Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok,
kezdőként szeretnék kérni némi segítséget P1 reader beüzemelése kapcsán.
Beszereztem egy SlimmeLezer+ -t [link]
Leírások szerint beállítottam és hozzáadtam HA-hoz, de nem igazán működik lévén engem is érint a Error Message larger than buffer hiba.
Természetesen elkezdtem túrni a netet és találtam az ide vonatkozó fent linkelt github ticketet.Viszont tapasztalatlanságomból fakadóan elakadtam. A leírtak alapján feltettem HA-ba az ESPHome addont, de nem tudom beintegrálni az eszközt alá.
Ha jól látom USB-vel rá kell kötni a gépre a hozzáadandó eszközt, viszont utána még úgy írja le, mintha új eszközt építenél és flashelnél. A cucc ESPHome-val előre telepítve érkezett, nem feltétlen szeretném újra flashelni. Van arra mód, hogy csak hozzáadjam a már kész meglévő eszközt?
Mint írtam, tapasztalatlanságom okán lehet én értek félre valamit.Továbbá számomra kérdéses, hogy hova is kell USB-vel csatlakoztatni a SlimmeLezer+-t. A HA-t futtató RPi-hez vagy a laptophoz amivel machinálok?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest