Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orbiteric
aktív tag
Hi. Mozgatható,forgatható vesa 100x100 monitor állványt keresek, megpróbáltam lerajzolni, a fej ahol én ülök ,mellettem jobb oldalt van egy asztal aminek a végén a sarkához tudom rögziteni, ahonnan be kell hogy tudjam húzni magam elé derékszögbe, remélem egyértelmű a kép. Ha tud valaki ilyen állványt amit lehet használni igy derékszögben az dobjon linket. sajnos csak olyan tipust láttam amit velelem szembe lévő asztalra lehet csak rögziteni,de az nem jó. Ha csak külföldi webshopba van ilyen az se baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258