Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Youtube-on találsz egy tesztet ami a hosszú távú beégést hivatott demonstrálni - a legrosszabb szcenárió közepette, tehát magas fényerő, nincs rejtve a tálca, sok statikus content... én azt mondom, még ez a hardcore használat sem barmolja szét a panelt 1 év alatt túlzottan, de nézd meg a videót.
Ha pedig kicsit vigyázol rá, akkor még ennyire sem lesz vele baj. Plusz a 3 év beégés elleni gari is elég jó szerintem, szóval ha vonz a dolog akkor próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha pedig kicsit vigyázol rá, akkor még ennyire sem lesz vele baj. Plusz a 3 év beégés elleni gari is elég jó szerintem, szóval ha vonz a dolog akkor próbáld ki.
Skynet258