-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Előrendeltem Alza-n a Gigabyte MO27Q28G -t, 230K-ért. Várható érkezés nov. 1.
Reddites fórumok alapján Malajziában és Szingapúrban kapható stabilan már kb. 1 hónapja, de EU-ban belgákhoz, hollandokhoz, lengyelekhez, csehekhez érkezett még csak, de pár nap alatt mindenhonnan el is fogyott és már nem elérhető ott sem. És azokba a boltokba is előrendelések alapján került a nagy része. Korlátozott számban terítik EU-ba (gondolom nagy is rá a kereslet, meg kevés monitor került legyártásra, aztán így nehéz teríteni...) , így inkább megrendeltem most, mert a cseh Alzához (és így idehaza is) valszeg valóban fog jutni belőle a napokban, remélhetőleg.
-
emiki6
veterán
Neked is belinkelem. Matt 1080p ips vs glossy 1440p qd oled, hátam mögött nagy ablakokkal: [link]
Ha nagy a fényerő az matt-on sem jobb, mint glossy-n. A matt szóródás legalább olyan zavaró, mint pl az ips glow.
Persze tudom, valahogy dönteni kell és egyszerű 1-2 rossznak vélt tulajdonság miatt elvetni technológiákat, én a woledet vetettem el, pedig sosem láttam még. A tükröződés és s magenta szóródás szerintem nem valós probléma 1-2 kivételt leszámítva.
Szerk: Felejtsd el az oled kalibrálást szerintem. Az olcsó műszerekkel a program csak félrekalibrálja és azt hiszi jó munkát végzett.
A gyári kalibrációk jobbak mint amit egy nem referencia műszerrel el lehet érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- XIAOMI G27i ELA5375EU 165Hz Eladó 2025 Márciusi vásárlás
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 1000GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258