Hirdetés
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1509 üzenetére
köszi
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Excelben keresek egy függvényt. Azt hittem egy egyszerű "HA" függvénnyel meg lehet oldani, de ott csak 2 eset van, igaz, vagy hamis. Én olyat szeretnék, hogy megadjam egy cellának (pl F4), hogy ha C8=x, akkor írja oda a J4 cellában található értéket, ha C8=y, akkor J5-öt, és így tovább. A J oszlop fix, a C8-ba mindig én írnám be az értéket. Ez megoldható valahogy?
-
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1502 üzenetére
Köszi
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy táblázatot excel-ben. Szeretnék csinálni egy mezőt, ahova az általam beírt százalékkal átszámolja az egyik oszlopot. Viszont ha beállítom, hogy ezzel a mezővel számoljon, és ezt áthúzom az oszlop többi sorára, akkor nem ezzel a mezővel számol, hanem ugye minden sornál lejjebb lép egy mezőt (ahol nincs érték, így 0-t ír ki). Hogy lehet azt megcsinálni, hogy az összes sorban ezzel a konkrét mezővel számoljon?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha angol Office 2007-em van, akkor azt lehet valahogy magyarrá varázsolni?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Wordben hogy tudom megcsinálni, hogy az oldalszámozásnál az első x oldalon ne szerepeljen a szám? Tehát mondjuk van egy dokumentum, az első lapja a címlap, és azt akarom, hogy ott ne legyen, hogy 1. oldal, a következőnél viszont már 2. oldal szerepeljen
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest