Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.
Ha meg te az Attilát használod, hülyén néz ki, hogy a második keresztnév kapja a né toldalékot.Én nem vettem volna fel a ferjem nevet, külföldön meg nem akartuk extran szivatni a gyereket, Esm is maradt a nevének, én is, a gyerek csaladneve meg Nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Szilárdtest-akkumulátorokat fejleszt Kína, jöhet az áttörés?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One mobilszolgáltatások
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.