Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Alleeban ott van a bortársaság, ha vannak preferenciáid, akkor ott megsegítenek.
De ha csak egy frankó beszélgetős bor kell, nem extra gasztroélményekre vágytok, akkor egy Sauska Sillert vagy Rosét a feléből (~2k) megúszol.Az tuti, hogy az otthon tomboló 33 fokban vöröset most nem innék, de fehéret/rosét is leginkább csak fröccsben.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Izlesrol eleg nehez vitatkozni, igyanakkor azt sem tudjuk voroset vagy feheret akarsz, neadj roset... vagy desszertet? Miert akarsz tescoban bort venni? Menj be borboltba es kerdezd az eladot, bortarsasagnal nem a szart fogjak rad tukmalni. Mert nincs.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igaz, mostanaban nem probaltam, de szerintem nincs ilyen (szaraz vorosben vagyok csak erdekelt). Regebben voltak, de elfogytak, az ujak szarok, 6-10-ert talan van. En ezt talaltam, ami kiraly es olcso:
http://www.borkereskedes.hu/trapiche-oak-cask-range-cabernet-sauvignon-2014-0-75-l-pp10523
Illetve ez volt meg a masik, aminek korabbi evjarata kiraly volt, ugyhogy ezt meg fogom probalni:
-
válasz
concret_hp
üzenetére
A lidlben sok olasz bor szok lenni. Eleg jok asszony szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs