Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Az állítható magasságú asztaloknál érdemes számolni azzal, hogy teljesen megemelt állapotban bizony inognak, billegnek. Az Ikea asztalainál ez az ingás nagyon erős, a legtöbb beszámoló alapján zavaró mértéket ölt.
Én Steelcase asztalt használok, de az neked valószínűleg overkill, és egyébként drága is. Emberi árú alternatívaként Jarvist javaslok.
Csak váz + motorok: [link]Ehhez vehetsz pl. Ikeás munka- vagy asztallapot, és remélhetőleg teljes lesz az öröm.
-
Egyik kollegam most kapott az ikeasbol, eleg massziv darab, a motorok az asztallapnal vannak rogzitve, szoval nem egy stabilitasi vilagbajnok, de minosegben rendben van. Masik kolleganak sima noname verzio van, egy motorral es atmenettel a ket lab kozott, ekszijas atvitellel, az nekem serulekenyebbnek tunt, meg nem is olyan szep, mivel sok minden latszik.
En viccen kivul a kurblis ikeasat akarom majd kerni magamnak, nem tudom, miert, de akar itthonra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest