dvhe04.06.ts átalakítást mivel, hogyan lehet elvégezni? - ennek nem néztem utána, mert valamilyen módon mindegyik profilt működésre tudom bírni, igaz, ehhez 3 DV képes eszközöm van.
Ha HDR10+ képes lejátszód van de a megjelenítőd erre nem képes akkor maximum HDR10 lesz vagy SDR. Semmiképp sem lesz fakó.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Vannak lehetőségeid, hogy kipróbáld, ha DLNA akkor elsősorban Serviio, de használható a Plex és az Emby is DLNA szerverként, esetkeg a Syno beépített DLNA szervere. Ha nem kell a DLNA akkor érdemes kipróbálni a Plex/Emby lejátszókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B29LA) 165CM 4K OLED SMART MODELL ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest