Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Alleeban ott van a bortársaság, ha vannak preferenciáid, akkor ott megsegítenek.
De ha csak egy frankó beszélgetős bor kell, nem extra gasztroélményekre vágytok, akkor egy Sauska Sillert vagy Rosét a feléből (~2k) megúszol.Az tuti, hogy az otthon tomboló 33 fokban vöröset most nem innék, de fehéret/rosét is leginkább csak fröccsben.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Izlesrol eleg nehez vitatkozni, igyanakkor azt sem tudjuk voroset vagy feheret akarsz, neadj roset... vagy desszertet? Miert akarsz tescoban bort venni? Menj be borboltba es kerdezd az eladot, bortarsasagnal nem a szart fogjak rad tukmalni. Mert nincs.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igaz, mostanaban nem probaltam, de szerintem nincs ilyen (szaraz vorosben vagyok csak erdekelt). Regebben voltak, de elfogytak, az ujak szarok, 6-10-ert talan van. En ezt talaltam, ami kiraly es olcso:
http://www.borkereskedes.hu/trapiche-oak-cask-range-cabernet-sauvignon-2014-0-75-l-pp10523
Illetve ez volt meg a masik, aminek korabbi evjarata kiraly volt, ugyhogy ezt meg fogom probalni:
-
válasz
concret_hp
üzenetére
A lidlben sok olasz bor szok lenni. Eleg jok asszony szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest