-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
SafE84 #40928 üzenetére
Én is ilyeneket (MOES) használok, HA alatt normál termosztátként. Ami pozitívum, hogy nagyon könnyen integrálható a zigbees rendszerbe, olcsó.
Amik számomra negatívumok, hogy csak elemmel használható rendesen, akkumulátorok szorulnak benne, ami a vacak elemtartó fedél miatt néha nem érintkezik, emiatt nem működik, a legkisebb mozgásra kikapcsol. Az elemtartó fedél egyébként is rossz megoldás, a rögzítő retesz is gyenge.
Nem tudom milyen a többi trv megoldása, de egy esetleges szelepszár melletti szivárgáskor pont ide folyna. A RAVL adapterrel nagyon kilóg, félek, hogy beleakad valaki. Ezzel az adapterrel is kellett küzdeni, mert szorult eredetileg a bele való pöcök.
Összességében működik, talán 2-3x kellett hozzányúlni, miután a fentiekre rájöttem, de nem bízom annyira benne, hogy úgy otthagyjam, mint egy normál mechanikus trv-t. Emiatta a HA-ban van egy figyelés rá, ha nem elérhető, jön a telóra az értesítés, hogy "baxak már vele valamit!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest