Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
evilskati
üzenetére
Nekem van a Panával szerviztapasztalatom. Az 50X10Y-om azt játszotta, hogy egy hangos csattanással a hangkimeneten újraindult. Felvettem videóra, megnézték, jöttek érte, elvitték. Első körben kapott egy új alaplapot. Visszajött, ugyanazt csinálta, megint elvitték, kapott tápegységet. Ezt nagyon rövid idő alatt lenyomták (1 hétig tesztelték, náluk nem jött elő a hiba, ez tartott sokáig). Visszakaptam, megint csinálta. Rá 3 hétre megvettem a lakásom és elköltöztem... kiderült, hogy az albi 230V-os hálózata volt a hibás, azóta is működik a TV (11 éve). Rá 1 évre vettem az 50G30-at, még megy, nem kellett használni az 5 éves gart. A VT65-ök is túl vannak már a 7 éven, remélem még húzni fogják egy ideig (nem úgy, mint a videokártyáim, már a 2. nVidia hal meg GPU hibával 3 éven belül, és mindkettő felső kategóriás volt, persze túl a garon... nagyon örültem neki tegnap... 2D-ben még megy, de a YT már random fagyás, játék meg 100%-ban már 3D-be lépéskor. Ugyanez volt a réginél is..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor