Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Excelben keresek egy függvényt. Azt hittem egy egyszerű "HA" függvénnyel meg lehet oldani, de ott csak 2 eset van, igaz, vagy hamis. Én olyat szeretnék, hogy megadjam egy cellának (pl F4), hogy ha C8=x, akkor írja oda a J4 cellában található értéket, ha C8=y, akkor J5-öt, és így tovább. A J oszlop fix, a C8-ba mindig én írnám be az értéket. Ez megoldható valahogy?
Aktív témák
Téma tudnivalók
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest