- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
"hát most másik ilyen 240hz-es 3440-es monitort nem is találok a piacon. direkt visszakérdeztem az alzás gyerektől, hogy azért választottam dell-t, mert saját garijuk van de azt mondta csak ők (az alza) tudja intézni a garanciát."
Az érdekes... nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem mehetek közvetlenül a DELL-hez, mivel az Alza egy hivatalos viszonteladójuk.
Pont ezért nem kértem az Alzánál a monitorra cseregarit (a beégés veszélye miatt), mert a Dell az AW3425DW-re 3 évig ad erre is jótállást. Na most, ha beég a monitor, a Dell az Alzához küld, az Alza meg azt mondja, hogy vennem kellett volna azonnali cseregarit, akkor magamhoz is nyúlnék.
Bár szerintem az Alza nem teheti meg, hogy hivatalos viszonteladóként eltér a jótállásnál a gyártói feltételektől (azaz pl. nem vállalja gariban a beégett panel cseréjét).
Azt hiszem beszélnem kell újra a DELL ügyfélszolgálattal, mert ezt nem kérdeztem meg tőlük, csak a beégés garit.
----------------------
Amúgy én is néztem ezt az XG32UCWMG monitort, pont most volt róla teszt itt a prohardveren is, de mivel én dolgozom is rajta, szerintem hiányozna nem UWQHD és nem férne el egymás mellett kényelmesen három ablak (úgy, hogy a betűket is lássam.
) -
Garsza
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nen találsz mert nincs. Ez az eggyetlen 240Hz 21:9 -s.
Nyilván az 5080 supert érdemes megvárni már. De csak memória méretben lesz külömbség. Viszont 4k -ra valóban indokolt lehet a 24GB vram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Star Citizen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN! Asus - ROG Swift PG279QE 2560x1440,165Hz,Harweres G-SYNC!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
Skynet258