Hirdetés
- OLED TV topic
- Fali konzol lapos tévékhez
- Projektor topic
- ASUS blog: hőmérséklet-csökkentés a gamer notebookokban
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Az állítható magasságú asztaloknál érdemes számolni azzal, hogy teljesen megemelt állapotban bizony inognak, billegnek. Az Ikea asztalainál ez az ingás nagyon erős, a legtöbb beszámoló alapján zavaró mértéket ölt.
Én Steelcase asztalt használok, de az neked valószínűleg overkill, és egyébként drága is. Emberi árú alternatívaként Jarvist javaslok.
Csak váz + motorok: [link]Ehhez vehetsz pl. Ikeás munka- vagy asztallapot, és remélhetőleg teljes lesz az öröm.
-
Egyik kollegam most kapott az ikeasbol, eleg massziv darab, a motorok az asztallapnal vannak rogzitve, szoval nem egy stabilitasi vilagbajnok, de minosegben rendben van. Masik kolleganak sima noname verzio van, egy motorral es atmenettel a ket lab kozott, ekszijas atvitellel, az nekem serulekenyebbnek tunt, meg nem is olyan szep, mivel sok minden latszik.
En viccen kivul a kurblis ikeasat akarom majd kerni magamnak, nem tudom, miert, de akar itthonra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest