Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
amargo
addikt
hi!
Szerintetek lehetséges e az, hogy egy 50db os CD kiszerelésben csak 8db legyen jó?
Nálam bejött ez.. sajna.
Persze elsőnek a Cd íróra gondoltam.. de minden más CD megírt ami nem ebben a csomagban volt.. aztán szomszédhoz is átvittem.. nála se ment. utána elkeztem nézegetni a CD k sorozatszámát.. és azt vettem észre, hogy az első 8CD sorozat szám más mint a többi é..
na most úgye bár blokkot én marha nem hoztam el, mert láma arcommal nem gondoltam, hogy ilyet tesz egy kereskedő.
de szerintetek van értelme 30percet utaznom azért, hogy legalább megkérdezzem a tisztet tulajdonostól, hogy köthetnénk e számomra is eredményes üzletet..
vagy mivel nincs számlám.. csak a szavam, meg a szar CDk ezért ne is próbáljam meg.
köszi a válaszokat előre is
amargo
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest