Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nice try.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Vállalom, hogy esetleg én nem állítottam be 100%-ig a követelményeknek való megfelelést, esetleg vállalati környezetből nem elérhetőek csupán, de egyrészt eddig elérhető volt itt, másrészt ha valami le van tiltva, akkor az le van tiltva, nem a belépésnél, a belépési adatok után ragad meg a Kéremvárjon... Aztán próbáltam FF-ből, privát ablakban, normál ablakban, ie alól is, mert e kettő használható idebent, de nem tartom lehetetlennek, hogy esetleg csak és kizárólag egy adott verzióval, vagy csak operával vagy csak mittudoménmivel működik jelenleg. Az is lehet, hogy a win7 okoz bajt, de igazából ezt is kétlem. Az sem lehtetlen, hogy nem vártam elég hosszan a Kéremvárjon... után, bár mi számít hosszúnak, mert szerintem 25 perc után már nekem hosszú. 11 óta próbálkozom, szünetekkel, stb.
De az is lehet, hogy eddig úgy hitték, hogy meg tudják oldani 10:00-ig, de nem tudták, mert áramszünet volt, vagy vasas sztrájk, vagy akármi, vagy a meleg miatt lassabban szaladtak a bitek, mint hitték azt előtte, vagy bármi akármi váratlan közbejött. Ez mind lehetséges. Ami bosszantó, hogy ezt a kellemetlenséget nem írják ki kis piros bizbaszon ahogy szokták amúgy más dolgoknál, hanem megvárják, hogy főoldalra mész, majd onnan netbank oldalra, sőt, még ott se mondja, hogy úgysefogmenni, hanem megvárja míg belevered az azonosítóidat, cím alapján tovább is lép, látszólag el is fogadja, majd utána megáll az egész, csak a Kéremvárjon... szemez veled akár 25 percig, vagy tovább.
Mindegy, semminemfontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Parfüm topik
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest