Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Előrendeltem Alza-n a Gigabyte MO27Q28G -t, 230K-ért. Várható érkezés nov. 1.
Reddites fórumok alapján Malajziában és Szingapúrban kapható stabilan már kb. 1 hónapja, de EU-ban belgákhoz, hollandokhoz, lengyelekhez, csehekhez érkezett még csak, de pár nap alatt mindenhonnan el is fogyott és már nem elérhető ott sem. És azokba a boltokba is előrendelések alapján került a nagy része. Korlátozott számban terítik EU-ba (gondolom nagy is rá a kereslet, meg kevés monitor került legyártásra, aztán így nehéz teríteni...) , így inkább megrendeltem most, mert a cseh Alzához (és így idehaza is) valszeg valóban fog jutni belőle a napokban, remélhetőleg.
-
emiki6
veterán
Neked is belinkelem. Matt 1080p ips vs glossy 1440p qd oled, hátam mögött nagy ablakokkal: [link]
Ha nagy a fényerő az matt-on sem jobb, mint glossy-n. A matt szóródás legalább olyan zavaró, mint pl az ips glow.
Persze tudom, valahogy dönteni kell és egyszerű 1-2 rossznak vélt tulajdonság miatt elvetni technológiákat, én a woledet vetettem el, pedig sosem láttam még. A tükröződés és s magenta szóródás szerintem nem valós probléma 1-2 kivételt leszámítva.
Szerk: Felejtsd el az oled kalibrálást szerintem. Az olcsó műszerekkel a program csak félrekalibrálja és azt hiszi jó munkát végzett.
A gyári kalibrációk jobbak mint amit egy nem referencia műszerrel el lehet érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Acer predator XB321HK használt
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladò: Dell Alienware AW2724DM monitor
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro FX570
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258