Hirdetés
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
én is azt gondolnám, de nagy multiknál is ez a selling point, hogy a fizetés annyi amennyi, de nyugi, fizetjük a túlórát. Én nem tudom hol élnek ezek. Ha nincs helyben a meló, simán utazik az ember 30-60 percet a munkahelyre, aztán még az ebédszünet se fizetett, aztán irány haza. Így a napi 8 óra igazából 11.
Én már be-bedobom interjukon, hogy a pénz amit kérek az heti 35 óra melóra vonatkozik, de legtöbbször úgy néznek rám mint valami bolondra. Szinte sehol nem ismerik annak a fogalmát, hogy célok és feladatok után fizetnek, nem pedig a munkahelyen eltöltött idő alapján. Ez a nagy hómofisz fellángolás is szépen kialudt. Ebben a szegmensben legalábbis biztosan. Volt olyan ahol ezt jutalomként kezelték. Teljes képzavar. Most akkor szabadnap, vagy home office?Szóval ezért akarok a mostani helyen maradni. Helyben van, nyár óta jó a fizu is, cégautó, nekem tetsző munka, heti max 35 óra, teljesen kötetlenül, haverok, buli, fanta.
Ilyet többet nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest