Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem mindenki értette, hogy mi a probléma (Tildyn kívül, de ő ugye nem látja itt a helyzetet).
nos, én voltam már párszor étteremben, meg kocsmában is, hát alapból ez a távolságtartás abszolút nincs meg sehol. Nem csak a maszk, hanem az se. ott állnak egymástól 20 centire a pultnál, mint a régi szép időkben.
persze az asztalok távolabb vannak picit, de az semmit nem ér, ha aztán meg összesűrűsödnek.és igen, az újranyitás követketménye, hogy újra elkezd majd terjedni. Nézd meg a horvátokat, szlovákokat. A horvátoknál két hónapon át null aközeli számok voltak, aztán most olyan napi számok vannak, mint márciusban-április elején.
Nem lesz ebből nagy horvát nyaralás idén.@Cybermanus: igen, valószínűleg abban halt meg Bálint gazda...
megírták, hogy tüdőgyulladásban halt meg kórházban. másnap pedig lejött a közlemény, hogy meghalt egy 100 éves ember koronavírusban. SZerintem annyira azért nincsenek sokan ilyen idősek... és amúgy 100 éves volt, egy hónap múlva lett volna 101.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Synology NAS
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest