Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
kraftxld #1550 üzenetére
Biztonsági okokból (?) nem engedélyezett (tehát nem állítják be) a külső e-mail címre történő automatikus továbbítás. De ez a része már nem foglalkoztat annyira, viszont felmerült bennem: lehetséges lenne, hogy a túl magas biztonsági szint miatt nem akar ilyen szabályt elfogadni/teljesíteni? Még úgy sem volt jó, ha a címzett belső volt.
-
syler
aktív tag
-
syler
aktív tag
válasz
kraftxld #1488 üzenetére
Szia.Szóval az az igazság, hogy haverom főnökénél kellett 6 gépre felraknom a windows 7-et. Megkért, hogy az xp alatt lévő 2003 outlookból állítsam vissza a teljes adatbázist a 2007-es outlookra. Egyszóval én soha nem használtam még outlookot, ezért nem nagyon értem ezt a .pst a .nk2 meg auto complete dolgokat. Nem tudnád esetleg szájba rágósan leírni? Vagy esetleg az is jó lenne, ha ez le van írva valahol. Esetleg frissítsem az xp-s gépen 2007-re úgy könnyebb lenne átvinni a másik gépen lévő 2007-re?
-
vidra1221
tag
válasz
kraftxld #1387 üzenetére
igazából nem is az email címek érdekesek számomra hanem a levelezés része.tehát még egyszer, ha visszamásoltam a .pst-t a helyére akkor azt az újratelepített outlook automatikusan megnyitja az első indításkor vagy kell még tennem 1-2 lépést ahhoz hogy a régi fényében ott pompázzanak a leveleim, üzeneteim?
-
mhorvat
senior tag
-
misimagaki
aktív tag
válasz
kraftxld #1151 üzenetére
Ha nem nézem meg, akkor mindig elrontom ezt a két L, egy L dolgot.
Köszönöm a megoldást, sajnos nem segített - igaz, hogy azt írja 2007 beta 2, de a címben 2003-as ra hivatkozik - de abból a megoldásból kiindulva találtam jó módszert, persze egy egyszerű Google kereséssel..
Eszembe sem jutott, hogy ez ennyire kurrens probléma lehet, hogy rákeressek. Pedig de...Köszönöm mégegyszer.
Talán az ötödik éjszakai műszak nem tesz jót a logikus gondolkodásnak
-
válasz
kraftxld #1013 üzenetére
Hali!
Hát már nincs visszaú, vagy bejön vagy nem. Nekem Pro-m van, dobozos majd meglátjuk, hogy Office esetében mi a szitu. A Vista/W7 a kulcs alapján telepítik azt a verziót, amihez a kulcs tartozik, remélem ez Office-nál is így van. Sajnos Basic csomagot az életbe nem vettem még, mivel az nekem nem elég. Majd írok, hogy mire jutottam, legalább egy tapasztalattal gazdagabbak leszünk.
Fire.
-
válasz
kraftxld #1010 üzenetére
Hali!
Köszönöm a választ! Sajnos az nem megoldható, mivel minden partíció ment a levesbe, mert teljesen széthack-elték a laptopot. Jelszavak, doksik stb tűntek el, blokkolva van a netforgalom, szóval igen csúnyán nézett ki. Az adatokat lementettem amit tudtam, majd délután megy az elemzés mi az ami maradhat, mi nem.
locahost
Fentiekből következően, nem vagyok túl vicces kedvemben. Na jó csak miattad, kac kacFire.
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest