Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #899 üzenetére
Az, hétvégén megcsinálom.
Egyébként nálam win 7 van, azzal van hiba. Egy xp-s gépen is ugyanígy frissítettünk és ott minden ok.
Kétlem,hogy tűzfal lenne. Lehet,hogy frissítésnél elcsúszott valami....elég sokáig csesztette. -
válasz
V.Stryker #898 üzenetére
Hali!
Biztosan nem tudom, de lehet, hogy egy tiszta installal jobban jártál volna, lehet, hogy az az 2007 Update nem igazán tett jót...
Amúgy Én is Eset-et használok, "csak" AV-t nem Smart Security-t Outpost Pro tűzfal társaságában, de nincs nálam ilyen hibajelenség/lassulás.Utánanézek azért az Esetnek, hátha az kavar be(nem hinném), de szerintem csinálj egy teljes, tiszta 2007 telepítést(tudom, elég kellemetlen tud lenni)
Fire.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #897 üzenetére
Eset-em van. Az az érdekes, hogy ma reggelig használtam a 2003-ast és ráfrissítettem a 2007-es, mert egyébként is kellett volna bővítenem néhány szimbolummal, gondoltam egybe veszem a dolgot.
Aztán a hálózaton lévő dolgoknál meg teljesen belassúl...egy idő után letölti, de hát marha lassú.
-
válasz
V.Stryker #896 üzenetére
Hali!
Hát akkor valami más dologgal lesz a gond, ami szerintem nem az Office hibája.
(közben utána jártam az MS-nél is, hogy mit javasolnak a hibajelenségre, de ugyanazt a registry-s dolgot, amit már írtam is korábban)
Milyen vírusirtót használsz? Ha megírod utána nézek annak is, hátha az kever be.
(Régebben a Norton AV-k szoktak ritkán ilyen lassulást okozni az Office-ban, de az új NIS2010-ről jelenleg nincs tudomásom, hogy okoz-e ilyen gondot)Fire.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #895 üzenetére
Szia
Fent van az sp2 és mai napig az összes frissítés.
Megpróbáltam az általad leírt registry módosítást, de az sem segített. Restart megvolt...
-
válasz
V.Stryker #894 üzenetére
Hali!
Először is célszerű lenne egy Office SP2-t telepíteni, és a Windows Update-n fellelhető Office frissítéseket telepíteni.(Akár kéri, akár nem a frissítés után indítsd újra a gépet)
Addig nem akarok Registry-ben kotorásztatni Veled, hátha ez is megoldja.
Ha nem szűnik meg ezek ellenére sem a hibajelenség, akkor marad ez:1. regisrty editor indít
2. navigálj ide
◦HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\C ommon\Open Find
3. hozz létre egy EnableShellDataCaching nevű Duplaszó típusú kulcsot
4. ennek a kulcsnak az értékét állítsd 1-re
5. ok, kiléphetsz a registry editorbólRemélem segít.
Fire.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Most frissítettünk Office 2007-re és rögtön problémába futottunk. Éspedig,hogy ha hálózati fájlt, doc vagy akár xls-t akarok megnyitni, akkor ami eddig egy pillanat volt, az most marha sokáig tart. A program elindul, alul meg látom,hogy dokumentum letöltése.
Az office2003-al nem volt ilyen gond.Ötletetek van ezzel kapcsolatban?
-
Newyorker
addikt
Outlookos kérdés!
Két gépem van routerel megosztott net rajtuk, az egyiken outlook 2000 van és azon rendesen tudok küldeni levelet, fogadni, stb....
Ezen a gépen outlook 2007 van, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, h működjön a levelezés
Invitel ADSL-em van
Az a baj, h örökké kidobja azt a panelt, hogy "adja meg felhasználónevét jelszavát". Ide beírom ugye, de semmi, kb 5 mp után megint feldobja
Lehetséges, hogy az outlookot csak egy gépen állíthatom be, vagy mi?
-
brd
nagyúr
A jobbgombos context menüket testre lehet szabni, nem programozói attitűddel is? A formázó eszköztár érdekelne elsősorban, de a szöveges menü sem lenne gond.
-
Tibord
senior tag
erre valaki? [link]
-
Play!
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #885 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Play!
tag
Üdvölet!
az a problémám, hogy van egy Office 2007 telepítőlemezem, ami nagyon megkarcolódott. Megpóbáltam feltelepíteni, de egy mappát nem bír felmásolni, mégpedig a ENTERPRISE.WW nevezetű mappa. Nem tudná valaki feltölteni valahova? Mert nem szeretném az egészet "megvenni"köszi a válaszokat
-
andy83
aktív tag
Hát igen, a margóval azt tudod megadni, hogy a lap szélein hol kezdődjön, és meddig tartson pl a nyomtatás...
De nem muszáj a Word-del szórakozni, vannak olyan grafikai programok, amik tudnak úgy képet nyomatni, hogy több képet egy oldalra szépen elhelyez automatikusan. Pl a Photoshop is tud ilyet, de dobd fel a Milyen program ami... topicban a kérdést, hátha tud valaki ingyenes alternatívát is.
-
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni...World dolsiba szeretném a következöt kivitelezni...
egy A4 lapot négy egyenlöre részre szeretnékosztani. A 4 egyenlöre résznek 4 különbözö képet szeretnék beállitani.
4 hajtottam egy lapot, megadtam a képeknek irfanview-val centibe a méretett majd beszurtam és nem igazán adta azt amit szerettem volna.
azt hittem értek a worldhöz, de ugy tünik nem...Segitségeteket elöre is köszönöm!
-
tomiquattro
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, nagyon béna kérdés de egyelőre nehézségekkel küzdök. Office 2007 power point alkalmazásba szeretnék külső font file-t beilleszteni, hogy később tudjam használni de egyelőre sehogy nem akar sikerülni. Ha valaki leírná a szükséges lépéseket, az után, hogy letöltöttem és kicsomagoltam a font típusokat, nagyon megköszönném! -
yodee_
őstag
szeva!
tegnap olyan hibát követtem el, hogy letöltöttem az office eredetiség vizsgáló cuccot, és azóta b@szogat hogy nem eredeti. van valami mód a kiküszöbölésre? köszi
-
total90
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #873 üzenetére
Óóó, wazze... kösz szépen
Ez teljesen elkerülte a figyelmem.
-
-
total90
veterán
Hello!
Készítek egy több oldalas anyagot Word-ben és szeretném, hogy az első oldalon egy téma bemutató írás legyen, a 2. oldaltól pedig legyen fejléc és lábléc. Amint az első oldalt megcsinálom és átlépek a 2.-ra, megcsinálom a fej és láblécet, akkor azonnal tesz az első oldalra is, ahova nekem nem kell. Külön meg azért nem akarom csinálni, mert pdf-re akarom átalakítani...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #864 üzenetére
Szevasztok!!
Ezt szeretném valahogy kiküszöbölni,ha lehet,mert minden indításnál ez fogad.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #864 üzenetére
Fire,te mindenhol ott vagy
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A Wordbe és az Excelben hol találom azt a beállítást,hogy jelszót lehessen hozzá rendelni???
-
Integra
titán
groove-t használ valaki?
létrehoztunk egy munkaterületet, én tudok feltölteni bele és haver látja, de amit ő feltölt azt én nem látom, semmit sem, mindegy, milyen filet tölt fel.
tűzfalban minden engedélyezve van.
win7 64bit -
Ringman
félisten
Hello!
Van lehetőség az Excell-ben úgy másolni és beilleszteni cellákat, hogy egy sorból oszlop legyen, de a cellák hivatkozása az eredeti maradjon?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Pocok79
csendes tag
Ez egy elég érdekes cikk.
-
Travelos
őstag
a következő problémám van egy doc file megnyitásakor:
"Ez a hiba akkor lép fel, ha egy Microsoft Office-dokumentum megnyitására tesz kísérletet, de az adott fájltípust a rendszerleíró adatbázis egyik házirend-beállítása letiltotta. A Microsoft vagy a rendszergazda a számítógép biztonságossá tétele érdekében definiált egy olyan beállítást a rendszerleíró adatbázisban, amely tiltja az ilyen típusú fájlok megnyitását."
Mi a legegyszerűbb megoldás a problémám kiiktatására?
Win XP SP3 + Office Enterprise Edition SP2
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja vki véletlenül, hogy az Office 2008 Mac-ben van-e magyar nyelvű helyesírás ellenőrző?
-
bobsys
veterán
ok, csak egy otlet volt
-
(Bundás)
addikt
Nem teljesen 2007, de olyan még számlásan megvásárolható Office verzió kéne, amit cégnél lehet használni, OpenOffice táblázatkezelő része nem tökéletesen kezeli az Excel óriás táblázatait. Ötlet?
-
wwhy
veterán
-
Poiro7
senior tag
Állítólag van egy progi ami a 2007-es felületet visszavarázsolja 2003-ra valaki ismeri?
Ha igen mi a neve? -
Dufresne
addikt
Sziasztok!
A kérdésem, vagy inkább a problémám a következő lenne.
Szeretnék egy olyan táblát kinyomtatni, ahol az az eső pár kijelölt sort és oszlopot a panelek rögzítésével rögzítettem. Viszont amikor rányomok a nyomtatásra, akkor ez a rögzítés mintha eltűnne és csak az első oldalon hozza a rögzített oszlopokat/sorokat a több oldalon pedig már simán sorrendben nyomtat tovább. Szóval a kérdés, hogy ezt milyen beállítással lehet elérni, hogy a rögzítéseket a nyomtatásban is rendesen hozza? -
maxview
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #837 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged !
2 nap szenvedésének lett vége
-
maxview
csendes tag
Üdv,
Olyan kérdésem lenne, hogy a 2007es ppt-ban hol lehet azt beállítani, hogy egy zenét végig minden dián keresztül lejátszon ? egy mp3 zenét szeretnék alá rakni, de csak ha végig megy a zene utánna indítja el a következő diát...
Előre is köszönöm.
-
-
Poiro7
senior tag
És Excel alatt hol lehet úgyanezt bekapcsolni?
-
Poiro7
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #821 üzenetére
THX
-
mhorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #830 üzenetére
Értem. No, ezt az Általános mappák fület mit összekerestem, mert 2003-ba emlékeztem van ilyen.
Amúgy pedig két megoldás van:
1) Én verzióm: nem szarozok, bemásolom a módosítandó képeket a C:/Dokumentumok mappába, ha már úgy is ott akar mindenáron kezdeni (kép módosítása funkcióval). Úgy sem "hivatkozások" a képek, tehát ha egyszer beraktam őket Word-be, már magát a képfájlokat akár ki is törölhetem, a Word-ben "élnek" tovább.
2) A Te módszered: nem zárom be a Word-ot, mindig hagyok egy nyitott dokumentumot és így megjegyzi, hol jártam (úgy emlékeztem, csak egy Word dokumentumon belül jegyzi meg, hol voltam).
Köszönöm a válaszokat!
-
Hali!
Hát erről nincs tudomásom, de nem is látom értelmét, azért mert a képen jobb click/kép formázása-t csak először kéri hogy navigálj el abba a mappába ahol a képeid vannak, de utána már megjegyzi a Word hogy melyik volt az utoljára használt mappa. Tehát ha egy másik képen is rámész a kép formázására, akkor már nem az alapértelmezett Képek mappában lép, hanem abba amit utoljára használtál.
Ez persze addig működik, amíg ki nem lépsz a word-ből.Fire.
UI: az előző HSZ-hez kiegészíteném annyival, hogy Wordben nem szükséges a Registry-s módszer, mert beállítható Wordön belül is.(Én megszokásból registry-zek...
)
WORDGOMB/WORD BEÁLLÍTÁSAI/SPECIÁLIS(bal oldalon)/ÁLTALÁNOS CSOPORT(jobb oldalon)/ALAPKÖNYVTÁRAK/CLIPART KÉPEK/MÓDOSÍTÁS GOMB segítségével -
mhorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #828 üzenetére
Köszönöm állandó szakértő segítséged Fire!
A Képek beszúrására az általad említett módszerrel valóban az általam megadott mappában kezd. Ami viszont sajnos fontosabb (pontosabban sokkal gyorsabb a célom eléréséhez), az a Word 2007-ben fellelhető nagyon hasznos "Kép módosítása" funkció, amit többek között egy képen a lebegő menüből lehet előcsalni. Azért ezt használom, mert képeket cserélek folyamatosan, amiknek a méretét és formázását megtartom, erre pedig rendkívül gyors és hasznos módszer ez a "Kép módosítása" parancs.
Van ötletem, miket próbálnék ki a Picture-Path névből kiindulva, de úgy hiszem, nem a Registry a megfelelő hely a kísérleteimhez.Esetleg meg tudod mondani, a Picture-Path helyett / mellett milyen karakterláncot kell létrehoznom? (sajna Google-ba csak a 2003-hoz találtam beállítás nevet a Picture-Path kifejezést használva)
Üdv.
-
Hali!
A kulcs hozzáadásának menetét nem írom le, nézd meg a [#807] hozzászólásomat.
Ami a különbség, az az útvonal és a kulcs neveÚtvonal a registry-ben
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Word\OptionsA karakterlánc típusú kulcs amit létre kell hoznod és értéket adni neki(példul c:\program files)
Picture-PathFire.
-
mhorvat
senior tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy Word 2007-ben a Kép beszúrása / Kép módosítása parancs alapértelmezett (kiindulási) mappáját hogy lehet átállítani másikra?
Több száz dokumentummal kell dolgoznom, s nincs kedvem dokumentumonként 10-15 másodpercet eltölteni azzal, hogy eljussak a célmappába egy kép beszúrásánál.
Köszönöm előre is!
-
Moleskin
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #824 üzenetére
szia Fire!
Nagyon köszi a helpet aThunderhez jól jött
De nekem a legfőbb problémám az hogy nem tudom megnézni miket írnak az irodisták mert kitörlik a törölt elemek közül.
HA az egészet titkosítom akkor meg nem tud munkát végezni, mert mindig nekem kell majd beírnom a jelszót, ami ugyebár eléggé visszafogja az önálló munkavégzést.
Tehát ha van valami olyan amivel nem engedi, vagy csak jelszóval a törölt elemek mappa ürítését, az baromi jó lenne.
Próbáltam szolgáltatónál kérni, hogy a kimenő levelezésről is és ne csak a bejövőkről küldjön másolatot egy kontrol e-mail címre, de a kimenőket nem tudják másoltatni
Ezért kéne az hogy ne tudják a törölt elemeket üríteni.Ha esetleg a Thunderbirdben van ilyen addon, akkor szívesen átpakolnám oda a levelezést
ELőre is thx
-
válasz
Moleskin #822 üzenetére
Hali!
Találtam a neten Thunderbird-höz Plugint, ami tud importálni Outlookból levelezést.
Azt nem tudom, hogy 2007-el is műxik-e, de talán egy próbát megér...(FREE)
[Thunderbird PST Import plugin 1.2]Fire.
-
válasz
Moleskin #822 üzenetére
Hali!
Hát hogy csak a kimenőket azt így hirtelen nem tudom, erre még nem volt szükségem..
De én alapban az egész levelezést le szoktam azzal védeni, hogy az adatfájlt levédem jelszóval. Ilyenkor semmit sem tud még csak elolvasni sem az illetéktelen személy.Fájl/Adatfájlkezelés/beállítások
Fire.
-
Moleskin
tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos és sürgős kérdésem is.
Hogyan tudom megakadályozni, azt hogy bárki kitörölje a kimenő leveleket? Van valami jelszós kiegészítő progi, vagy az outlook-ban alapban van egy ilyen szolgáltatás?A legjobb az lenne, ha törölni akarnak, kérje a jelszót.
Tudtok valami megoldást?
És lenne még egy kérdésem.
Megoldható, hogy az outlook levelezéseimet átmentsem a thunderbird-be?Előre is köszönöm a nagylelkű helpet!
-
Hali!
Egyszerűbb képben megmutatni, mint leírni
1. Pipáld be, és állíts be mindent úgy, ahogy a képen látod.
2. Kattints az "Igen, bekapcsolom a dokumentumvédelmet" gombra
3. megjelenik egy újabb ablak, ahol jelszót is be lehet állítani(de üresen is hagyhatod), OKézd le, és ennyi, csak el kell mentened a dokumentumot ezután.A következő megnyitáskor, nem lesz "csak olvasásra" figyelmeztetés, de ennek ellenére dokumentum nem lesz módosítható csak ha feloldod(persze ha nem adsz meg jelszót, akkor bárki feloldhatja) de ha meg is adtál jelszót, akkor sem fog semmilyen figyelmeztető ablak feltünni, a dokumentum megnyitásakor.
Fire.
-
Poiro7
senior tag
Nekem egy gyakorlati kérdésem lenne. Hogyan lehet megoldani, hogy az adott word dokumentumot csak olvasásra nyissa meg az office, de úgy hogy az elején nem kéri a jelszót vagy a felajánlást "olavsára" megnyításra, hanem egyből "csak olvasható"-ként nyitodna ki
-
McKane
senior tag
Estét Uraim/Hölgyeim!
Lenne egy kérdésem a gurukhoz..
Szert tettem egy legális office2007-re. Namármost, elöször telepitsem fel rá az SP1-et,vagy mehet egyből az SP2 ? Ezt nem tudom eldönteni..
Köszi előre is!Üdvözlettel: McKane
-
sanyixXx
senior tag
sziasztok!
outlookban intézem a levelezésem. ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. a 2003-asból átvihető a teljese levelezésem a 2007-esbe? pst fileok, tárolt mail címek stb.
2. meg tudom azt csinálni, hogy 2 gépen párhuzamosan fut a levelezésem? tehát ha van egy asztali gépem és egy noteszom, akkor mind a kettőre érkezzenek meg a friss levelek, ne csak arra, amelyikre korábban töltöm le.
előre is köszi
-
válasz
Sickboy25 #810 üzenetére
Hali!
Ahhoz, hogy nagyobb MP3-at is lejátszon és az folyamatosan szóljon, ahhoz ezeket állítsd be(Nem írtad hogy 2003/2007 Powerpoint-ot használsz)
Ezután pedig az ANIMÁCIÓK fülön válassz egy számodra szimpatikus animációt, ugyanitt találhatod a MINDEGYIKRE gombot, katt rá. Az AUTOMATIKUSAN ENNYI IDŐ UTÁN lehetőség előtt legyen pipa és állítsd be, hogy mennyi idő teljen el az egymást követő diák közt.
Fire.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a power pointtal kapcsolatban, mégpedig hogy elkészítettem a dia sorozatot hang nélkül simán lejátssza automatikusan, viszont ahogy ráteszem az mp3-as zenét és elindítom a vetítést az első diánál tovább nem megy, csak a zene.
Ez mitől lehet? Köszi!
-
-
aleister
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #807 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és lelkiismeretes választ!
A regeditben szoktam turkálni, csak nem tudtam, hogy ott keressem, valami konfig fájlban, vagy épp egyszerűen a progin belüli menüpontban. -
válasz
aleister #806 üzenetére
Hali!
Egy registry bejegyzés létrehozásával.
1. indítsd el a registry editort(parancssorból: regedit, és üss entert)
2. navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Options3. kattints a Szerkesztés/Új/Karakterlánc menüpontra
4. A kulcsnak a neve DefaultPath legyen, üss entert
5. újabb enter a DefaultPath kulcson(vagy dupla klikk az egérrel), és itt megadhatod azt a mappát, amit szeretnél, okézd le, ki is léphetsz a registry editorbólTermészetesen ha vissza akarod állítani az eredeti dokumentumok könyvtárra, akkor ezt a most létrehozott DefaultPath kulcsot töröld ki egyszerűen.
Fire.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Miképp állítható be Outlook 2007-nél, hogy ha csatolmányt szeretnék menteni, akkor ne a dokumentumok könyvtár legyen az alapértelmezett?
-
mhorvat
senior tag
Utolsó posztom. R Á J Ö T T E M!
Leírom, hátha másnak is gondja akad ezzel: IMAP alapú levelezést nem lehet alapértelmezettnek beállítani (legalábbis Gmail esetén). Ezért volt nekem egy személyes adatfájlom, meg hozott létre egy Gmail-est is, s keverte a szart. Nem kellett volna újraszenvednem az XP-t meg 2 napot. Sebaj. Én biztos tanultam belőle, remélem más is.
-
mhorvat
senior tag
Elnézést, hogy kezd átmenni blogba a topik, jól elszenvedek úgy néz ki. Windows újrarakása (formázással együtt persze) megtörtént. Office fel, két adatfájl ott. De rájöttem, hogy ez az adatfájl nem az én hibám, s az előző sem volt az. Személyes mappák néven alapból ott van, és persze ismét két beérkezett üzenetek mappám van. Másik érdekes, hogy amikor nyomok egy Küldés / Fogadás-t, akkor fogadáshoz kiírja, hogy "megosztott mappák szinkronizálása (xxxxxxxx@gmail.com)". Ilyen nekem nem volt az Outlook-omba régen. Valaki tudja mi ez?
-
mhorvat
senior tag
Van egy leírás az Office oldalán, hogy kell letörölni manuálisan az Office-t, ha nem megy simán. Letöröltem sima Uninstall-lal, aztán még kitöröltem mindent, amit mondott a manuálisnál. Hát mi fogadott a megnyitáskor: "Az Outlook nem találja az adatfájlt...".
Ez S I R A L M A S. Jobb ötlet híján most újrarakom a Winfost.
-
mhorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #800 üzenetére
A lényeg tehát az, hogy hiába is állítom át az elérési útvonalát annak az adatfájlnak, amit még első indulás előtt másoltam be, törölni nem engedi. Most például ugyanazon a néven fut, mint a Gmail adatfájlom, ugyanazt a fájlt állítottam be neki, még sem engedi átállítani alapértelmezettről, na meg törölni sem hajlandó.
Mintha kiirthatatlan lenne az Outlook emlékezetéből.
-
mhorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #800 üzenetére
Igen. A Gmail fióknál nem laca-facázik, nem kérdezi meg, hová tűnt el az adatfájl, fogja és létrehoz egy újat úgy, hogy fogja és letölti mind a 9317 levelem a Gmailről. Ezt olyan 3000 levélig tűrtem neki, aztán meguntam. A nagyobb adatfájlra pedig már rá sem kérdez, egyszerűen nem enged vele semmit sem csinálni.
És a Gmail által létrehozott adatfájlt sem engedi alapértelmezettnek beállítani. Haver gépén pedig 3 e-mail fiók használ 1 adatfájlt, nem is akar létrehozni mindnek külön.
Ezért kérdeztem már a legelején, van-e valakinek ötlete, mivel menjek neki az Office-nak, hogy teljesen letörlődjön. Rágugliztam, de csak annyit találtam érdemében, hogy a registry-nek menjek neki.
Ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Ford topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest