- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Házimozi haladó szinten
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nice try.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Vállalom, hogy esetleg én nem állítottam be 100%-ig a követelményeknek való megfelelést, esetleg vállalati környezetből nem elérhetőek csupán, de egyrészt eddig elérhető volt itt, másrészt ha valami le van tiltva, akkor az le van tiltva, nem a belépésnél, a belépési adatok után ragad meg a Kéremvárjon... Aztán próbáltam FF-ből, privát ablakban, normál ablakban, ie alól is, mert e kettő használható idebent, de nem tartom lehetetlennek, hogy esetleg csak és kizárólag egy adott verzióval, vagy csak operával vagy csak mittudoménmivel működik jelenleg. Az is lehet, hogy a win7 okoz bajt, de igazából ezt is kétlem. Az sem lehtetlen, hogy nem vártam elég hosszan a Kéremvárjon... után, bár mi számít hosszúnak, mert szerintem 25 perc után már nekem hosszú. 11 óta próbálkozom, szünetekkel, stb.
De az is lehet, hogy eddig úgy hitték, hogy meg tudják oldani 10:00-ig, de nem tudták, mert áramszünet volt, vagy vasas sztrájk, vagy akármi, vagy a meleg miatt lassabban szaladtak a bitek, mint hitték azt előtte, vagy bármi akármi váratlan közbejött. Ez mind lehetséges. Ami bosszantó, hogy ezt a kellemetlenséget nem írják ki kis piros bizbaszon ahogy szokták amúgy más dolgoknál, hanem megvárják, hogy főoldalra mész, majd onnan netbank oldalra, sőt, még ott se mondja, hogy úgysefogmenni, hanem megvárja míg belevered az azonosítóidat, cím alapján tovább is lép, látszólag el is fogadja, majd utána megáll az egész, csak a Kéremvárjon... szemez veled akár 25 percig, vagy tovább.
Mindegy, semminemfontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest