Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem kell első munkahelyről nyugdíjba menni nyilván, de így 7-8 munkahely után most már "elülnék a seggemen" 4-5 évnél tovább is.
Ez a képezd magad című duma nekem mindig demagógiának tűnt. Nem azért tanul az ember gépészmérnöknek évekig és gyűjt tapasztalatokat 20-40 éven át, hogy aztán egy nagy hátraarccal szívsebész legyen. Nem lehet mindenki ájtís se.
Nyelvtudással nem lesz gond, és ha most olyan szarul fog menni a cégnek, mint ahogy gondolom, akkor is 1 hónapon belül van másik állás, csak engem ez nem tesz boldoggá.
Ha úgy vesszük, pár szakmaváltáson (vendéglátás, oktatás, járműipar) már túl vagyok, és valahogy mindig azért kellett váltani, mert elfogyott a pénz a szegmensben.
Én a jelenlegi helyemen szeretnék még egy 10 évig ellenni, aztán utána már bármi jöhet, felnőnek a gyerekek is. De ez a folyamatos bizonytalanság, meg a benchmarking célból megejtett állásinterjúk is az agyamra mennek.
Tízből 9 hely még ott tart, hogy 8 óra 45 perc a munkaidő, mert ugye le kell dolgozni az ebédszünetet, meg azzal "csábít", hogy lehet túlórázni.
Kösz, de nem. -
ladybug
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
„ Azért ez az első melóhelyről nyugdíjba vonulunk téma szerintem eléggé utópia, nincs igazán realitása a mai világban.“ - ezzel tökéletesen egyetértek.
Azt hittem, az első munkahelyemet sosem fogom otthagyni. 23 éve vagyok pedagógus.Kb 3-4 èvente váltottam eddig munkahelyet. A korosztály és a beosztás változott. Most érzem úgy, hogy a mostani pozícióban tovább leszek, mint 3-4 év, de azt is tudom, hogy szeretnék majd váltani. Mondjuk tanàcsadás vagy mentorkodás.A nyelveket tanulni, de nem a szájbarágós módon, mert úgy a kedv is elmegy és tudás sem marad a fejben. Kell egyfajta alapszókincs, de amint lehet beszélni, aktívan használni kell a nyelvet.
Mindenhol szakemberhiány van. Meg kell találni a megfelelő helyet és a lehetőséget a fejlődésre. Emellett iszonyat fontos s motiváció és a határozottság.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest