Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
cyky
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémán, hogy azt szeretném, hogy az Office 2007-ben szerkesztett dokumentumomhoz ha hozzá írok, akkor csak a hozzáírt részt nyomtassa ki, DE hogyan?
A hozzáírt rész nem folytatólagos, hanem beszúrt táblázatot is tartalmaz és csak az általam feltöltött cellákat szeretném kinyomtatni.
Előre is köszi a válaszokat!
Köszi mindenkinek. -
Ringman
félisten
hello!
adott egy office basic 2007 - csomagon lévő leírás szerint angol (hp billentyűzettel együtt vettem), rendelés előtt nem látszott, hogy nem magyar.
ha jól tudom ahhoz nincs magyar helyesírásellenőrzés.
jogtisztán használnám, ha ugyanazzal a licensszel magyar nyelvűt telepítenék fel angol helyett?
köszönöm a választ
-
Assasin_
aktív tag
Üdv!
Ilyen problémám lenne Microsoft office telepítés közben 0x80070bc9 hiba kód. Tud valaki erről valamit? win7 64 bites van fönt full szűz most raktam újra. Ilyennel találkozott már valaki? Valami megoldás erre? -
Coccolino_O
őstag
Sziasztok! Bocs az amatőr kérdésért. Milyen menüpont alól tudok elővarázsolni az oldalt vízszintesen elválasztó csíkot 2007-es Word-ben? Átnéztem már mindent, de nem találom. Köszi előre is.
Szerk: Megtaláltam, tárgytalan.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A következő dologban szeretnék segítséget kérni.
Van egy önéletrajz, ami táblázatos módszerrel van megcsinálva. És legfelül vannak ugye a személyes adatok. És a lap szélére jobb oldalra beszeretnék szúrni 1 képet, a személyes adatos sorok mellé. Viszont a táblázatos megoldás miatt nincsen rá lehetőségem, vagyis inkább úgy mondom hogy nem tudom hogy kell beszúrni. Mi lenne ennek a megoldása szerintetek?
Ugye mielőtt elkezdődnének a személyes adatok, oda tudok beszúrni képet, de úgy meg hülyén néz ki.
Köszönöm
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
A word-be, hogyan tudok ppt-ből több diát is egyszerre beszúrni (ne egyesével kelljen átmásolni őket).
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
2007-es excel esetében hogyan lehet azt beállítani, hogy a megnyitott dokumentumokat különálló ablakként kezelje? Most egyben van az egész és nem lehet két excel táblát egymás mellé rakni.
-
Potyka03
senior tag
És az miért van hogy olvasható volt a fájl,majd beleszerkesztettem,elmentettem máshova,majd utána az ékezetek nincsenek meg,de csak a nagy betűknél :S
-
Pali79
aktív tag
Arra jöttem rá, hogy hasábtörés volt a gond. Úgy csináltam, hogy a lap tetejére írtam pár sort, aztán folyamatos szakasztörés, majd két hasáb. Az egyik hasábba 5-6 sor után tettem egy hasábtörés pontot, majd mikor a másik hasábba is belekerült az 5-6 sor, tettem megint folyamatos szakasztörést és visszaállítottam a hasábot egyre. Na ez után ment el az oldalszám.
Most jobb híjján úgy oldottam meg, hogy a kívánt helyre beszúrtam egy 2×1-es táblázatot szegélyek nélkül és ebbe tettem a kívánt részt, a töréspontokat pedig kivettem. Így most rendben van az oldalszám. -
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a word oldalszámozása vajon miért csinálja azt, hogy egy szakasztörés után újrakezdi a sorszámozást és nem tudok mit kezdeni vele. Hiába van bekapcsolva a csatolás az előzőhöz opció, nem történik semmi.
-
DJ WOKKY
addikt
-
rlazol
veterán
válasz
DJ WOKKY #1585 üzenetére
2003-as worben ez a formázás menüpont, szegély és mintázat ablak, mintázat fül és ott alul, a mintázat részben a Stílus legördülő menüből a Világos rács kiválasztása, illetve a ÜRES kiválasztásával a megszüntetése.
EZT fusd át, hogy segít-e!
Akinek segítesz, az meg közben kicsit nézze át a farmakológiát, mert ez elég felületes még... -
rlazol
veterán
válasz
Potyka03 #1580 üzenetére
pdf-be nem konvertálni tudod, hanem (B)nyomtatni(/B). Telepíteni kell egy virtuális nyomtatót, én a PDFcreator-t használom, de van kismillió egyéb. Telepítés után megjelenik nyomtatóként. Rámész a nyomtatás menüpontra wordben, és kiválasztod ezt, mint nyomtatót, leokézod, mintha simán nyomtatnál. Programtól függ, hogy pontosan milyen módon, de előbb-utóbb kiad egy szabvány ablakot, amiben meghatározod, hogy milyen néven és hova mentse a pdf-et. És kész.
Arra kell odafigyelni, hogy néhánynak az ingyenes verziója vízjelezi az oldalakat. -
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Olyan problémám volna, hogy a 2007-es word-ben véletlen nyomva lett egy bill. kombináció, ami során a beírt szöveg eltűnt, és helyette négyzetrácsok (kockák) jelentek meg.
A nagyobb baj, az, hogy ha új dokumentumot nyitunk meg, akkor is jelen van a hiba.Hogyan tudom ezt visszaállítani, mert a barátom Google úr most nem sokat tudott segíteni ebben ?!
Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Valaki megtudja nekem mondani hogy a world-ben lenne valami amit megnyitok,de csak olvasható,és bele akarok szerkeszteni(konkrétan az önéletrajzomról van szó) akkor hogy tudom elmenteni a dolgot úgy hogy bele szerkesztettem,meg úgy minden?
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Ki kéne nyomtatnom egy nagy doksit, ami tele van képpel, de engem csak a szöveg érdekel, takarékossági okból a képeket nem nyomtatnám.
Hogy lehet ezt megoldani? Tördelés mindegy.köszi
-
Devil Gelo
tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy szép kis paraméteres lekérdezésem, amit egy jelentés hív meg, ahol a megadni kívánt paraméter az egy státusz, pl.: (teljesített,tervezett,egyéb,teljesítés alatt). Namost az lenne a kérdés, hogy meg lehet-e oldani (acces 2007) hogy, ne nekem kelljen beírni a paramétert az előugró ablakba, hanem egy legörülö menü segítségével egy előre, táblában rögzített sorok közül jelenjen meg!? (Ilyen listát tudok csinálni például űrlapon, vagy bárhol máshol, de a paraméteres lekérdezésnél az istennek sem jövök rá, hogyan is lehet) -
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom járt e már valaki úgy, hogy az Excel-adatok nem őrzik meg formázásukat a Word alkalmazásban történő körlevélkészítés során....
Na én így jártam most, olvastam már minden megoldást, pl hogy a tartalmazó Excel-mező oszlopában lévő első dátumát szövegként adjuk meg...Na ez jó is volt, de nekem több részben tartalmazott dátumokat a körlevél, és 3 helyen 1nél ez jó volt, többinél viszont nem bármit is csináltam....
Végül nagy nehezen rájöttem, hogy mindössze csak annyit kell csinálni, hogy az Excel egész tartalmát kijelölöd, és beilleszted egy Word dokumentumba majd lemented. Utána annál a Word dokumentumba ahol körlevelezést akarsz alkalmazni, ezt az előbb csinált Word fájlt (ahol beillesztetted az Excel tartalmát) használod, nem pedig az Excelt, és gond nélkül megy minden buherálás nélkül.Szóval ha valakinek ilyen problémája lenne, ez a megoldás...
Bár lehet ezt már sokan tudják, de én sehol sem találtam erre megoldást neten ilyen formában...
-
fps8
senior tag
válasz
27Nobuo27 #1566 üzenetére
Word-ről nem sokat tudok, de itt van például az openoffice ami egy egész jó szövegszerkesztő program, és ha jól tudom ingyenes.
-
27Nobuo27
csendes tag
Légyszíves segítsetek nekem. Próbaverziós kulcsra lenne szükségem 2007-es officehoz. Nem vagyok abban a helyzetben hogy meg tudjam venni, viszont szükségem van rá. Lehetséges még ehhez a verzióhoz próbakulcsot igényelni valahogyan? 30 vagy 60 nap szinte mindegy, persze ha lehetséges az utóbbi lenne a jobb.
Előre is köszönöm! Kerestem az interneten, de csak falakba ütköztem. A Microsoft oldalán már csak a 365-ös officehoz visz mindig, az origo szoftverbázisáról tettem fel a 2007-est és a Microsoft oldalán leírt egyik módon sem tudtam még elkezdeni sem az aktiválást.
-
fps8
senior tag
Oké, nem téma
megtaláltam.
Keresésnél volt egy fül, amin be kellett jelölni az "összes kiemelése" opciót és kész is.
Mekkora barom vagyok hogy ezt előbb nem néztem.
Na mindegy, szép napot mindenkinek!Ellenben ha már kérdezek, legyen valami értelme is.
Olyan opció nincs ami megkönnyíti még ennél is jobban az ismétlések keresését és cseréjét?
Valami ami kikeresi magától a szám szerint legtöbbször előforduló szavakat a dokumentumban? Vagy az egy mondatban található egyforma szavakat stb... -
fps8
senior tag
Nem tud valaki olyan kereső opciót amivel könnyen ki lehet szúrni az ismétléseket egy több száz oldalas dokumentumban? A google chrome-nál például teljesen jól működik az a keresési opció, hogy keresek valamit, és nem csak a legközelebb szót jelöli ki, hanem kiszínezi az összeset az egész oldalon, átláthatóvá téve. Valami plugin, vagy könnyű megoldás nem létezik erre word 2007-ben?
-
hockeyapu
senior tag
help!
A 2007-ben van irányítópult?
Illetve meg tudná valaki mondani,melyik a legutolső verziő, amiben még van? -
lefkosia
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Office 2007 Enterprise csomagom van. A nyelvet szeretném átállítani angolra, de sajnos nem lehet. Próbáltam újratelepíteni, de a probléma továbbra is fennáll.
-
fps8
senior tag
válasz
sentinel #1559 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de az én emlékezetem szerint a temp win 7-ben itt található rejtve:
Users/szükséges user/AppData/Local/Temp....
Itt keresgélj.
De ezen kívül javasolnék még egy adatmentő programot is a pendrive-hoz, hátha le tud szedni valamit még róla.
Nem egy sebes vonat, de nekem már sokszor segített.
Azért remélem nem egy 64 Gigás pendrive-ról van szó -
fps8
senior tag
Szervusztok.
Adott egy Ms Word 2007-es könyv amit írok. A/5 formátumban írom, és szeretném kinyomtatni. A kérdés hogyan tudom úgy nyomtatni, hogy A/4-es lapra füzetnyomtatásban küldje rá a bejelölt oldalakat.
A lényeg hogy ha középen összetűzöm a lapokat és félbe hajtom, akkor sorba legyenek az A/5-ös oldalak.
Sajnos a nyomtató driverén semmit sem lehet állítani, mert egy régi Xerox, és csak egy Hp driverrel volt hajlandó nyomtatni Win 7 alatt... -
sentinel
aktív tag
Segítsetek pls!
Tönkrement egy pendrive-om amin fontos adataim voltak
Abban bízom a Win7-en valahol megtalálom a temp fájlokat az adataimnak (word, excel fájlok)Kérlek adjatok meg rejtett, system, normál könyvtárakat ahol ezek meglehetnek temp fájlként esetleg!
És fontos: Office 2007-ről van szó.
Köszönöm!!!!
-
Üdv!
Egy kényes kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Adott egy PowerPoint dokumentum. Már régebben készült, és folyamatosan lett kiegészítve. Történt viszont egy olyan baki, hogy x illető megnyitotta a fájlt, dolgozott rajta, majd amikor a bezárást megelőzően a program rákérdezett, hogy menti-e a változásokat, ő véletlenül a "nem" opcióra kattintott, és így két órás munkája veszette el.
Kérdésem az lenne, hogy ismertek-e valamilyen lehetőséget a dokumentum visszaállítására? Ha csak részlegesen sikerülne, már az is nagy segítsége lenne.Office 2010-hez találtam a neten gyárilag integrált visszaállítót, de sajnos esetünkben 2007-es Office-ról van szó.
Mik a lehetőségek, hol érdemes elindulni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet h a frissen telepített 2007-es word-ben mintha hiányozna az autómatikus kiegészítés funkció vagy nem tom minek hívják: pl. régen amikor egymás után raktam sok mínusz jelet akkor abból cisnált egy egyenes vonalat, vagy pl. most hiába magyar a billentyűzat ha idézőjelet akar tenni akkor nem egy elsót és felsőt rak mint régen hanem csak két felsőt: "".
De most h belegondoltam ez nem is word probléma lehet mert végülis itt amikor írok akkor is rossz ez, hát nem értem, van 5letetek? -
gyurik
csendes tag
Tudna segíteni valaki, hol lehet a 2007-es wordhöz orosz helyesírásellenőrzőt szerezni?
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Nemsokára én is kérdezek, kösz.
-
W. A. Lacky
tag
1.katt a Microsoft Office gombra,
2.katt a Word beállításai gombra, (alul),
3.katt a Mentés kategóriára,
4.jelöld be az Automatikus helyreállítási adatok mentése x percenként jelölőnégyzetet,
5.a percenként listában add meg, hogy a program milyen gyakran mentse az adatokat és a program állapotát.W. A.
-
W. A. Lacky
tag
Sziasztok!
Ilyet még nem tapasztaltam egyik Word verzióval sem! Kérlek segítsetek. A Word 2007 szerkesztési és nyomtatási képének - az én gépemen - egészen más a tördelése. Pl. 100-nál több oldal esetén, ha mondjuk a 117. pldalt szerkesztem, akkor ugyanannak az anyagnak a nyomtatási képe a 116. oldalra esik. Kevesebb oldalszámnál sem stimmel, de akkor csak néhány sort csal. Minden szoftverem jogtiszta, az op. rendszer W7. -
Csepe
aktív tag
Sziasztok
Word 2007-ben hol tudom beállítani, hogy hány percenként mentse automatikusan a megnyitott dokumentumot? -
Panthera
őstag
válasz
kraftxld #1550 üzenetére
Biztonsági okokból (?) nem engedélyezett (tehát nem állítják be) a külső e-mail címre történő automatikus továbbítás. De ez a része már nem foglalkoztat annyira, viszont felmerült bennem: lehetséges lenne, hogy a túl magas biztonsági szint miatt nem akar ilyen szabályt elfogadni/teljesíteni? Még úgy sem volt jó, ha a címzett belső volt.
-
Panthera
őstag
Hogyan lehet olyan szabályt létrehozni, ami minden beérkező üzenetet továbbít egy adott címre (exchange szerveres fiókról van szó, és más lehetőség nem jöhet szóba egyéb okok miatt)?
Szabályokat hoztam már létre, azok működnek is (pl. adott tárgyú és e-mail címről érkező levél továbbítása). Ezt egyszerűen nem sikerül kivitelezni, nem mennek tovább a levelek. Gyakorlatilag semmilyen szabály nem kell igazából hozzá, de valamit meg kötelező beállítani ami mindenre teljesül. (A * jellel és a dátum szűréssel sem jutottam előrébb.) -
lalakov
senior tag
Tudna valaki segíteni nekem, akinek angol nyelvűje van?
A beállítások között szereplő "Megjelenés szerinti pontosság beállítása" hogyan hangzik angolul?Köszönöm.
-
Nobuo
tag
Adott egy mappa tele filmekkel, videofájlként. Az összesnek csak a címét szeretném bemásolni wolrdbe, hogy ne kelljen mind legépelni.
Tud valaki megoldást? Én keresek, de nem találok... -
Clark_1
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, de a gyors szűréssel nem találtam választ a kérdésemre, ami a következő lenne:
Microsoft Office 2007 és OpenOffice, hogy viselkedik együtt, egy XP SP3-as rendszeren?
Alapvetően Office-t használok, de vannak esetek amikor OpenOffice-os fájlt kapok, és akkor jó lenne, ha meg tudnám nyitni. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Nagyon sürgős segítség kéne!
Nyomtatni szeretnék word dokumentumot és vmi elállítódhatott, mert a teljesen teleírt oldalnál a nyomtatási képen a tetejéből meg az aljából jó 4-4 centi lemarad :S:S Mit állítottam el?
Valamint ezt írja ki nyomtatás előtt: "1./2./3. szakaszban beállított margók kívül esnek a nyomtatható tartományon! Folytatja a nyomtatást?" :S
Simán beállítottam a keskeny margót :S nem értem, máskor nyomtatott simán. Ha átállítom a margót normálra, akkor is levágja a tetejét meg az alját!
egy kép rólaElőre is nagyon köszönöm a segítséget!!
-
Lefty
addikt
Hello,
cégnél xp-s gépekre feltették az office 2007-et, ez néhány gépnél azt produkálta, hogy nem megy az egérrel a scrollozás, csak ctrl+egér középső gomb. valakinek van ötlete?
-
GrandS
senior tag
Word 2007-ben be lehet azt állítani, hogy mondjuk a 88. oldaltól ne legyen oldalszámozás, de addig igen? ( A Word Help topicban már kérdeztem, de itt hátha hamarabb kapok választ!)
-
bkca
tag
vki esetleg hozzá tudna szólni ehhez?
-
bkca
tag
up
-
bkca
tag
Üdv!
Adott az angol és a magyar nyelvű Office Professional 2007 telepítőkészlet. Az angolban van ugye az angol, a francia és a spanyol nyelvű helyesírás-ellenőrzés, míg a magyarban az angol, a magyar és a német nyelvű.
Azt hogyan kellene megcsinálni, hogy az angol nyelvű változat telepítése után a Wordben rendelkezésre álljon az angol, a francia, a magyar és a német nyelvű helyesírás-ellenőrzés?
Az úgy jó lenne, ha kicsomagolom az angol nyelvű .iso-t, és a Proofing.en-us mappájába bemásolom a magyar nyelvű telepítő Proofing.hu-hu mappájából a Proof.de és a Proof.hu mappákat, törlöm a Proof.es mappát és gyártok egy új .iso-t?
-
JetiRulez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1528 üzenetére
Annak idején használtam egy rövid távon OpenOffice-t, de minden gond nélkül tudtam menteni .doc-ba és megnyitni is hasonló dokukat. Mondjuk freemail címes hirdető volt.
Kösz! -
válasz
JetiRulez #1527 üzenetére
"Office 2007-tel .doc-ként mentettem el..."
ha ezt úgy érted, hogy mentés másként és a fájl típusnál Word 97-2003 formátumú dokumentum (*.doc) választottad, akkor csak az lehet, amit feltételezel, azaz vagy nem MS Office-t használnak (pl LibreOffice esetében néha előfordul, hogy DOC-ot nem nyitja, míg DOCX-el meg semmi gondja) avagy balfaxság a cégnél... -
JetiRulez
őstag
Helló!
Office 2007-tel .doc-ként mentettem el az önéletrajzomat és úgy küldtem el mindenhová eddig. Pár munkáltató visszajelezte nekem, hogy nem tudja megnyitni valamiért az önéletrajzomat. Újramentettem .docx-ként és így küldtem újra. Azt már meg tudták nyitni. Nem kérdeztem vissza, hogy milyen szoftvert használtak, nem is állt módomban. De mitől lehet az, hogy pont a kompatibilis formátumot nem tudták használni? User error volna cég részéről?
-
Cartman023
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Azt hogy lehet megcsinálni Wordban, hogy a szövegben írok valamit, és az kap egy felsőindexes számot. Ezt a szót/kifejezést ami meg van jelölve, pedig ki szeretném fejteni a lap alján.
Megoldottam, a gugli segített!
-
szőröscica
addikt
Sikerült megoldanom, nem tudom, hogy hogy, de sikerült.
Köszönöm a válaszod!
A minden látszik gombot megnyomtam, és ott mutatott valamit az első sorok előtt, azt kitöröltem, és kihozta őket rendesen, ahogy kell.
-
szőröscica
addikt
válasz
#58984960 #1523 üzenetére
Szia!
Bekapcsoltam a vonalzót. A vonalzók mellett balra van egy kis négyzet, amire ha kattintok, akkor lehet állítani függő behúzást, tabulátort balra, középre és jobbra, decimális tabulátort, vonal tabulátort és első sor behúzását.
Bármelyikre is megyek, mindenhol a margóig vannak kihúzva a kis bigyók. Ha próbálom a bal tabulátorra állítva a gombot, kijjebb húzni a bal oldali felső csúszkát, akkor egy egész picit tudom kijjebb húzni, így már nem 1 centivel lesz beljebb az első sor, csak 0.75-tel. De ha még kintebb húzom a pöcköt, akkor meg eltünteti a szó elejét, de már nem hozza kintebb.
Az egyetlen módszer, amivel közelebb jutottam a kívánt célhoz, az az, hogy a bal tabulátornál az összes bal oldali pöcköt együtt beljebb toltam addig, míg az egész egy vonalban nem lett, és a bal oldali margót meg lentebb vettem annyival, amennyivel betoltam. Viszont így a különböző képek középre illesztése nem az igazi.
Szóval még mindig nem értem, hogy miért kezdi az oldal első sorát bentebb, mint a többit.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #1522 üzenetére
Szia!
Először is kapcsold be a vonalzót. Jelőld ki az egész szöveget majd a baloldali felső tabulátorokat pozicionáld a bal margóhoz. Ergó úgy nézzen ki mint a jobb oldal!
Üdv
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem Word 2007 használatával kapcsolatban. Egy kedves ismerősöm megkért, hogy segítsek neki a szakdolgozata megformázásával, amivel nem is lenne gond, de kifogott rajtam egy helyen. Ő elküldött egy Word 97-2003-as dokumentumot. A probléma az, hogy minden oldalon az első sort behúzással kezdi, vagy olyan, mintha egy tabot nyomtam volna.
A bekezdés beállításoknál a behúzásnál nincset állítottam be, nem első sort, és a helyzet nem változik. Kitörölni nem tudom, tehát nem egyesével tabozott bele, hanem valami automatikus beállítás miatt minden oldalt ilyen behúzással indít. Mit lehetne csinálni, hogy eltüntessem ezt? Így az oldalkezdő diagramokat is szépen a kelleténél jobbra teszi, hiába állítok középre zártat.
Próbáltam 2007-es docx-re változtatni a formátumot, utána állítani a behúzást, de az sem változtatott.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Azt hittem, hogy reggelre lesz egy pici remény
-
törölt tag
Sziasztok!
Következő hibával találkozok:
Művelet végrehajtása regisztrációs vagy telepítési probléma miatt nem sikerült. Indítsa újra, vagy ha úgy nem megy telepítse újra a programot...
Program: Office 2007
Újra telepítettem de most is fenn áll a hiba!
Valakinek valami ötlet??
Köszi
-
Gondoltam, hogy nem ilyen egyszerű a dolog, csak ezt korábban is így írhattad volna.
Nincs ilkyen lehetőség a Word-ben, esetleg makróval lehet operálni.Rolinho
Miből gondolod, hogy ez az Outlook "hibája"? Vannak olyan fiókok, amikhez nem lehet csatlakozni pl 15 percen belül (pl citromail), ha esetleg ilyen mail címed van, akkor várhatsz még... -
Rolinho
csendes tag
Outlook (2007) milyen gyakran frissíti a beérkezett leveleket?
Küldtem magamnak egy másik e-mail címről egy levelet kb 4 perce,közben elkezdtem böngészni,de még mindig nem ugrott fel ablak az e-mailről. -
szonti
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1515 üzenetére
Kereséssel az a probléma, h nekem kell beírni h mit keressen. 3-4 ezer szónál az már kicsit problémás, ha elkezdem az elején az első szóval, végigkeresem, h van e benne több olyan, aztán jöhet a 2. szó stb. Ez így nagyon hosszadalmas.
-
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, h van egy doc.-om szavak vannak benne pár ezer db. Azt kellene vhogy megoldanom, h az azonos szavakat v kitörölje, v kiemelje, h legalább ha manuálisan nézem akkor feltűnőek legyenek. Van erre vmi módszer?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1512 üzenetére
köszönöm
-
válasz
Sickboy25 #1511 üzenetére
Megfelelő verziójú FileTypesMan letölt, futtat, listában DOC-ra áll, F2, Default Icon-hoz az alábbi sor bemásol és leokéz.
C:\Windows\Installer\{90140000-0011-0000-1000-0000000FF1CE}\wordicon.exe,1 -
Sickboy25
addikt
sziasztok
Tegnap társítottam véletlenül egy .doc fájlhoz powerpoint-ot és most minden .doc fájlnál ez az ikon jelenik meg.
Hol tudom ezt visszaváltoztatni?
Köszönöm
-
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1509 üzenetére
köszi
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Excelben keresek egy függvényt. Azt hittem egy egyszerű "HA" függvénnyel meg lehet oldani, de ott csak 2 eset van, igaz, vagy hamis. Én olyat szeretnék, hogy megadjam egy cellának (pl F4), hogy ha C8=x, akkor írja oda a J4 cellában található értéket, ha C8=y, akkor J5-öt, és így tovább. A J oszlop fix, a C8-ba mindig én írnám be az értéket. Ez megoldható valahogy?
-
Még annak idején vásároltam Office 2007 csomagot, amit eddig használtam is. Arra van valami lehetőség, hogy becseréljem Office for Mac-re, vagy ez felejtős?
-
sby75
tag
Sziasztok!
Probléma merült fel, amikor a rendszer elküldte a parancsot a programnak
hibaüzenet a word-ből.
Megoldás win7 alatt:
Word ikonján->jobb klikk->tulajdonságok->kompatibilitás fül->jogosultsági szint program futtatása rendszergazdaként elől a pipa kivesz -
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1502 üzenetére
Köszi
-
válasz
petyus_ #1501 üzenetére
Nem tudom, hogy néz ki a képleted, ezért írok sajátot. pl ha ez a képlet =A1*1,27 akkor ha ezt elkezded lefelé másolni, akkor =A2*1,27 =A3*1,27 =A4*1,27 stb stb lesz. Használd így =$A$1*1,27 (magyarul a fix cellát $ jellel lásd el)
Legközelebb ebben a topikban kérdezz Excel után, mivel célirányosabb is, meg pörgősebb is.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy táblázatot excel-ben. Szeretnék csinálni egy mezőt, ahova az általam beírt százalékkal átszámolja az egyik oszlopot. Viszont ha beállítom, hogy ezzel a mezővel számoljon, és ezt áthúzom az oszlop többi sorára, akkor nem ezzel a mezővel számol, hanem ugye minden sornál lejjebb lép egy mezőt (ahol nincs érték, így 0-t ír ki). Hogy lehet azt megcsinálni, hogy az összes sorban ezzel a konkrét mezővel számoljon?
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest