Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én Mo-n is elfogadhatóan kerestem, Katica viszont inkább hobbiból óvónősködött, mint azért a zsebpénzért, amit adtak érte. Na jó, most fordult a kocka, most kicsit én "adtam alább", és ő keres jól.
Mérnöki (nem junior), és vezetői nérek egyébként brutálisak tudnak lenni erre, szóval lehet érdemes lenne bepróbálni, kevesebbet biztosan mem keresnél, viszont meglátásom szerint nagyobb errefelé a játék felfelé. Ráadásul bizonyos szint felett a némettudás hiányával is elnézőbbek. Hogy a piac méretéből adódó szakmai lehetőségekről, ami akkor is jól tud jönni később, ha mégsem jön be a dolog hosszabb távon, ne is beszéljünk
Persze a te konkrét helyzetedet nem ismerem, meg rábeszélni bármire is akar a fene.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest