Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
emvy
félisten
Szóval akár lehetne ilyen mikro-fórumtali is. :)
Amolyan pótlék. -
Ye_Nő
tag
-
emvy
félisten
De durva, nézzétek meg az 1848-as hozzászólástól felfelé szinte csak moderátor meg házigazda..:)
-
Ye_Nő
tag
-
emvy
félisten
-
Som@
őstag
-
Ye_Nő
tag
-
emvy
félisten
-
Som@
őstag
-
emvy
félisten
-
Ye_Nő
tag
-
Som@
őstag
Ahh.
Engem már teljesen sikerült hipnotizálni.
De legalábbis már jojózik a szemem. :D -
tildy
nagyúr
-
emvy
félisten
Ööö, hát úgy kábéra már emlékszem. :)
-
Ye_Nő
tag
-
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
-
Ye_Nő
tag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
Den
veterán
-
tildy
nagyúr
-
emvy
félisten
-
tildy
nagyúr
-
emvy
félisten
Hát, kevésre emlékszem, de az biztos, hogy valami barátnőféle volt, legalábbis közös hálószobánk volt, az biztos (hogy ott mi történt, arra tényleg nem emlékszem :)) Időnként valamilyen okból beszéltem Parcival, de ez nem tudom hogy kapcsolódik ide. Elég komplex álom volt, de a részleteket sajnos már felejtem. :)
-
Som@
őstag
-
Ye_Nő
tag
-
emvy
félisten
-
Ye_Nő
tag
-
Den
veterán
-
Warlock_42
senior tag
Köszönöm az aggódást ;] úgy nézem sikerült minden. Azért ilyen hosszan nem telepítettem, csak közben még néztem a boxmeccset meg végigböngésztem mindenféle topicot amiben szerepelt a ''2000'' szó. Csodálkoztam, hogy nincs általános Win2000 topic, majd nyitok egyet. Na megyek, még 3DMarkolok egyet. -
emvy
félisten
-
zsoltee10
addikt
-
anaqer
veterán
Most hallottam egy jó ''utolsó hozzászólást'' ( valószínűleg csak nekem új ):
''Nem úgy van az, Sztálin elvtárs!...'' -
Warlock_42
senior tag
Ha minden igaz ez az utolsó hozzászólásom 98 alól. Jön a 2000 (jó akkor álljunk félre). Kíváncsi vagyok. Most megyek, mentek, gyalulok, telepek. -
twollah
nagyúr
-
emvy
félisten
Mennyi hülyeséget összeálmodtam.
A legtöbbet Tildy szerepelt benne, :) -
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Az egesz varost elleptek az agressziv Telapok, akik boszen zaklatjak az 150nel alacsonyabb lakossagot varosszerte.
Szegeny parom is majdnem belekerult a szorasba. -
twollah
nagyúr
-
hungeek
senior tag
nem egészen... csak vállalatnak lejárt a régi 128/128-asra a szerződése, és most ez van helyette :)) (itt lakunk egy vállalati házban az irodaparkban)
-
Warlock_42
senior tag
-
hungeek
senior tag
embereeeek :))
végre: megvan az 512/512-es bérelt vonal :) kegyetlen, egyszerre megy a fel és letöltés 60-60KB/seccel :) -
Som@
őstag
-
WolfByte
tag
Tényleg, mekkora LOL lenne ha ma ő moderálhatna. Az a topic, amit nem ért meg, törlésre kerülne :DD
-
WolfByte
tag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Most látom, hogy megszállták a fórumot a Mikulások (pontosabban a mikulás utánzatok). :D
-
WolfByte
tag
Tétel: A krokodil hosszabb, mint szélesebb
Biz: A tétel bizonyításához felhasználjuk a krokodil egy másik tulajdonságát, miszerint zöld.
- Először nézzük meg felülről (a krokodilt): hosszú és zöld, ezt követően alulról: hosszú és kevésbé zöld. Tehát a krokodil hosszabb, mint zöldebb.
- Most vizsgáljuk meg ismét felülről: zöld és nem széles, alulról figyelve: nem zöld és nem széles. Megállapíthatjuk, hogy zöldebb, mint szélesebb.
Ezek után összefoglalva: mivel hosszabb, mint zöldebb, és
zöldebb, mint széles, a krokodil hosszabb, mint széles!
:C -
PeliScan
addikt
-
anaqer
veterán
''Foot in the Mouth''-t Arany Citromnak fordítják?
Mindig tanul az ember, néha még én is... -
PeliScan
addikt
-
Warlock_42
senior tag
Opera 7.23 :C
Nagyon tuti lett. Gyors mint egy nagyon gyors valami. Végre az animgifeket is korrektül kezeli. Ráteleptem az előzőre és minden beállítását (+Bookmarks) átvette.
Szeretem, na. :C -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
Azok a jelentések, amik azt mondják, hogy nem történt semmi, mindig is nagyon érdekeltek engem, mert mint köztudott, ismerünk tudott dolgokat, vagyis vannak dolgok, amikről tudjuk, hogy tudjuk. Azt is tudjuk, hogy köztudottan vannak ismeretlen dolgok; tehát vannak dolgok, amikről tudjuk, hogy nem tudjuk. De vannak nem tudott ismeretlen dolgok is - azok, amikről nem is tudjuk, hogy nem tudjuk.
-
twollah
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Akkor színarany billentyűzet kell :)
Szerintem meg az lesz, hogy ha valaki eléri a 10ezert, akkor mindig amikor be akarna jelentkezni, akkor át lesz irányítva egy másik webcímre, ahol a következő szöveg fog állni: ''Te már annyi hozzászólást írtál, mint más egész életében, így ideje leállni'' :D -
crab
senior tag
Hello!
Akinek megvan a Lemmings sorozat valamelyik tagja, az küdje már el mélben legyenszives.:)
Előre is kössz! -
Som@
őstag
-
zsoltee10
addikt
-
Som@
őstag
-
zsoltee10
addikt
-
WolfByte
tag
-
Pacák
senior tag
Mozgalmas volt a kora délután: vettem egy ti4200 -at a ''fűrésztechnika'' gyártmánya :DDD, megleptem az asszonykámat mikulásra egy csinos-piros női trikóval és a hozzáillő bugyival. :D :B
-
zsoltee10
addikt
-
boygo
aktív tag
Utazom vidékre ezért nem tudom böngészni a fórumot
a hétvége nagy részében.
Ezúton kívánom mindenkinek, hogy rakja tele a csizmáját
a Mikulás ! :D -
marcee
addikt
-
Ye_Nő
tag
-
Som@
őstag
-
marcee
addikt
Indítanék egy ''Ex-aláírások'' topic-ot, csak nem vagyok benne biztos, hogy van rá igény. Persze nem a konfigokra gondolok, hanem a megunt, levetett poénos aláírásokat lehetne benne, gyűjteni.
No? -
Apika
addikt
-
Den
veterán
-
Som@
őstag
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
-
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Bass_2
tag
-
Apika
addikt
-
Bass_2
tag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Bass_2
tag
-
twollah
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÜRES
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest